Caglayan Celiker 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Selam arkadaşlar. yaklaşık 2 yıllık fiesta 1.4 TDCİ asm şanzıman tecrübesinden sonra, eşiminden kullanabileceği ölçülerde, arazi konusunda da sıkıntı çıkarmayacak bir araç olarak Suzuki SX4 GLX AT 120 HP düşünüyorum. yeni kasası eylülde gelecekmiş. eski kasası yerden 20cm yükseklikte idi ve bu benim tercihimin özünü oluşturuyor. şuan 43.500 TL garantiden lpg takıtırırsam -ki taktırtacam- 2.100 TL fark alıyorlar. VVT denen değişken zamanlı enjeksiyon sistemli bir motoru varmış. Az yaktığı söylensede şehirdışı 5,6 lt nasıl az bir yakıt anlamış değilim. şehiriçi değeride 8,2 lt. Fiestadan sonra araç çok şık geldi gözüme ama sanırım her araç şık gelecekti zaten. ESP si olması ve SX4 lerin en fullü olması diğer itici nedenler. bu model ile alakalı tecrübe olanlardan yada duyum alanlardan dinlemek isterim, artı ve eksilerini. şimdiden Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 4 çeker olması yakıtı arttıran en temel faktör. Ayrıca 5,6 hiçde fazla bir değer değil. Fabrika verileri değil kullanım verilerine bakın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Araç 4X2. modelindeki SX4 yanılttı galiba sizi. SX4 lerin sadece 1.6 GL düz vites modelinde var 4X4 opsiyonu. ama 4X4 fikrinden vazgeçtim artık. hem otomatik hem 4 çekerlere güç yetmez. çok pahalılar. bekar olsam alırdım dacia 4 çekeri. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) eşiminden kullanabileceği ölçülerde, arazi konusunda da sıkıntı çıkarmayacak bir araç Asıl bu yanılttı. Hatta bizim 4 çekercilerle off road a katılacağınızı falan düşündüm. 23 Ağustos 2013 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 arazi kapsamında sadece altı yere sürtmesin yeter. off road yapan, yada karayolları dışındaki tarla yolu, millipark yolları, mesire alanı yolları, vb. yerlerde aracın sınırlarını zorlayan biri değilim. şimdiki fiestayla gidemediğim bazı doğal güzellikler vardı. Artık o sorunu yaşamak istemem. Eşimde tecrübe kazandı, sıfır araç alalım gari. Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241235-suzuki-sx4/ konuyu ben açmıştım önceden. Buraya birleştirebilirler haberiniz olsun. Eski kasası bana daha çok dacia sanderoyu anımsatıyor. Pek beğenmedim. 2. elde kayıbınız çok olur. Bence eylülü bekleyin yeni kasasına bakın.Bu arada İx35 otomatik şanzımanıda geldi. Otomatik istemeseydiniz size %100 Mitsubishi asx önerirdim. Yakıt inanılmaz düşük. Kısaca yazayım Güncel akaryakıt fiyatlarıyla şehiriçinde benzinde 30-35 kr lpg'de 20-23 kr yakıyor. Bu boyuttaki bir araç için süper bir değerdir. Hatta yakıt tüketim videolarımda var buyurun. Araç yüklüyken.... Araç boşken... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) Fiat Sedici ile aynı araç. Uygun 4x4 için aynı markanın Swiftlerine bakılabilir. Parça fiyatları birazcık pahalı ama Japon araçlarına yakışır şekilde sorunsuzlar. Saygılarımla. 23 Ağustos 2013 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 5 Eylül 2013 Yazar Paylaş 5 Eylül 2013 web sayfasından SX4 ü kaldırmışlar. demekki yeni kasasıyla beraber sunacaklar. fiyatı uygun olsa bari. merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Renault captur a bakın derim Yüklü iken yerden yüksekliği 17 cm. çok cazip değil. bu arada Çağlar Bey, 2006 fiestanın yerden yüksekliğini biliyormusunuz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 sx4 yeterince yüksek geliyorsa, capur ona üsttten bakar? Yorum bağlantısı
Erkan Esin 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 2007 sununda Fiat Sedici 4x4 Dynamic almıştık. Araç Pert olana kadar gayet memnun bir şekilde kullandık. 2010 Yılına kadar da 45000 km yol yapmıştık. Uzun yolu çok keyifli Nissan/Renault ortak üretim araçlara göre daha bir Japon otomobili özelliklerine sahip. Sert Süspansiyonlar aktif yol tutuş özellikleri başarılı fren mesafesi eski teknoloji bir araç tork konventörlü otomatik vites zaten suzukinin heralde 20 yıllık teknolojisi. bagaj hacmi B segmente eşdeğer yani bu araç aslına bakarsanız Grande Puntonun miniSUV olan versiyonu diyebiliriz. Koltuklardaki tribun sistemi sayesinde arka taraftaki yolcular bile gayet rahat edebiliyor. Ses sistemi yine Japon bir araçtakiler arsında iyi olabilir ama asla bir avrupalı ile mukayese edilemez. Benim izlenimlerim bunlar Giriş seviyesi bir crosover bence yerinde bir açıklama olacaktır. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 18 Eylül 2013 Yazar Paylaş 18 Eylül 2013 Az önce ankarada bir bayiiye gittim. 3-5 gün içinde yeni kasa SX4 lerden teşhir amaçlı 2-3 tane gelecekmiş. ekimden itibaren de arkaıs geliyormuş. yerden yüksekliği eski kasa SX4 ten biraz daha fazla olacakmış. fiyatıda 51-52 binden 85-86 binlere kadar değişiyormuş. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 22 Eylül 2013 Yazar Paylaş 22 Eylül 2013 Her ne kadar donanım seviyesi yüksek de olsa 1.6 glx 4x4 ün otomatiği 77.000 TL. bu rakam oldukça fazla. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 24 Haziran 2014 Yazar Paylaş 24 Haziran 2014 Kısmetse yarın 1.6 GLX SX4 alıyoruz. Araç 2. el 20.000 km de 2013 nisan ayı trafik çıkışlı. Üzerinde fabrika çıkışlı BRc marka lpg takılı. 45.000 TL dedi, 44.000 e indirdi. bizim fiestayıda 20.000 e saydık. Yarın kısmetse işlemi resmileştireceğiz. Yalnız bayi, 0 araçlarda muayene 3 yıl değil, 2 yıl geçerli dedi. o kural değişti dedi. bu konuda fikri olan varmı acaba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2014 Paylaş 24 Haziran 2014 1. fabrikasyon lpg yoktur, garanti dışıdır aracınız 2. artık üretim tarihinden itibaren geçerli muayene bitiş süresi, mesela 1 yıl stokta yatmış olsun, ruhsat şimdi bile çıksa muayenesi 2 yıl sonra olur ilk muayane, sonra 2 yılda bir o değişmedi tabii Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 24 Haziran 2014 Yazar Paylaş 24 Haziran 2014 Geçen sene yazın yani 1 sene önce suzuki bayilerinde ve internet sitesinde garanti kapsamında lpg takılıp teslim ediliyordu. Böyle bir kampanya vardı. Hatta 42-43 bin liralık araca lpg takılsın derseniz 2.100 TL fark alıyorlardı. Onun için, aracın garantisi delinmemiştir diye içim rahattı. ama bu uyarınızdan sonra yarın konuyu bir kez daha görüşeceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts