Fatih Aydemir 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 iyi günler arkadaşlar aracıma xenon far taktırmak istiyorum aracım 2012 model farlarım da merceklidir bir çok marka var hangisi iyi hangisi kötü bu konuda yardım istiyorum çok aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum ama öylede dandik markada almak istemiyorum ara sıra uzun yola gidiyorum yolda kafamın rahat olması lazım sis farlarıyla birlikte max 350-400 lira tutabilecek bir ürün almak istiyorum xenon far kullanmış tecrübeli arkadaşlarımdan bu konuda yardım istiyorum hangi markalar sorunsuzdur,hangi markaları önerirsiniz ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Benim nazarımda. Osram philips ve diğerleri vardır... 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 İstediğimiz marka araca xenon far takabiliyor muyuz. Bunun far yıkama otomatik yükseklik ayarı gibi özellikleri var . Nasıl yapılıyor bunlar. Benim nazarımda. Osram philips ve diğerleri vardır... Sunpart olabilir mfk Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Ben HID Marka 6,000K Kullanıyorum. Sis ve far olmak üzere 200 TL gibi bir rakama halledersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Philips Xenstart veya Osram Xenarc kullanin derim. Geri kalani faso fiso 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Monza 8000K kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 İstediğimiz marka araca xenon far takabiliyor muyuz. Bunun far yıkama otomatik yükseklik ayarı gibi özellikleri var . Nasıl yapılıyor bunlar. Tabiki takamıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Levent Eksen 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Geçen akşam bi Vectra vardı yolda, bir xenon takmışlar arabaya, öyle bi far modeli yok.. Yer gök ağaçlar kuşlar heryer bembeyaz ufo gibi gidiyor.. Milletten öyle bir selektör yediki, farları söndürüp gidecekti nerdeyse, kesin ertesi günü söktürmüştür.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 (düzenlendi) 55 watt xenon ampulle gen5 balast kullandıysa doğrudur. İstediğimiz marka araca xenon far takabiliyor muyuz. Bunun far yıkama otomatik yükseklik ayarı gibi özellikleri var . Nasıl yapılıyor bunlar. Bu linkten aklındaki sorulara rahatlıkla yanıt bulabilirsin. http://www.geceucusu.com/forum/35-makaleler/ 28 Ağustos 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Mtec bu işte en iyilerden. Kendisini kanıtlamış bir marka. Onun haricinde Philips ve Osram' da iyidir. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 H7'den Ds2'ye kadar Philips'ten hiç vazgeçmedim. Örneğin Beyaz ışık H7 deki Philips Megawhite ömür bakımından, Osram'dan çok daha iyidir.. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Philips candır, bunun dışında filipis photon falan diyede birşey yoktur, alayı sahtedir 1 Yorum bağlantısı
Tuğbay ışıklar 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 merhaba aracıma d2s set takmak istiyorum 2013 fiesta kısa far mercekli kısa fara nasıl bir set almalıyım d2s bizim aracımıza uyarmı ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 merhaba aracıma d2s set takmak istiyorum 2013 fiesta kısa far mercekli kısa fara nasıl bir set almalıyım d2s bizim aracımıza uyarmı ?Maalesef uymaz. Yorum bağlantısı
Rahmi Nural 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 40 TL ye phılps in beyaz ampülünü 5 tl ye de çin malı beyaz park ampülü aldım 2 yıla yakındır kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Aracımda Philips 4300 K xenon kıt var mercekli farlarda olunca tadından yenmiyor ben çok memnunum. Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 55 watt xenon ampulle gen5 balast kullandıysa doğrudur. Bu linkten aklındaki sorulara rahatlıkla yanıt bulabilirsin. http://www.geceucusu.com/forum/35-makaleler/ Oktay abi verdiğiniz linkte kayboldum desem yeridir. Ben basit bir far olarak bilirdim meğer onlarca terim varmış. (H1 H7 D2s balast 6000K) Ben de bir soru sorayım konuyu bulmuşken. 99 Model Mondeo Aracımda Xenon tabir edilen farlar var bunların yerine ışık performansı iyi öndeki aracı rahatsız etmeyecek ve muayenede sorun çıkarmayacak bir far taktırmak istiyorum. Marka ve model olarak tavsiyeniz var mıdır? Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 farları arkadan kes,hella h7 leri çıkar hella bi xenon mercek tak ve çıkma d1s kit al 250 lira merceklerde 160 toplam 400 lira maliyetle orjinal aydınlatman olur. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Far kelimesinden kasıt ampul ise(Far modeli şansınız Mk2 için zaten yok olanıda cebinizi yakar) Xenon ampuller yerine takabileceğin ampul tavsiyelerinin ömrü genelde fazla olmuyor.Fakat teli kopana kadar fena değiller kullanan arkadaşlardan dökülen yorumlardan öyle anlaşılıyor. Linkteki konuları incelemesin ki karar verebilesin. http://www.geceucusu.com/topic/2764-bosch-plus-90-osram-night-breaker-osram-cool-blue/ http://www.geceucusu.com/topic/5378-philips-x-treme-vision-vs-osram-bilux/ Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 (düzenlendi) Adaptif mercekli farıma taktığımı Philips 4300 K Xenon. [/url] 2 Ekim 2013 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Arkadaşlar Merhaba. 1999 model Mondeo aracımda mevcut olan Xenon ampülleri Philips-X-treme-Vision-H7 ile değiştirmek istedim. Farı söktüğümde xenondan önce 8*8 cm ebadında metal bir devre bağlandığını gördüm. İnternetten öğrendiğim kadarıyla bu devreye balast deniyormuş. Ben balastın bir tek flüoresan lambalarda kullanıldığını biliyordum. Benim sorum şu, Yeni ampülleri takarken balastı sökmeli miyim. Ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Xenon ampulü halojen ile değiştiremezsin. Duya uymaz zaten. Zorla tuttursan da odağı bozulacağından aydınlatma kötüleşir. Neden xenonu iptal etmek istiyorsun ? Yorum bağlantısı
Selcuk Ozkan 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Birincisi: xenon ampüller muayeneden geçiyormu? Ikincisi: orjinal bi xenon far yokmu fiesta için? Yorum bağlantısı
Recommended Posts