İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu :)

Misafir

Recommended Posts

Merhaba,

31.08.2013, saat 15:00 gibi Tekirdağ, Çorlu, Pınarbaşı Köyünde YAZA ELVEDA :( küçük bir organizasyon planı düşünüyorum. Katılmak isteyen tüm herkesi bekleriz. Kısa detaylar aşağıdadır.

OtncyxB.jpg?1

LQptw16.jpg?1

bVoIaLq.jpg?1

yfTLZZL.jpg?1

aFi6uYU.jpg?1

17ve915.jpg?1

Şelale Kır Lokantası. Tekirdağ, Çorlu, Pınarbaşı Köyü.

İstanbul a ortalama 2,5 saat (semtine göre farklılık gösterecektir), Çorlu ya 30 dakika mesafede. Çocuk parkı, akpalı alanı, tuvaletleri, en güzelide şelale üzerinde yemek yeme keyfi... 

Aile organizasyonudur.

Kuzu KG: 60 TL

Canlı Canlı Alabalık Adet: 10 TL

Kasap Köfte KG: 40 TL

Yoğurt, salata vs porsiyon: 5 TL

Meşrubat: 4 TL

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

toplantıya 1 gün kala konu açılmış :) ben şimdi çıksam anca varırım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar.. 

Bu toplantı işinin bir düzeni girmesi gerek.. Safranboluda konuşup karara bağlayacağız.. 

Ancak şimdilik söylemem gereken, 

Yaz şenliği olan bir günde ve daha da önemlisi belirlenen tarihe bir gün kala toplantı düzenlenmesini biz uygun bulmuyoruz. Hadi yarın toplanalım şeklinde toplanılması bana uygun gelmiyor..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar.. 

Bu toplantı işinin bir düzeni girmesi gerek.. Safranboluda konuşup karara bağlayacağız.. 

Ancak şimdilik söylemem gereken, 

Yaz şenliği olan bir günde ve daha da önemlisi belirlenen tarihe bir gün kala toplantı düzenlenmesini biz uygun bulmuyoruz. Hadi yarın toplanalım şeklinde toplanılması bana uygun gelmiyor..

Haklısınız Mehmet Bey,

Ancak uzak olduğu için benim gibi gidemeyenler (malum 45 günlük bebeğimizle 1 saatten uzun yola şimdilik çıkamıyoruz) ve bu taraflara yakın olup gelmek isteyenler adına, zaten ilk olarak ta "küçük bir organizasyon" olarak düşünmüştüm. Takdir sizindir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tekirdağa şoför olarak gidilmez, içeceğe yazık :D , özledim de yapmak lazım bir çiçek abbas faaliyeti :mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tekirdağa şoför olarak gidilmez, içeceğe yazık :D , özledim de yapmak lazım bir çiçek abbas faaliyeti :mangal:

Herzaman bekleriz Çağlar Bey. Şöyle havalar bozmadan. Tüm Trakya bizim :) Abbas işini hallederiz. Kayınpeder personel servis çekiyor sağolsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abbas işini hallederiz. Kayınpeder personel servis çekiyor sağolsun.

Çağlar da :D

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...

Hort.. Cumartesi İstanbul da Hakan Abi, Süha filan konuşmuştuk.. 

Olsada yesek diyenler için gelsin.. Şöyle nisan- mayıs gibi ayarlama yaparım.. İlki acemiliğimize geldi, yaz şenliğine kaynadı gitti. Tek başıma yedim güzelim kuzuları :tongue:

Zaman yaklaştığında hatırlatma yapar, fiyatları güncellerim.

Yorum bağlantısı

Benimde en büyük hayalim kuzu çevirmedir. Rüyalarıma falan giriyor :) Katılırım ama tek şartım var kuzuyu ben çeviririm. Başkasının çevirdiği kuzuyu yemem be ya :)

Tamam! sen çevireceksin biz yiyeceğiz ;)

Yorum bağlantısı

Yassağğ olamaz temmuz sonu falan uygundur : D : D

Yaylalar yaylalar da kuzu bulursun sen beya  :p Ayıpsın Mert, sen gel hayırlısı ile, kuzun bende saklı  ;)

Mekan sağlammış ya  :mangal.

Çok sağlam. Defalarca test edildi. Yörenin en iyileri arasında :good1:

Benimde en büyük hayalim kuzu çevirmedir. Rüyalarıma falan giriyor : ) Katılırım ama tek şartım var kuzuyu ben çeviririm. Başkasının çevirdiği kuzuyu yemem be ya  : )

Aç kalırısın, bayılır gidersin, sabredemez çiğ yer yada yakarsın kuzuyu ozaman, mındar gider.. 6 saat çevirmen gerekiyor bir fiil hiç durmadan.. Kısık ateşte. Dikkat edersen ocakta hiç alev, kor görünmüyor. Çok hafif kor ateşi olacak, sabah 6 da başlayacan, sürekli çevirip, arada bir kuyruk yağı ile yağlayacan. Öğlen 12 gibi pişim bitmeli. Daha erken olursa yenmez :D

Guzular çok şirin :mangal.

Dimi, çok tatlılar çook  :D (Tadından biliyorum :biggrin:

Tamam! sen çevireceksin biz yiyeceğiz ;)

+1500 

Yorum bağlantısı

Benimde en büyük hayalim kuzu çevirmedir. Rüyalarıma falan giriyor :) Katılırım ama tek şartım var kuzuyu ben çeviririm. Başkasının çevirdiği kuzuyu yemem be ya :)

Sen yeter ki iste,biz her türlü ortamı hazırlarız sana  :biggrin: sen pişir,bize sun bizde yiyelim  :D

Yorum bağlantısı

Çok sağlam. Defalarca test edildi. Yörenin en iyileri arasında :good1:

Gelirken bagaja  :nargile: atıyorum  :exc1:

Kuzu çevirmenin eti lokum gibi olurmuş. Çiğnemeden ağzında dağılır gidermiş :)

Yemedim deme sakın  :biggrin:

Yorum bağlantısı

:unsure2: anlamadım şimdi, çevirmen eti mi yenecek? Olur, onu da denemiş oluruz. Beğenmez isek kuzu etiyle devam ederiz. :D

Yorum bağlantısı

Öyle rivayetler var tabii.. At eti kadar olmasada  :p

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

O kadar muhabbetini ettik ama ben de yemedim daha :D

Hatta kuzu bile yemedim galiba :D :D amma fakirmişiz ya la biz :D 

Yorum bağlantısı

O kadar muhabbetini ettik ama ben de yemedim daha :D

Hatta kuzu bile yemedim galiba :D :D amma fakirmişiz ya la biz :D

Ne yediğini bilmiyon mu sen? :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ne yediğini bilmiyon mu sen? :D

Abi yemişimdir farkında olmadan o yüzden ucu açık bıraktım cümleyi :D :D 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...