Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Abi yemişimdir farkında olmadan o yüzden ucu açık bıraktım cümleyi :DTavsiye ederim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 kuzu yedimde o şekilde pişmişini yemedim Off diyorum sana offfff O kadar muhabbetini ettik ama ben de yemedim daha Hatta kuzu bile yemedim galiba :D amma fakirmişiz ya la biz İçim eridi ya,öyle bir yazmışsın ki Ne yediğini bilmiyon mu sen? İşte hep organize işler bunlar Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 İşte hep organize işler bunlar Elbet herkes bir gün organize hareket etmenin gerekliliğine inanır. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 ben konuyu görmemişim hayret, zaten emmide fırçayı çekmiş Değerli konu sahibi bu konuyu, 2014 deki etkinlik olarak revize et Yaşasın yemek yemek 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 (düzenlendi) ben konuyu görmemişim hayret, zaten emmide fırçayı çekmiş Değerli konu sahibi bu konuyu, 2014 deki etkinlik olarak revize et Yaşasın yemek yemek Okadar yetkim yok maalesef, ancak yeni konu yada Mod. desteği olabilir. Daha zaman var. Yaklaşsın biraz, kesime tarih filan toplu bi güncelleme yaparız.. Aç bırakmayız kimseyi :-D 3 Şubat 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Okadar yetkim yok maalesef, ancak yeni konu yada Mod. desteği olabilir. Daha zaman var. Yaklaşsın biraz, kesime tarih filan toplu bi güncelleme yaparız.. Aç bırakmayız kimseyi :-D yaz şenliğini mi bekliyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 yaz şenliğini mi bekliyorsun Erken davrancam bu sefer. Şimdiden 2 ay sonra şugün dersek 50 defa daha değiştiririz.. Zamanı var.. ;-) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Erken davrancam bu sefer. Şimdiden 2 ay sonra şugün dersek 50 defa daha değiştiririz.. Zamanı var.. ;-) yine fırça yemede Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 yaz şenliğini mi bekliyorsun Keremin amacı yine tek başına kuzuları götürmek galiba Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Keremin amacı yine tek başına kuzuları götürmek galiba Birlikte olcak bu sefer kısmetse. Yok öyle tek tük çevirme yemek.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Birlikte olcak bu sefer kısmetse. Yok öyle tek tük çevirme yemek.. Ver ayarı o zaman Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 bu konuyu bende yeni gördüm, hemen telafi edelim derdim ancak havalar çok soğuk, ısınınca hemen yapalım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 bu konuyu bende yeni gördüm, hemen telafi edelim derdim ancak havalar çok soğuk, ısınınca hemen yapalım.Mayıs başı kısmetse Abim. Yorum bağlantısı
Öner Levent YAZICI 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) yaz etkinliği fikrine bayıldım kuzulara da tabi. yapında şenlendirelimmm Şöfor olarak katılmayı düşünmüyorummm 5 Şubat 2014 tarihinde Öner Levent YAZICI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 yaz etkinliği fikrine bayıldım kuzulara da tabi. yapında şenlendirelimmm Şöfor olarak katılmayı düşünmüyorummm Daha aktif, daha dinamik bir Trakya ekibi bekliyoruz. Trakya dan aktif üye yok neredeyse. Tek başıma açığı kapatmaya çalışıyorum, olmuyor Yorum bağlantısı
Öner Levent YAZICI 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Daha aktif, daha dinamik bir Trakya ekibi bekliyoruz. Trakya dan aktif üye yok neredeyse. Tek başıma açığı kapatmaya çalışıyorum, olmuyor Keşanda ikamet ediyorum her türlü desteğe hazırım işten vakit bulabildiğimce Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Keşanda ikamet ediyorum her türlü desteğe hazırım işten vakit bulabildiğimce Satır et organizasyonu yaparız http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/253188-sat%C4%B1r-et/ Yorum bağlantısı
Öner Levent YAZICI 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Satır et organizasyonu yaparız http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/253188-sat%C4%B1r-et/ harika olur bunu da temmuz ağustos gibi yaparız öyleyse baştan şu kuzuları yiyelim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Ben bu konuyu neden görmemişim yaa.şenliğe gidememiştim izinsizlikten dolayı,ama gelirdim kesin tekirdağa Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 harika olur bunu da temmuz ağustos gibi yaparız öyleyse baştan şu kuzuları yiyelim Ben bu konuyu neden görmemişim yaa.şenliğe gidememiştim izinsizlikten dolayı,ama gelirdim kesin tekirdağa Biraz sabırla, Allah kısmet ederse 3 ay sonra dönsün kuzular Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Trakya'nın kuzuları iyi değilmiş. Bu Kerem'in aklına uyup da toplantı falan yapmayın oralarda, çok uzak bize Mehmet Kaya ve ben gelemeyiz. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Trakya'nın kuzuları iyi değilmiş. Bu Kerem'in aklına uyup da toplantı falan yapmayın oralarda, çok uzak bize Mehmet Kaya ve ben gelemeyiz. Uçak biletlerini takip edin, milletin İstanbul Çorlu arası yakıt parasına düşen bilet fiyatları zamanlar oluyor Bilet tarihi, organizasyon tarihi olur.. Hadi kimseye yapmam bu kıyağı bak Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Bize de paket yapıp gönderin Angara dan direk Çorlu ya uçak var 49,90 hemde Yorum bağlantısı
Recommended Posts