Alper Keskin 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Uzun zamandır parçalarını tek tek ve özenle topladığım ses sistemimi Temmuz ayı otalarında aracıma monte ettirdim.Biliyorum biraz geç oldu fakat fotoları yüklemeye vakit bulamadım...Araçta bulunan parçalar: Ana ünite: Pioneer deh-6450bt (bluetoothlu ve mixtraxlı) Mid takımları: JL audio xr 570 csi (ön kapılara) JL audio xr 570 cxi (arka kapılara) Amplifikatörler: Kicker zx 650.4 class ab stereo ampli (4 ohmda 4x125 watt rms 2 ohmda 4x175 watt rms) Alpine mrp m-850 class d mono ampli (4 ohmda 500 watt rms 2 ohmda 850 watt rms) Subwoofer: Digital Designs 515b 15" tek bobinli subwoofer (350 watt rms 1800 watts music power) Kablolar: 3 adet ass audio rca kablo (şimdilik bunlar maddiyat düzelince stinger prolara geçiş yapılacak) güç kablosu 0 awg hoparlör kabloları : ass audio Sigorta : Stinger shd4max 4 lü sigorta kiti (voltmetreli) Kapılar sökülüp işlemler tamamlanırken içim biraz cız etmedi değil (aracı o kadar çıplak görünce insan üzülüyor biraz ) Arka kapılardaki midlerde tweetarlar mid range üzerine sabitlenmiş.Bu şekilde tercih etmemin sebebi arkada konumlandıracağım harici tweeterların meraklı kişilerce kurcalanmasını önlemek.(Araca meraklı yeğenlerim sürekli bindiğinden bindiğinden dolayı ) Amplifikatörler arka koltuğa sabitlendi Ses kalitesi muazzam.Sahne düzenlemesi yaptık.Müzikler ön ağırlıklı çalışıyor arka koltukta oturanlar da ön koltukta oturanlar da sesi önden konser dinlermişçesine alıyorlar.Tabi bunda teybin desteği ve amplifikatör ayarları da yardımcı oldu.Hoparlörler ve subwoofer kendi kesme frekanslarında çalıyorlar.Herkes kendi üstüne düşeni yapıyor.Bu sayede gereksiz sesler veya ses bileşenlerinde herhangi bir kesme-tıkanma yaşamıyorum. Ana ünite bluetooth özellikli ve yanında parrot mikrofon kiti ile beraber geliyor.Bu sayede telefonumu teyp ile eşleyerek telefon kiti gibi kullanabiliyor,her türlü özelliğe telefona dokunmadan direk teypten erişebiliyorum.Müzik telefon çalınca kesiliyor görüşme araç içi sistemden yapılıyor,görüşme bitince müzik kaldığı yerden devam ediyor.Subwoofer kabini 110 litre civarında,portı yaklaşık 36 hertze ayarlandı.Spl ağırlıklı çalabildiği gibi akustik müziklerde de bass tonları müziği boğmuyor.Her şey kararında çalıyor.Video çekebilme şansım olmadı.Yakın zamanda yeni video ve fotoğraflar çekip yüklerim..Gırgır şamata yorum serbest 8 Yorum bağlantısı
Veysel İçen 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Hayırlı olsun ellerinize sağlık ne kadara maal oldu Yorum bağlantısı
Osman Balkır 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 iyi günlerde keyifle dinleyin güzel bir sistem olmuş... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Eline sağlık Alper güle güle keyifle dinle çok güzel olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 çok emek var güzel iş çıkmış video ekleyebilirsen daha güzel olur . birde multimedya teyp ve kafalıklara ekran falanda taksaymışsın keşke . içinden çıkmak istemezdi binenler 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 keşke ana ünite biraz daha üst model seçilebilseydi montaj için bagaj la pek işiniz olmuyorsa tabanına yaptırsaydınız daha süper oluyor işçilik güzel ürünlerde keyifle dinleyin 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Güzel olmuş.. Güle güle kullan kardeşim.. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 çok merak ediyorum böyle sistem yapılan araçlarda nasıl müzik dinlendiğini. ses çok yüksek olmuyor mu? bir gün binmek ve dinlemek isterim böyle bir araca. hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Hayırlı olsun.Evlenene kadar bu tür hobilerinin keyfini çıkar 4 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 çok merak ediyorum böyle sistem yapılan araçlarda nasıl müzik dinlendiğini. ses çok yüksek olmuyor mu? bir gün binmek ve dinlemek isterim böyle bir araca. hayırlı olsun güle güle kullanın. abi bi gün bekliyorum arabama abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 dinlemek dedi, sağır olacam demei 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 dinlemek dedi, sağır olacam demei yok abi o kadar değil palio olsa tamamda era da o kadar yok benim araçta isteğe göre çalıyı ben daha sağır olmadım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Hayırlı olsun, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Aynı sub dan bende de mevcut. Aşırı memnunum.. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 abi bi gün bekliyorum arabama abi tamam ilk fırsatta aracına binmeye hazırım sağır olmayacağım demi? baş ağrısı filan yapıyor mu? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 tamam ilk fırsatta aracına binmeye hazırım sağır olmayacağım demi? baş ağrısı filan yapıyor mu? yok abi isteye bağlı bende ki Yorum bağlantısı
Alper Keskin 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 Hayırlı olsun ellerinize sağlık ne kadara maal oldu eyvallah kardeşim.Biraz tuzlu oldu ama spl ve sq aynı anda dinleyebileceğim birşey oldu.. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 iyi günlerde keyifle dinleyin güzel bir sistem olmuş... Eline sağlık Alper güle güle keyifle dinle çok güzel olmuş.. çok emek var güzel iş çıkmış video ekleyebilirsen daha güzel olur . birde multimedya teyp ve kafalıklara ekran falanda taksaymışsın keşke . içinden çıkmak istemezdi binenler Double din düşünüyordum kafalıklarada ekran falan.Ama çarpık çurpuk çin mallarından değilde direk pioneer veya alpine tarzı şeyler almak istiyordum.Maddi olarak uygun değilim.Darısı diğer aracıma ve daha prof sistemlere inşallah... keşke ana ünite biraz daha üst model seçilebilseydi montaj için bagaj la pek işiniz olmuyorsa tabanına yaptırsaydınız daha süper oluyor işçilik güzel ürünlerde keyifle dinleyin midleri aktif sürmediğim için bunu taktırdım.O kadar prof olmaya gerek görmedim.Bu üründede hpf lpf kesme frekanslarını sahne modlarını (her hoparlöre düşen gecikme sürelerini ms cinsinden) yapabiliyorum.amacım müzik dinlemek klip falan izlemek istemedim. kısmetse diğer araca daha prof bir sistem hazırlayacağım.Birde işin öğrencilik kısmı var.Biraz daha param olsa ohooo Güzel olmuş.. Güle güle kullan kardeşim.. çok merak ediyorum böyle sistem yapılan araçlarda nasıl müzik dinlendiğini. ses çok yüksek olmuyor mu? bir gün binmek ve dinlemek isterim böyle bir araca. hayırlı olsun güle güle kullanın. Hayırlı olsun.Evlenene kadar bu tür hobilerinin keyfini çıkar Maşallah... İyi günlerde kullanın... nefis olmuştur nefis Hayırlı olsun, güle güle kullan. seçimler yaklaşıyor güzel yatırım. ama bagaj bitmiş. Teşekkür ediyorum hepinize.Videolar en kısa sürede yüklenecek. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Ellerine, emeklerine sağlık benim güzel hemşerim, iyi günlerinde güle güle kullan.... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Hayırlı olsun.. Güle güle dinleyin. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 çok merak ediyorum böyle sistem yapılan araçlarda nasıl müzik dinlendiğini. ses çok yüksek olmuyor mu? bir gün binmek ve dinlemek isterim böyle bir araca. hayırlı olsun güle güle kullanın. Serdar böyle bir şeye niyetin varsa Hakan Tarım'ın patlıcan moru aracından başkasını tavsiye etmem dinlemek dedi, sağır olacam demei Bir bildiğin mi var? Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Serdar böyle bir şeye niyetin varsa Hakan Tarım'ın patlıcan moru aracından başkasını tavsiye etmem Bir bildiğin mi var? Adnan abi Denizli'ye yolum düşerse, hakan abi de bizi misafir ederse neden olmasın. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Ben emekli oldum o işlerden, Gayet fabrikasyon araç şuan 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Hayırlı olsun, teyp üstündeki gözü kapatıp pioneer yazısı yapmıştım ışıklı, benim hoşuma gitti seviyorsan öyle şeyleri düşün derim. Şu an daha güzel çünkü pioneer'in orjinal yazı karakteriyle ile yapıldı tekrar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts