İçeriğe Yönlendir

Sonunda Sistemimi Bitirdim...

Alper Keskin

Recommended Posts

Serdar Göktaş

Ben emekli oldum o işlerden, Gayet fabrikasyon araç şuan :)

kaçırdık o zaman patlıcan moru aracınızda müzik dinlemeyi :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Ellerine, emeklerine sağlık benim güzel hemşerim, iyi günlerinde güle güle kullan.... :nazar:

abicim teşekkür ediyorum...

Alper iyi günlerde kullan :bravo: gayet güzel olmuş  :good1:

teşekkür ederim kaptan :)

Hayırlı olsun, teyp üstündeki gözü kapatıp pioneer yazısı yapmıştım ışıklı, benim hoşuma gitti seviyorsan öyle şeyleri düşün derim.

Foto%C4%9Fraf1227.jpg

Şu an daha güzel çünkü pioneer'in orjinal yazı karakteriyle ile yapıldı tekrar

teşekkür ederim. Ama o göz çok işime yarıyor kayma önleyici ped ekldim telefonumu anahtarımı bazende cüzdanımı koyuyorum oraya..

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ben emekli oldum o işlerden, Gayet fabrikasyon araç şuan :)

senmi inanmam :D:p bu işe bulaşanlar  birakamaz abi :D diyim

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

senmi inanmam :D:p bu işe bulaşanlar  birakamaz abi :D diyim

Tüm tesisat duruyor köşede :p Ne olur ne olmaz diye :sandalye:

Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle

hayırlı olsun usta bende 3000 liralık seti söktüm evde yatıyor mondeonun cam altına fiber yaptıramadım diye onu soracaktım kapılara bende ölçülerinde cadence kayık taktım ama ses kalitesi alamadım kabin görevi görmüyor ses bassın altında kalıyordu sende öyle bir sıkıntı olmadı mı ek bir işlem yaptınızmı bunun için kapılara

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

sistem cok guzel olmus bende kicker650.4 kullaniyorum gayet memnunum kimisi pek begenmiyor tonlama yetersiz diye bu amfilerde.....  ama bi double-din teyp yakisirdi konsola.,,, keyifli dinlemeler olsun....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

bu sistemle hands free konuşurken mahalle bile dinler :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Alper Keskin

hayırlı olsun usta bende 3000 liralık seti söktüm evde yatıyor mondeonun cam altına fiber yaptıramadım diye onu soracaktım kapılara bende ölçülerinde cadence kayık taktım ama ses kalitesi alamadım kabin görevi görmüyor ses bassın altında kalıyordu sende öyle bir sıkıntı olmadı mı ek bir işlem yaptınızmı bunun için kapılara

Özüe dilerim internete bir süre giremedim.Ses kalitesinde kesinlikle bir bozulma olmadı.Öncesinde ben de aracıma izolasyon yaptırmayı planlıyordum.Hatta herşeyi hazırlamıştım bir de izolasyonsuz deneyelim dedik ve sonuç çok tatminkar oldu.Bende fazla masrafa gerek yok bu şekilde de gayet güzel geliyor diyerek standart yuvalarına oturttum ürünleri. Oval hoparlör değilde size tavsiyem mid takımı (component takımı) almanız yönünde.Bu sayede midler yüksek seslere kadar bozulma yapmadan çıkabiliyor ve bassla uyum içinde çalıyorar.

sistem cok guzel olmus bende kicker650.4 kullaniyorum gayet memnunum kimisi pek begenmiyor tonlama yetersiz diye bu amfilerde.....  ama bi double-din teyp yakisirdi konsola.,,, keyifli dinlemeler olsun....

Teşekkür ederim.Ampli kesinlikle tatminkar ve çok güçlü. Tamam on numara olmasa da parasına göre elinden gelenin en iyisini yapan amplilerden biri..Double işine girmek istemedim.Kaliteli bir şey bağlamak istedim ona da şimdilik gücüm yetmiyor :) bu seti de uzun bir sürede topladım zaten ..

bu sistemle hands free konuşurken mahalle bile dinler :D

Hiç sorma allahtan sesi kısabiliyoruz :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Çok güzel olmuş Alper, bir de izolasyon olsaydı belki daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum, ancak bu da çok tatmin edici olmuştur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Çok güzel olmuş Alper, bir de izolasyon olsaydı belki daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum, ancak bu da çok tatmin edici olmuştur.

Çok teşekkür ederim abi. İzolasyonla sesi çok daha tok ve güçlü alacağıma eminim.Bu şekilde de çok tatmin edince ekstra masraftan vazgeçtim :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Hakan Tarım

Tın sesleri çok az arttırabilirsin aslında. Veyahut tweetleri kendine doğru çevirebilirsin.

Yorum bağlantısı
Alper Keskin
(düzenlendi)

Bu arada ikinci videon telif hakları nedeniyle gümbürdemiş :rofl:

:) markayı etiketledim ondan oldu.Video bende hala düzenleniyor diyor belki ondandır.Bir süre sonra düzelir olmazsa tekrar yüklerim  :D Birde bu tın ses dediğin tiz sesmi oluyor anlamadım abi?

tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Evet, çok az ama aşırı değil. 

Tizler çok yüksek zaten abi o videoda piano ve elektro gitar yüzünden yüzünden pek belli olmamış.Diğer videoda farklı karakterde müzik ile çekmiştim belli olsun diye.Oda takılmış radara :D yeniden yüklüyorum

Videolar burada (tekrardan)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z5clK67Rh4E

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QXiarcLCoQc

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Sarp D. Uygur

Maşallah kazasız belasız diyelim. Direksiyon kumandasını aktif kullanabiliyor musunuz bu teyp ile yoksa ara aparat istiyor mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Maşallah kazasız belasız diyelim. Direksiyon kumandasını aktif kullanabiliyor musunuz bu teyp ile yoksa ara aparat istiyor mu?

Teşekkür ederim.Bulunduğum yerde halledemediler o işi.Araç kumandası şu an için aktif değil.Çözmeye çalışıyorum bende...

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Maşallah,teyp ve çerçevesi çok hoşuma gitti.Allah nazardan saklasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Maşallah,teyp ve çerçevesi çok hoşuma gitti.Allah nazardan saklasın.

Teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Çok iii görünüyor Sesde görüntüde :) 

Sanki bir helezona ihtiyacı var gibi :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Çok iii görünüyor Sesde görüntüde :)

Sanki bir helezona ihtiyacı var gibi :D

Teşekkür ederim.Kullanılış maksadı yüzünden yüksek kalmasını tercih ettim (dağ tepe gidebiliyorum :) )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Teşekkür ederim.Kullanılış maksadı yüzünden yüksek kalmasını tercih ettim (dağ tepe gidebiliyorum :) )

Hımm o zaman söz yok dediğiniz gibi mutlu iseniz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Çağlar Bayur

36 hertz sub var, kapılardaki tahmini 100 Hz çıkarabilse o kapıdan, aradki frekenslar ne alemde?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...