Serdar Göktaş 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Ben emekli oldum o işlerden, Gayet fabrikasyon araç şuan kaçırdık o zaman patlıcan moru aracınızda müzik dinlemeyi Yorum bağlantısı
Alper Keskin 28 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2013 Ellerine, emeklerine sağlık benim güzel hemşerim, iyi günlerinde güle güle kullan.... abicim teşekkür ediyorum... Alper iyi günlerde kullan gayet güzel olmuş teşekkür ederim kaptan Hayırlı olsun, teyp üstündeki gözü kapatıp pioneer yazısı yapmıştım ışıklı, benim hoşuma gitti seviyorsan öyle şeyleri düşün derim. Şu an daha güzel çünkü pioneer'in orjinal yazı karakteriyle ile yapıldı tekrar teşekkür ederim. Ama o göz çok işime yarıyor kayma önleyici ped ekldim telefonumu anahtarımı bazende cüzdanımı koyuyorum oraya.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 Ben emekli oldum o işlerden, Gayet fabrikasyon araç şuan senmi inanmam bu işe bulaşanlar birakamaz abi diyim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 senmi inanmam bu işe bulaşanlar birakamaz abi diyim Tüm tesisat duruyor köşede Ne olur ne olmaz diye Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 hayırlı olsun usta bende 3000 liralık seti söktüm evde yatıyor mondeonun cam altına fiber yaptıramadım diye onu soracaktım kapılara bende ölçülerinde cadence kayık taktım ama ses kalitesi alamadım kabin görevi görmüyor ses bassın altında kalıyordu sende öyle bir sıkıntı olmadı mı ek bir işlem yaptınızmı bunun için kapılara 1 Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 sistem cok guzel olmus bende kicker650.4 kullaniyorum gayet memnunum kimisi pek begenmiyor tonlama yetersiz diye bu amfilerde..... ama bi double-din teyp yakisirdi konsola.,,, keyifli dinlemeler olsun.... 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 bu sistemle hands free konuşurken mahalle bile dinler 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 16 Eylül 2013 Yazar Paylaş 16 Eylül 2013 hayırlı olsun usta bende 3000 liralık seti söktüm evde yatıyor mondeonun cam altına fiber yaptıramadım diye onu soracaktım kapılara bende ölçülerinde cadence kayık taktım ama ses kalitesi alamadım kabin görevi görmüyor ses bassın altında kalıyordu sende öyle bir sıkıntı olmadı mı ek bir işlem yaptınızmı bunun için kapılara Özüe dilerim internete bir süre giremedim.Ses kalitesinde kesinlikle bir bozulma olmadı.Öncesinde ben de aracıma izolasyon yaptırmayı planlıyordum.Hatta herşeyi hazırlamıştım bir de izolasyonsuz deneyelim dedik ve sonuç çok tatminkar oldu.Bende fazla masrafa gerek yok bu şekilde de gayet güzel geliyor diyerek standart yuvalarına oturttum ürünleri. Oval hoparlör değilde size tavsiyem mid takımı (component takımı) almanız yönünde.Bu sayede midler yüksek seslere kadar bozulma yapmadan çıkabiliyor ve bassla uyum içinde çalıyorar. sistem cok guzel olmus bende kicker650.4 kullaniyorum gayet memnunum kimisi pek begenmiyor tonlama yetersiz diye bu amfilerde..... ama bi double-din teyp yakisirdi konsola.,,, keyifli dinlemeler olsun.... Teşekkür ederim.Ampli kesinlikle tatminkar ve çok güçlü. Tamam on numara olmasa da parasına göre elinden gelenin en iyisini yapan amplilerden biri..Double işine girmek istemedim.Kaliteli bir şey bağlamak istedim ona da şimdilik gücüm yetmiyor bu seti de uzun bir sürede topladım zaten .. bu sistemle hands free konuşurken mahalle bile dinler Hiç sorma allahtan sesi kısabiliyoruz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Çok güzel olmuş Alper, bir de izolasyon olsaydı belki daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum, ancak bu da çok tatmin edici olmuştur. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 16 Eylül 2013 Yazar Paylaş 16 Eylül 2013 Çok güzel olmuş Alper, bir de izolasyon olsaydı belki daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum, ancak bu da çok tatmin edici olmuştur. Çok teşekkür ederim abi. İzolasyonla sesi çok daha tok ve güçlü alacağıma eminim.Bu şekilde de çok tatmin edince ekstra masraftan vazgeçtim Yorum bağlantısı
Alper Keskin 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 (düzenlendi) Videolar geldi taze taze http://www.youtube.com/watch?v=z5clK67Rh4E http://www.youtube.com/watch?v=JIElCDDowNs 28 Eylül 2013 tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Tın sesleri çok az arttırabilirsin aslında. Veyahut tweetleri kendine doğru çevirebilirsin. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Bu arada ikinci videon telif hakları nedeniyle gümbürdemiş Yorum bağlantısı
Alper Keskin 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 (düzenlendi) Bu arada ikinci videon telif hakları nedeniyle gümbürdemiş markayı etiketledim ondan oldu.Video bende hala düzenleniyor diyor belki ondandır.Bir süre sonra düzelir olmazsa tekrar yüklerim Birde bu tın ses dediğin tiz sesmi oluyor anlamadım abi? 28 Eylül 2013 tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Keskin 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 Evet, çok az ama aşırı değil. Tizler çok yüksek zaten abi o videoda piano ve elektro gitar yüzünden yüzünden pek belli olmamış.Diğer videoda farklı karakterde müzik ile çekmiştim belli olsun diye.Oda takılmış radara yeniden yüklüyorum Videolar burada (tekrardan) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z5clK67Rh4E http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QXiarcLCoQc Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Maşallah kazasız belasız diyelim. Direksiyon kumandasını aktif kullanabiliyor musunuz bu teyp ile yoksa ara aparat istiyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 Maşallah kazasız belasız diyelim. Direksiyon kumandasını aktif kullanabiliyor musunuz bu teyp ile yoksa ara aparat istiyor mu? Teşekkür ederim.Bulunduğum yerde halledemediler o işi.Araç kumandası şu an için aktif değil.Çözmeye çalışıyorum bende... Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Maşallah,teyp ve çerçevesi çok hoşuma gitti.Allah nazardan saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 4 Mart 2014 Yazar Paylaş 4 Mart 2014 Maşallah,teyp ve çerçevesi çok hoşuma gitti.Allah nazardan saklasın. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Çok iii görünüyor Sesde görüntüde Sanki bir helezona ihtiyacı var gibi 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 Çok iii görünüyor Sesde görüntüde Sanki bir helezona ihtiyacı var gibi Teşekkür ederim.Kullanılış maksadı yüzünden yüksek kalmasını tercih ettim (dağ tepe gidebiliyorum ) 1 Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Teşekkür ederim.Kullanılış maksadı yüzünden yüksek kalmasını tercih ettim (dağ tepe gidebiliyorum ) Hımm o zaman söz yok dediğiniz gibi mutlu iseniz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 36 hertz sub var, kapılardaki tahmini 100 Hz çıkarabilse o kapıdan, aradki frekenslar ne alemde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts