Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Serkan otoyolda çocuklar benim arabanın fotoğraflarını çektiler.. Onlardan paylaşabilir misin.. Gündüz farını merak ediyorum.. Bir de önde arkada birlikte çok yolculuk yaptık.. sence gündüz farları yeterli mi ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bir de o yolun kenarinda semaver cayi ictigini dusunBu zamana kadar içtiğim en keyif verici çaydı. Eline sağlık Abi tekrardan 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Serkan otoyolda çocuklar benim arabanın fotoğraflarını çektiler.. Onlardan paylaşabilir misin.. Gündüz farını merak ediyorum.. Bir de önde arkada birlikte çok yolculuk yaptık.. sence gündüz farları yeterli mi ? Gündüz farların yeterli de değil güzel de değil..Ben buradayım diyorsun ama ben bilerek baktığımdan diyorsun...O ampüllerden en az üçer tane daha olması lazım bence...Farın yan kenar ortasına gelmesi bence güzelliği engellemiş Dost acı söyler, kızma... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Önemli olan işlev kardeşim... Daha geriden çekilmiş var mı ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yok maalesef, farı yanan bir araba sanılıyorsun yaklaşınca farların yanmadığı orada acaip bir lambanın yandığı bir araba olduğun anlaşılıyorsun... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yok maalesef, farı yanan bir araba sanılıyorsun yaklaşınca farların yanmadığı orada acaip bir lambanın yandığı bir araba olduğun anlaşılıyorsun... Çok güzel demekki.. istediğim de tam olarak bu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Çok güzel demekki.. istediğim de tam olarak bu Sen yine de yerini değiştir, orada böyle bir ben buraya ait değilim havası yaratıyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yer bulsam bundan beşer tane takacağım ama yok malesef.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Önemli olan işlev kardeşim... Daha geriden çekilmiş var mı ? Biraz artırılması lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Sen yine de yerini değiştir, orada böyle bir ben buraya ait değilim havası yaratıyor... Anlat anlat, gündüz farını anlat. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Anlat anlat, gündüz farını anlat. Senin gündüz farı yanında Emmi' nin arabanın anlatacak bir şeyi yok be Mükremin abi... O kadar yani... Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yer bulsam bundan beşer tane takacağım ama yok malesef.. Bence çok güzel gündüz farları daha ne olacak ki ...? 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Katılan herkesin ayağına,yüreğine sağlık....yine her zamanki gibi harika bir organizasyon olmuş.....emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bu foto varya bu foto, dere üstündeki kemer camiyi unutturdu.. Çok güzel çok güzel.. 2 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Başından sonuna kadar dolu dolu bir etkinlikti, katılan herkesin yüreklerine,ayaklarına sağlık 3 Aylık tatilimin en değerli 3 günüydü çok değerli insanlarla tanıştım. Mağara gezisinden offroad denemelerine kadar herşeyi yaptık,Safranboluyu elimizden geldiğince tanıtmaya çalıştık.(Selçuk abinin gittiği yerleri bu yaşıma kadar hiç görmedim-duymadım )Elimden geldiği kadar yanınızda olmaya,yardımcı olmaya çalıştım Safranboluda etkinlik düzenlenince iş Safranboluluya düşer . Yanlışımız olduysa affola 14 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Ergin, emeğin gerçekten çok büyük..Hakkını helal et kardeşim... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Valla çok memnun kaldık... Ellerinize sağlık.. Her şeye koşturdun, bir dediğimizi iki ettirmedin.. Teşekkür ediyorum.. 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Allah iyiliğinizi versin Selçuk bey hala gülüyorum ya... Çok pis düşmüş arkadaşlarda tongaya vallahi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) Adamcağızı çok yormuşsunuz belli ki, şu çayı içsemdemi yatsam içedenmi yatsam diye düşünüyor gibi bir haleti ruhiyesi var yüzünde Allah muhabbetimizi bozmasın inşallah 2 Eylül 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bu arada şenlikte her yağmur sonrası arabasını temizleyen Emmi'yi imrenerek izledim 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Servet Abi buda benden sana gelsin 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts