İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Serkan otoyolda çocuklar benim arabanın fotoğraflarını çektiler.. Onlardan paylaşabilir misin.. Gündüz farını merak ediyorum.. 

Bir de önde arkada birlikte çok yolculuk yaptık.. sence gündüz farları yeterli mi ?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bir de o yolun kenarinda semaver cayi ictigini dusun

Bu zamana kadar içtiğim en keyif verici çaydı. Eline sağlık Abi tekrardan
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Serkan otoyolda çocuklar benim arabanın fotoğraflarını çektiler.. Onlardan paylaşabilir misin.. Gündüz farını merak ediyorum.. 

Bir de önde arkada birlikte çok yolculuk yaptık.. sence gündüz farları yeterli mi ?

Gündüz farların yeterli de değil güzel de değil..Ben buradayım diyorsun ama ben bilerek baktığımdan diyorsun...O ampüllerden en az üçer tane daha olması lazım bence...Farın yan kenar ortasına gelmesi bence güzelliği engellemiş  :)  Dost acı söyler, kızma...  :)

u49a.jpg

i5sj.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Önemli olan işlev kardeşim... 

Daha geriden çekilmiş var mı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yok maalesef, farı yanan bir araba sanılıyorsun yaklaşınca farların yanmadığı orada acaip bir lambanın yandığı bir araba olduğun anlaşılıyorsun...  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yok maalesef, farı yanan bir araba sanılıyorsun yaklaşınca farların yanmadığı orada acaip bir lambanın yandığı bir araba olduğun anlaşılıyorsun...   :D

Çok güzel demekki.. istediğim de tam olarak bu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çok güzel demekki.. istediğim de tam olarak bu :D

Sen yine de yerini değiştir, orada böyle bir ben buraya ait değilim havası yaratıyor...  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yer bulsam bundan beşer tane takacağım ama yok malesef.. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Önemli olan işlev kardeşim... 

Daha geriden çekilmiş var mı ?

Biraz artırılması lazım.

Yorum bağlantısı

Sen yine de yerini değiştir, orada böyle bir ben buraya ait değilim havası yaratıyor...   :D

Anlat anlat, gündüz farını anlat. ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Anlat anlat, gündüz farını anlat. ;)

Senin gündüz farı yanında Emmi' nin arabanın anlatacak bir şeyi yok be Mükremin abi... O kadar yani... :D

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Yer bulsam bundan beşer tane takacağım ama yok malesef.. :(

Bence çok güzel gündüz farları daha ne olacak ki ...?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Katılan herkesin ayağına,yüreğine sağlık....yine her zamanki gibi harika bir organizasyon olmuş.....emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık  :bravo:  :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Bu foto varya bu foto, dere üstündeki kemer camiyi unutturdu.. Çok güzel çok güzel.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Başından sonuna kadar dolu dolu bir etkinlikti, katılan herkesin yüreklerine,ayaklarına sağlık  :flowers:  3 Aylık tatilimin en değerli 3 günüydü çok değerli insanlarla tanıştım.

Mağara gezisinden offroad denemelerine kadar herşeyi yaptık,Safranboluyu elimizden geldiğince tanıtmaya çalıştık.(Selçuk abinin gittiği yerleri bu yaşıma kadar hiç görmedim-duymadım :shok:  )Elimden geldiği kadar yanınızda olmaya,yardımcı olmaya çalıştım Safranboluda etkinlik düzenlenince iş Safranboluluya düşer  :voltron: .  Yanlışımız olduysa affola  :flowers:  :flowers:  :flowers:

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ergin, emeğin gerçekten çok büyük..Hakkını helal et kardeşim...   :bravo:  :bravo:  :bravo:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Valla çok memnun kaldık... 

Ellerinize sağlık.. Her şeye koşturdun, bir dediğimizi iki ettirmedin.. Teşekkür ediyorum.. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:D

Allah iyiliğinizi versin Selçuk bey  :D  hala gülüyorum ya... Çok pis düşmüş arkadaşlarda tongaya vallahi  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

0cqr.jpg

Adamcağızı çok yormuşsunuz belli ki, şu çayı içsemdemi yatsam içedenmi yatsam diye düşünüyor gibi bir haleti ruhiyesi var yüzünde :) Allah muhabbetimizi bozmasın inşallah :)

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bu arada şenlikte her yağmur sonrası arabasını temizleyen Emmi'yi imrenerek izledim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...