Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bu arada şenlikte her yağmur sonrası arabasını temizleyen Emmi'yi imrenerek izledim Temiz araba iyidir az yakar Ya şaka bir yana, cilalı araba yağmurdan sonra 2 gün kurumuyor.. Diğerleri hemen kuruyuveriyor.. Sinir oluyorum.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Temiz araba iyidir az yakar Ya şaka bir yana, cilalı araba yağmurdan sonra 2 gün kurumuyor.. Diğerleri hemen kuruyuveriyor.. Sinir oluyorum.. Cilalı arabayı temizlemek diğerine göre çok daha kolay ve pratiktir Abi.. Cilasız arabayı, yağmur sonrası temizlemek zulum oluyor. Bardağa dolu tarafından bak 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Abi gülmekten yıkıldım şu geri bas olayına..... 1 Yorum bağlantısı
Timur Dizdar 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Arkadaşlarımızı mutlu ve memnun ettiysek ne mutlu bize.Cuma günü Safranbolu turunda güzel vakit geçirdikten sonra Kütahyadan misafirim geldiği için şenlik yemeğine ve etkinliklere katılamadım.Aklım sizde kaldı.Kusura bakmayın. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Orjinal çözünürlükteki fotolardan albümler oluşturuyorum. Bir kaç tanesi burada olacak, diğerleri ilgili şahıslara gönderilecek. Ancak hafta sonunu bulur, malum 2000 civarı foto çıktı, telefonlar dahil. Biraz vakit alacak. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Kızlara Canon alma zamanın gelmiş....... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Linkleri.. http://i.imgur.com/pQWSTyy.jpg http://i.imgur.com/CQj69QT.jpg Kızlara Canon alma zamanın gelmiş....... Makinaya el koydu ablası. 10 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Eylül 2013 Yazar Paylaş 3 Eylül 2013 Defalarca test ettim, 0.2lt - 0.3lt farkediyor. Gün ortasında yola çıkıp Ankara - İstanbul arası bütün yol boyunca CC'den çıkmayarak, sadece İstanbul gişelerden önce 2-3 kez fren yapmak zorunda kalarak CC'den çıktığımda ve depo ölçümüyle tüketime baktığımdaki değerle, güneş doğmadan önce yola çıkıp yine 2-3 kez CC'den çıkmak zorunda kaldığım ve depo ölçümü yaptığım değer 0.5lt 'den fazla farkediyor. Güniçinde çıktığımda kirli, güneş doğmadan önce çıktığımda temizse 0.7lt bile oluyor fark. Güzel asfaltta da yakıt tüketimi çok farkediyor. Güzel asfaltta direksiyon BMW direksiyonuymuş gibi netleşiyor, daha fazla APEX'e uyabiliyorum ve kaçtığım çukurlardan da kayıp vermiyorum. Len bi git kışt! Niye gelmedi şenliğe... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Senin gibi düşünüyorum Murat... Servet eline sağlık kardeşim... Kötü çekmişsin ama en azından iddian yok 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Eylül 2013 Yazar Paylaş 3 Eylül 2013 Daha var diyordum nasıl geldi tarih anlamadım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Murat dediklerinde son derece haklısın. Mesela ben uzun yol öncesi mutlaka cila atarım ki Rüzgar katsayısını azaltıp, aerodinamik yapıya yardımcı olmak için. Benim testlerimde ise 0.3lt. Gibi fark oluştu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Baston en güzel Çağlar abinin eline yakışmış 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Baston en güzel Çağlar abinin eline yakışmış Kendim orada yoktum fakat baston'um oradaydı, bastonumu alıp benimle dalga geçen çağları kınıyorum 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 (düzenlendi) Emekli Albay ne yapacak "yok komşu yanlış parketmiş sileceklerini kaldırır." diyor Cem Yılmaz der ve gaçarımmmm... 3 Eylül 2013 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 (düzenlendi) Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Yüreklerinize keselerinize bereket versin. Bu sene kısmet olmadı, Seneye hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. 3 Eylül 2013 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Murat dediklerinde son derece haklısın. Mesela ben uzun yol öncesi mutlaka cila atarım ki Rüzgar katsayısını azaltıp, aerodinamik yapıya yardımcı olmak için. Benim testlerimde ise 0.3lt. Gibi fark oluştu Gidilecek yok 500 km ise fark= 500 km x 0,3 lt/100 km = 1,5 lt 1,5 lt dizel x 4,50.-TL desek = 6,75.-TL tasarruf elde edilir. Araç yıkama için yıkamacıya verilecek 15 TL'nin 8,25 TL'si cepte kalır. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Linkleri.. http://i.imgur.com/pQWSTyy.jpg http://i.imgur.com/CQj69QT.jpg Makinaya el koydu ablası. Maşallah 4 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Çok güzel resimler . Eline sağlık Servet abi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Murat dediklerinde son derece haklısın. Mesela ben uzun yol öncesi mutlaka cila atarım ki Rüzgar katsayısını azaltıp, aerodinamik yapıya yardımcı olmak için. Benim testlerimde ise 0.3lt. Gibi fark oluştu Düplü monitörlerden kurtul önce 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Servet eline sağlık kardeşim... Kötü çekmişsin ama en azından iddian yok Ben çekiyorsam eğer, karelerde nasıl gözüküyorum efendy 13 yaşındaki biri, 43 yaşındakinden iyi çekiyor 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Adamın dibinden seçmeler... Çok güzel bir kare olmuş.. Toplantının enleri: En uzaktan gelen Oğuzhan Demir En erken gelen : Muhammed Andı En geç gelen : Ben En geç giden : Muhammed Andı En araba : Servetin cipi.. O kadar zorlamamıza rağmen sadece bir yerini kırıp, bir yerini sökebildik.. En çalışkanı : Ergin En teknolojiği : Muhammed Diğer enleri sizden alalım... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts