İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bu arada şenlikte her yağmur sonrası arabasını temizleyen Emmi'yi imrenerek izledim :)

Temiz araba iyidir az yakar :D

Ya şaka bir yana, cilalı araba yağmurdan sonra 2 gün kurumuyor.. Diğerleri hemen kuruyuveriyor.. Sinir oluyorum.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Temiz araba iyidir az yakar :D

Ya şaka bir yana, cilalı araba yağmurdan sonra 2 gün kurumuyor.. Diğerleri hemen kuruyuveriyor.. Sinir oluyorum..

Cilalı arabayı temizlemek diğerine göre çok daha kolay ve pratiktir Abi.. Cilasız arabayı, yağmur sonrası temizlemek zulum oluyor. Bardağa dolu tarafından bak :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Abi gülmekten yıkıldım şu geri bas olayına.....:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Timur Dizdar

Arkadaşlarımızı mutlu ve memnun ettiysek ne mutlu bize.Cuma günü Safranbolu turunda güzel vakit geçirdikten sonra Kütahyadan misafirim geldiği için şenlik yemeğine ve etkinliklere katılamadım.Aklım sizde kaldı.Kusura bakmayın.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Orjinal çözünürlükteki fotolardan albümler oluşturuyorum. Bir kaç tanesi burada olacak, diğerleri ilgili şahıslara gönderilecek. Ancak hafta sonunu bulur, malum 2000 civarı foto çıktı, telefonlar dahil. Biraz vakit alacak.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Defalarca test ettim, 0.2lt - 0.3lt farkediyor. Gün ortasında yola çıkıp Ankara - İstanbul arası bütün yol boyunca CC'den çıkmayarak, sadece İstanbul gişelerden önce 2-3 kez fren yapmak zorunda kalarak CC'den çıktığımda ve depo ölçümüyle tüketime baktığımdaki değerle, güneş doğmadan önce yola çıkıp yine 2-3 kez CC'den çıkmak zorunda kaldığım ve depo ölçümü yaptığım değer 0.5lt 'den fazla farkediyor. Güniçinde çıktığımda kirli, güneş doğmadan önce çıktığımda temizse 0.7lt bile oluyor fark. Güzel asfaltta da yakıt tüketimi çok farkediyor. Güzel asfaltta direksiyon BMW direksiyonuymuş gibi netleşiyor, daha fazla APEX'e uyabiliyorum ve kaçtığım çukurlardan da kayıp vermiyorum.

Len bi git :p kışt! :p

Niye gelmedi şenliğe... :rtfm:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Senin gibi düşünüyorum Murat... 

Servet eline sağlık kardeşim... Kötü çekmişsin ama en azından iddian yok :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Daha var diyordum nasıl geldi tarih anlamadım :s

:D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Murat dediklerinde son derece haklısın. Mesela ben uzun yol öncesi mutlaka cila atarım ki Rüzgar katsayısını azaltıp, aerodinamik yapıya yardımcı olmak için. Benim testlerimde ise 0.3lt. Gibi fark oluştu :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Baston en güzel Çağlar abinin eline yakışmış :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Baston en güzel Çağlar abinin eline yakışmış :D

Kendim orada yoktum fakat baston'um oradaydı, bastonumu alıp benimle dalga geçen çağları kınıyorum :p

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

iyHBD6B.jpg

IX4ZfoS.jpg

GUWjrpV.jpga4u5uzej.jpg

Emekli Albay ne yapacak "yok komşu yanlış parketmiş sileceklerini kaldırır." diyor Cem Yılmaz der ve gaçarımmmm... :p

tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Yüreklerinize keselerinize bereket versin. Bu sene kısmet olmadı, Seneye hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. :good1:

tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Murat dediklerinde son derece haklısın. Mesela ben uzun yol öncesi mutlaka cila atarım ki Rüzgar katsayısını azaltıp, aerodinamik yapıya yardımcı olmak için. Benim testlerimde ise 0.3lt. Gibi fark oluştu :)

Gidilecek yok 500 km ise fark= 500 km x 0,3 lt/100 km = 1,5 lt 

1,5 lt dizel x 4,50.-TL desek = 6,75.-TL tasarruf elde edilir.

Araç yıkama için yıkamacıya verilecek 15 TL'nin 8,25 TL'si cepte kalır. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Düplü monitörlerden kurtul önce :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet eline sağlık kardeşim... Kötü çekmişsin ama en azından iddian yok :D

Ben çekiyorsam eğer, karelerde nasıl gözüküyorum efendy :D

13 yaşındaki biri, 43 yaşındakinden iyi çekiyor :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

CQj69QTl.jpg

Adamın dibinden seçmeler... Çok güzel bir kare olmuş.. 

Toplantının enleri:

En uzaktan gelen Oğuzhan Demir

En erken gelen : Muhammed Andı

En geç gelen : Ben :D

En geç giden : Muhammed Andı

En araba : Servetin cipi.. O kadar zorlamamıza rağmen sadece bir yerini kırıp, bir yerini sökebildik.. 

En çalışkanı : Ergin

En teknolojiği : Muhammed 

Diğer enleri sizden alalım... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...