M.Fatih Yüce 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 En erken giden : Ben En yaşlınız :Ben 2 Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Muhtemelen en geç ben geldim. resimlerde olmadığımdan da belli zaten. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Bi de en dışlanan ben. Naylonla az daha kapıdan geri dönecektim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 En geç gelen sanıyorum bendim Geç gelenleri yatılı gelenlerden seçmiştim... Sen en kısa kalansın galiba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Geç gelenleri yatılı gelenlerden seçmiştim... Sen en kısa kalansın galiba 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Dün akşamdan beri fotoğraf yükleme çalışmalarım nihayete geldi. İyi ki telefonla çekmişim. Ya bir makinem olsa idi de onla çekseydim. Lafı kısa kesip telefonla çektiğim fotoları atayım. Resimler Amasra ile karışık. 35 Yaş Altı Körpeler Bıyıklılar Çocukları çeken forum insanları Ve Gelecek Nesil Fordcular Amasraya ilk gelişimizde Akşam güneşi bu şekilde karşıladı bizi. Meşhur Bartın- Safranbolu Arası yol. Müthiş bir yol.... Yolculukta en keyif aldığım bir yol da Osmancık Tosya arası bu yol. Gerçekten bu yolda araç sürmenin de keyfi inanılma güzel. Yüz yıllık oricinal kitaplar.... bu koltuğa zafer oturmaya çalışmış Amasra' da gün batımı. Baktık kalabalık bir yere akıyor, bizde peşlerine takıldık. Meğerse Eski limanda bu parka gelip günbatımı resimleri çekiliyormuş Telefonla ancak bu kadar oldu... Atatürk Tepesi ve Ada Amasra da Akşam... 13 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Aslında genel anlamda yollar çok güzel ve araç sürmek eskisi gibi ne yoruyor ne arabayı üzüyor... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Evet.. bu bir siyasi mesaj değildir... Gece Çok yoğun bir trafik vardı, buna rağmen 2,5 saat gibi bir sürede Ankara'dan Nevşehir'e ulaşabilmek mümkün.. Kısa süre içinde Adana Niğde otoyolu Acıgöl yakınından geçip İstanbul otoyoluna bağlanacak ki.. o zaman değmeyin keyfime.. Nevşehir Ankara 1,5 Nevşehir İstanbul toplamda 5 saat civarında olacak... 4 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Evet.. bu bir siyasi mesaj değildir... Gece Çok yoğun bir trafik vardı, buna rağmen 2,5 saat gibi bir sürede Ankara'dan Nevşehir'e ulaşabilmek mümkün.. Kısa süre içinde Adana Niğde otoyolu Acıgöl yakınından geçip İstanbul otoyoluna bağlanacak ki.. o zaman değmeyin keyfime.. Nevşehir Ankara 1,5 Nevşehir İstanbul toplamda 5 saat civarında olacak... Du şindi, Ankara Nevşehir arası otoban mı olacak yani? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Du şindi, Ankara Nevşehir arası otoban mı olacak yani? 30 km yakınımızdan geçecek abi.. http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionImages/KGMimages/Otoyollar/turistik2013.jpg Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Senin gibi düşünüyorum Murat... Servet eline sağlık kardeşim... Kötü çekmişsin ama en azından iddian yok Dua et abi nasip olmadı gelmek. yoksa her bıyık taneni tek tek meydana çıkaracaktım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Nasıl anladın len seni kast ettiğimi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Dua et abi nasip olmadı gelmek. yoksa her bıyık taneni tek tek meydana çıkaracaktım üstad bak sen kaşındın :D Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Nasıl anladın len seni kast ettiğimi son iki seferden beri diycek birşey bulamıyordun, anca böyle laf atarsın artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 araçların fotoğrafları yok mu acep Yok muhtemelen... adam odaklı bir toplantı oldu bizimki.. 6 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 araçların fotoğrafları yok mu acep Tüm herkeslerin ellerinde hesap makinesi vardı, foto çekemiyorlardı Çekilenler ortada zaten Arabaları çirkin çıkmasın diye çekmemişlerdir Hüüücummmmmmmm 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 (düzenlendi) Bazen "kaşıntı! tutabilir. 3 Eylül 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Çağlar abiden gelenler... Çağlar abim de çorbacıda almış soluğu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Filiz Teyzeyle Fotoğraf çektirmediniz mi Kristal teras ve eşsiz yapı tekniği.. Siz bir de gece gidin bakın aşağıya 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Filiz Teyzeyle Fotoğraf çektirmediniz mi Siz bir de gece gidin bakın aşağıya Zafer bizi Filiz teyzeye götürmedin mi? Gece götüren olmadı serkan.. Biz misafirdik.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 O kadar çok istememe rağmen olmadı orda olamadım gerçekten herşeyiyle çok güzel hatta mükemmel bir şenlik olmuş emeği geçen gelen giden herkesin yüreğine cebine sağlık muhabbetiniz daim olsun. Sorma Mustafa Kardeşim tayinim çıktı tam benim memlekette yapılacakken şenlik katılamadım ne yazık ki Ben de orada olup katkı sağlamayı ve sizin gibi güzel insanlarla tekrar bir arada olabilmeyi çok isterdim. Seneye Batman da mı yapsak Canlı yayını aradım, radyonun sesini kısar mısınız dediler... :D O telefonu ben de kaldırdım da çekmiyo şebeke zayıf "O kadar merdiven çıktık gelmişken girelim" diyeceği için insanlar fiyatı da ona göre belirlemişler...! 4 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Zafer bizi Filiz teyzeye götürmedin mi? Gece götüren olmadı serkan.. Biz misafirdik.. Filiz Teyze(Sipahioğlu konağı) Yörük köyünün maskotudur esasında, Keşke ben de olabilseydim de size bir tiyatro oynatabilseydim. Daha önce çektiğim birkaç vidyo vardı onları koyarım biara Filiz teyzeyle ilgili Gündüz daha iyidir, böylesi daha iyi olmuş sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts