İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Serkan Toker

Gözler seni aramadı değil Serkan, kısmet başka zamanlarda görüşürüz inşallah...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Filiz Teyze(Sipahioğlu konağı) Yörük köyünün maskotudur esasında, Keşke ben de olabilseydim de size bir tiyatro oynatabilseydim. Daha önce çektiğim birkaç vidyo vardı onları koyarım biara Filiz teyzeyle ilgili ;)

Gündüz daha iyidir, böylesi daha iyi olmuş sanırım :)

Bundan daha iyisi olamaz Zafer, sıkıntı yok.. :bravo:

Bu arada;

Şenliğe katılan / katılmayan tüm arkadaşlar Başiskele / Kocaelide bir kapınızın olduğunu hiç bir zaman unutmayın.. Her zaman beklerim.

İşyerim; Elimsan A.Ş. İzmit - Sakarya D-100 karayolu üzeri 17. km - Uzuntarla mevkii.. Gelip geçerken buraya da beklerim..

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer bizi Filiz teyzeye götürmedin mi?

Gece götüren olmadı serkan.. Biz misafirdik.. :)

Abi sorsana sen gittin mi diye :( Siz yine köyü falan gördünüz, ben hiç bir şey göremedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

safranbolu şenliği için emeği geçen herkese teşekkür ederim. ( zafer , mahmut ve ergin sağolun )

ruhen olmasa da, bedenen herkes sağ salim evlerine döndü.  ( kötü bir haber almadık çok şükür )

yedik, içtik, sıç-radık, zıpladık, gezdik, tozduk.güldük, eğlendik.

filiz teyzeyi de görmeyi verelim.

asıl o bizi görmediğine üzülsün.

izmite yolunuz düşerse aydın perçem den kapınızı almayı unutmayın. hepimizin  bir kapısı varmış orda. bu tarafa gelen benim kapıyı da getirsin. :biggrin:

sağlıklı günler diliyorum. bir sonraki toplantı da görüşmek üzere esen kalın.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Abi sorsana sen gittin mi diye :( Siz yine köyü falan gördünüz, ben hiç bir şey göremedim.

Yeter sana bizi görmek :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

safranbolu şenliği için emeği geçen herkese teşekkür ederim. ( zafer , mahmut ve ergin sağolun )

ruhen olmasa da, bedenen herkes sağ salim evlerine döndü.  ( kötü bir haber almadık çok şükür )

yedik, içtik, sıç-radık, zıpladık, gezdik, tozduk.güldük, eğlendik.

filiz teyzeyi de görmeyi verelim.

asıl o bizi görmediğine üzülsün.

izmite yolunuz düşerse aydın perçem den kapınızı almayı unutmayın. hepimizin  bir kapısı varmış orda. bu tarafa gelen benim kapıyı da getirsin. :biggrin:

sağlıklı günler diliyorum. bir sonraki toplantı da görüşmek üzere esen kalın.

Herkes kendi kapısını almaya kendi gelecek Ali kardeş.. Olmaz öyle ısmarlama kapı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Her zamanki gibi müthiş bir toplantı olmuş. Hep içimde kalıyor, gelemiyoruz. Tarihler hep ters oluyor...Neyse, Allah sağlık versin sonraki toplantılara inşallah... :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Fotoğraflar, yorumlar herşey çok  güzel, emeği geçenlerin ellerine sağlık, bir daha ki etkinlikte inşallah katılabilirim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çok güzel resimler . Eline sağlık Servet abi :flowers:

Esmanın kareleri, daha bir sürü var. Akşama ;)

Emekli Albay ne yapacak "yok komşu yanlış parketmiş sileceklerini kaldırır." diyor Cem Yılmaz der ve gaçarımmmm... :p

Gözler çok aradı seni ve başka abileri-de :flowers:

Görev yaptığın yerden geçince seni andık :yes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uluca

Oğuzhan dün geldi ve anlata anlata bitiremiyor.İnşallah seneye bende geleceğim.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Esmanın kareleri, daha bir sürü var. Akşama ;)

Yatsı okundu Servet, daha akşam diyon. Selamlar

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Katılımcı Listesi (Alfabetik sırayla)

Adnan Çakır

Ahmet Kıyak

Ali Gürsoy

Ali Tatlısu

Aydın Perçem

Ayhan Sırtıkara

Çağlar Bayur

Ertan Çabuk

Faruk Yıldız

Fatih Keskin

Hasan Altıntaş

Hüseyin Sönmez

İ.Göksel Yaman

Kadir Tatar

M.Fatih Yüce

Mehmet Özyürek

Mert Can Üzger

Muhammed Andı

Oğuzhan Demir

Sani Gerşon

Selçuk Keleş

Serhat Işık

Serkan Toker

Servet Aydın

Benim için, kız kardeşimin ani ziyareti ve akabinde rahatsızlığı ile buruk diyebileceğim bir şenlik oldu. Şenliğin Karabük'te Safranbolu'da olmasını, iyi bir ev sahipliği ile misafirlerimizin memnun ayrılmalarını çok istemiştik, şimdiye kadar ki yorumlardan da bunu asgari başarmışız hissine kapıldım. Gerçi başarmamak için hiç bir neden yoktu ki? Gelen herkes, hiç bir aksaklığı dert etmedi, misafirlikten ziyade bir yerde kendilerini ev sahibi olarak gördüler ve neredeyse memnun kalmak için kendileri de çabaladılar. Kısaca özetlemek gerekirse, samimi, sıcak, Safranbolu doğası ve kültürüyle iç içe geçen bir şenlik organizasyonu oldu. Tek dezavantajımız, FCTR 2012 Nevşehir Şenliği gibi efsane bir şenliğin arkasından geliyor olmamız oldu. Fakat ona yetişmemiz ne mümkün? Eldeki imkanlarla en iyisi olması için çabaladık. Ufak tefek hatalar ve aksaklıklar vardı, onları da gelen misafirlerin iyi niyetleri sayesinde aştık. Ayrıca bu şenliğin bir özelliği de sanıyorum sohbete, muhabbete, birlikte boş zaman geçirmeye en müsait şenlik oldu. Bize ayrılmış kocaman bir bahçe, adeta bir piknik havasında şenlik düzenlememizi sağladı.

Aslında katılan herkes için birer cümle yazmak istiyordum ama düşündüm ki çok uzun olur ve ayırmama da gerek yok. Her biri birbirinden değerli, birbirinden sıcak insanlar geldi. Saygıdeğer eşleri, dünya tatlısı çocukları ile şeref verdiler. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadınız, kıymet verdiniz teşrif ettiniz. O kadar mutlu olduk ki. Onca koşuşturma, ayarlama, aksilik, eksiklik ve olumsuzluklara rağmen şenliğin son yolcusu, son misafiri Muhammed Andı'yı otobüsüne bindirip, onun yola çıktığını gördüğümüzde, hiç bir yorgunluk emaresi kalmadı üzerimizde. Sonunda da herkesin sağ salim evlerine ulaştığını öğrendik, bu da kaymağı oldu.

Tekrar hepinize teşekkür ediyorum, Allah eksikliğinizi göstermesin, dostluğunuzu kaybettirmesin...

Özel teşekkür etmek istediklerim var, müsadenizle paylaşmak, forum adına emek verip, vakit ayırıp, daha iyi olması için çabalayanları sizlere beyan etmek isterim.

- Mahmut Akbulut; abim, resmen bu şenlikte o olmasaydı çok fena çuvallardım, saklamayamam, özellikle şenliğin daha başındaki ani hastalık durumu, tüm düzenimi ve planımı alt üst etti. Ancak yine her zaman ki gibi imdadıma Mahmut abim yetişti, işini gücünü bir tarafa bıraktı, risk aldı ve esas ev sahipliğini üstlendi. Bunun dışında şenliğin Safranbolu'da yapılması kararlaştırıldıktan sonra elinden geleni esirgemedi. Hep yanımda hissettim, o olunca hep güvende hissettim. Allah razı olsun. Kral adamsın.

- Ergin Ertuğrul; belki şenliğin başlayacağı güne kadar ortalarda yoktu, sıvıştı dedim :p ama esas faydasını şenlik boyunca gösterdi. Mesajlarda diğer misafirlerin de sürekli dile getirdiği gibi, her işe koştu, kendi elleriyle servis yaptı, iş bitirdi, çözüm üretti, üşenmedi, kendisiyle gurur duydum. Helal olsun, Allah razı olsun kardeşim. Eyvallah.

- Ahmet Kıyak; belki şu anda forumumuzda değil ancak şenliğin neredeyse her aşamasıyla ilgilendi, her sıkıştığımda, kararsız kaldığımda, tıkandığımda arayıp fikirlerini aldım, yol göstericilerimden birisi oldu. "Ben foruma üye değilim, beni bağlamaz" demedi. Bu işin, burada kurulan dostlukların, sadece forum ortamında kalmadığının bir numaralı göstergesi oldu. Kırmadı, zorluklarla izin alıp şenlik günü bize katıldı, sohbetini dinledik, yüzünü gördük, çok mutlu olduk. Okuyamayacak ve cevap veremeyecek olsan da Allah senden de razı olsun abim. Özelsin.

- Bu isimler haricinde, yine desteğini kendim için bir itici güç olarak kullandığım tüm büyüklerime teşekkürü borç bilirim. Servet abi, Mehmet abi, Muhammed abi, Serkan abi ve adını saymadığım tüm büyüklerim, sizleri tanıdığım için çok mutluyum, şeref duyuyorum.

Mehmet abinin, önceki mesajlarda verdiği "en"ler kısmına bir iki ekleme yaparak bitireceğim.

- En azimli: Hasan Altıntaş; aksiliklere ve belirsizliklere rağmen, yılmadan gelmek için uğraştı, yanımızda oldu, teşekkür ederim.

- En çok konuşan: İ.Göksel Yaman; kardeşim, muhabbetine doyum olmadı, gülme krizlerine soktun bizi, belki bahçeden saat 02:00'de kibarca kovulmamıza neden oldun ama değdi :p Özellikle, biz kalkalım geç oldu derken, emminin hala Göksel'İ tutup, "anlat la anlat" diye devam etmesini istemesini unutamam :D Sağol, varol.

- En babacan: Ayhan Sırtıkara; ilk defa tanıştım ve görüştüm, ancak sesinin tonunda da, tecrübelerinde de bu babacanlığı görmek hiç zor değildi Saygılar abim.

- En verimli geçiren: Selçuk Keleş; farkını ortaya koydu, belki de düzenlenen turdan daha iyi bir tur yaptı kendi başına, daha çok şey gördü, bunu konuya yüklediği fotoğraflardan ve açıklamalarından da anlayabiliyoruz, teşekkür ederim abi :)

- En "cool" üye: Faruk Yıldız; :p adam bir başka arkadaş. Tavrı, tarzı. Yüzüne bakınca gülümseme geliyor, göbeğine yaslanası geliyor :D Her şey için sağol abim.

- En vefakarlar: Yine üyelerimizin çok değerli eşleri diyorum ben. Belki sıkıldılar, belki çocukların yaramazlıkları ile uğraşmak zorunda kaldılar, ancak bizlerin rahat rahat eğlenmemize imkan sağladılar. Yine fedakarlık yaptılar ve yine kendi keyflerinden ödün verdiler. Eşim adına samimiyetiniz ve sıcaklığınız için ayrıca teşekkür ediyoruz. Sizlere selamı var. :flowers:

Saygılarımla.

(ülen yine çok uzun oldu)

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 21
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Zafer'cim yorumların için çok teşekkür ederim, gönüllü bir organizasyon ancak böyle kotarılırdı, var'olun hepiniz. Resimlere baktıkça yaşadığımız anların değerini çok daha iyi kavrıyorum. Kış şenliği de yapmalıyız ve ilkbahar arayı açmamak lazım. Selam ile,

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

- En vefakarlar: Yine üyelerimizin çok değerli eşleri diyorum ben. Belki sıkıldılar, belki çocukların yaramazlıkları ile uğraşmak zorunda kaldılar, ancak bizlerin rahat rahat eğlenmemize imkan sağladılar. Yine fedakarlık yaptılar ve yine kendi keyflerinden ödün verdiler. Eşim adına samimiyetiniz ve sıcaklığınız için ayrıca teşekkür ediyoruz. Sizlere selamı var. :flowers:

Yok len.. onlar bizden daha çok eğlendi bu sefer :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yok len.. onlar bizden daha çok eğlendi bu sefer :D

İnşallah :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

amma uzun yazmışın lem

He ya... Bi de uzun olmasın diye kırpmıştım :crazy:

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu işlerde önemli olan ön ayak olmaktır gerisi gelenlerin hoşgörüsü ve sıcaklığı ile doğru orantılı olarak gelişir. En yaşlınızdan bile  12-13 ortalamaya bakarsak  20-25 yaş

farka rağmen ben ve Hanım'ım memnun kaldıktan sonra ( ilk defa katılıp ta çoğunuz ile yeni tanışmamıza rağmen) sanırım çoğunlukta memnun kalmıştır.

Elinize gönlünüze sağlık...

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Gerçekten her şey çok güzeldi, organizasyon, sohbet gezmek. Sizlerle canlı canlı tanışıp sohbet etmek bambaşka bir keyifmiş. Herkese çok teşekkürler.

Dün geldim öğleden sonra işe gittim, bugün sabah yatıp kaldım ölğeden sonraki servisi bile kaçırdım. Fırsat bulduğum ilk vakitte resimleri elden geçireceğim.

Bu arada renault umla otele almayislarini da unutmayacagim :D

Adamlara biz seslenmesek kapıdan göndereceklerdi seni :D

Oğuzhan bu yılın en yüksek km. Rekorunu kırdığı için ayrıca tebrik ediyorum.

Adamın dibinden seçmeler... Çok güzel bir kare olmuş.. 

Toplantının enleri:

En uzaktan gelen Oğuzhan Demir

En erken gelen : Muhammed Andı

En geç gelen : Ben :D

En geç giden : Muhammed Andı

En araba : Servetin cipi.. O kadar zorlamamıza rağmen sadece bir yerini kırıp, bir yerini sökebildik.. 

En çalışkanı : Ergin

En teknolojiği : Muhammed 

Diğer enleri sizden alalım... 

Yolu biraz uzatarak 3600'ü doldurdum sanırım :D Sizlerle tanışmak için gerçekten değerdi  :flowers:

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu işlerde önemli olan ön ayak olmaktır gerisi gelenlerin hoşgörüsü ve sıcaklığı ile doğru orantılı olarak gelişir. En yaşlınızdan bile  12-13 ortalamaya bakarsak  20-25 yaş

farka rağmen ben ve Hanım'ım memnun kaldıktan sonra ( ilk defa katılıp ta çoğunuz ile yeni tanışmamıza rağmen) sanırım çoğunlukta memnun kalmıştır.

Elinize gönlünüze sağlık...

yazmasan, yaş farkını görebilmek mümkün değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

her kare ayrı bir güzel ellerinize sağlık.

bu ajanı görmedinizmi. :D

LF1po77.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...