Çağlar Bayur 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 fotoğraf makinesinde bir sürü mode var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 video harikkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................. 1:22 - 1:25 e yarıldım bir daha muhteşem demek geldi içimden... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Eylül 2013 Yazar Paylaş 5 Eylül 2013 (düzenlendi) www.youtube.com/watch?v=SP5migo7-l0 Harika, harika, harika goes to facebook!!! video harikkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................. 1:22 - 1:25 e yarıldım bir daha muhteşem demek geldi içimden... Muhammed abi 25.kare tekniğini kullanmış, gece rüyana falan girebilirim abi, havuzlu mavuzlu 5 Eylül 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Muhammed süper olmuş, ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Biri de scene mode hatta di mi Çağlar Abi. Vay be; yazması daha namusluymuş.! Yaaa Mükemmel olmuş... Şöyle bi düşünüyorum da.. Heralde bi 5000 tane falan resmimiz vardır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Muhteşem olmuş video Bazı karelerde acaip güldüm yaa Yahu benim hiç foto'm yok 3-5 adet dışında hiç mi çekilmemişim? Bi kaç makineye sanki poz vermiştim 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 süperötesi olmuş Lakin, fotoların hepsini büyük kızım Esma çekmiştir. Telif ister 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 süperötesi olmuş Lakin, fotoların hepsini büyük kızım Esma çekmiştir. Telif ister Cip verelim? Yakındır zaten anahtarın gidişi, erkenden alışsın? 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Esmanında ellerine sağlık, yanaklarından öpüyorum onu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Kapadokya, çok dolu bir şenlikti.. Güzelmiydi, evet güzeldi, bunu yorumlarla gördük.. Ama safranbolu, bence daha güzeldi.. Çok güzel vakit geçirdik, Bir birimize daha fazla zaman ayırdık.. Çocuklarımız çok güzel kaynaştı, eşlerimiz çok güzel vakit geçirdi.. Hani Ertan demişti ya, çocuklar bir daha ne zaman buluşacağız diye soruyor, ben seneye diye nasıl diyeyim onlara.. Aynen öyle valla.. Anladım ki, dostlar çocuklar, eşler bir birini gerçekten özlüyor.. İzlerken yaptıklarımız gözümün önünden geçti.. O gecelerde kiminin beli ağrıdı, kimi üşüdü hırkasına sarıldı, kiminin uykusu geldi ama içinden esnedi.. Yine de kimse koğulmadan kalkıp gidip yatmadı... Ben katılan herkese teşekkür ediyorum, iyiki varsınız, hepinizi de çok seviyorum... Mahmut dahil 11 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 garsonu dövelim, gece yarısı neymiş 02:00 olmuş 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 garsonu dövelim, gece yarısı neymiş 02:00 olmuş Harbiden, gece yarısı dediğin 12. Baktın kalkmadı, sabah olmuş işte, niye karışıyorsun adamlara... Hiiiç 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Eylül 2013 Yazar Paylaş 5 Eylül 2013 Mahmut dahil Mahmut bunun için Çok Beğendim butonu ister, demedi deme garsonu dövelim, gece yarısı neymiş 02:00 olmuş O çocuk oturduğumuz tarafa kaç kere pike yaptı biliyon mu sen abi, usul usul geliyor, geliyor, geliyor. Tam yaklaşmışken ani bir manevrayla geri dönüyor Hatta son gelişinde biz sorduk, baktık yaklaştı "kardeş çok gürültü yapıyoz di mi yav?" dedik, "he ya abi, ben de onu demeye geliyordum" dedi Muhtemelen lobide çöp çekip, en kısayı çekeni gönderiyorlardı 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 bidaa izledim, yine izlerim, Ben hala izliyorum yaa.. kaç defa izleyince etkisini gösteriyor... ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 mamıta söyledim, bize özel otel yapacak Ben hala izliyorum yaa.. kaç defa izleyince etkisini gösteriyor... ? pc ye kayıt ettim daha net izliyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244378-2013-yaz-şenliği-safranbolu-30-31-ağustos-program-başvuru-formu/?p=1978842 Burada bahsetmiştim. Ve gerçekten amaç, sevdiğimiz, değer verip kalbimizde oda açtıklarımızı görmek. Gelemeyenler oldu, yollarını gözledik. Nasip..Bir sonraki buluşmada 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 süperötesi olmuş Lakin, fotoların hepsini büyük kızım Esma çekmiştir. Telif ister Esma kızımızı benim için öp. onu çok sevdiğimizi söyle... İnan ki, sevinç ve duygu ile karışık bir hal alan yüzüme kararsızlıktan ağrı oturdu.. Gülecek mi ağlayacak mı bilemedi.. Teşekkürler Esma.. çok güzel kareler.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 süperötesi olmuş Lakin, fotoların hepsini büyük kızım Esma çekmiştir. Telif ister Her ikisi de çok çok fena, boynuz kulağı geçecek hem de çok kısa zamanda x 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 sabah siparişi ulaştıracağım amcaları 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 ne inşaatı bu ? Safranbolunun çılgın projesi; http://www.youtube.com/watch?v=ycaLzDEkBCg ergin, camları niye söktürdün kardeş.. Gece bir daha gitmek lazım.. Üzerinde çok zıplamışsınız bakım yaptırtayım dedim Gece ışıklandırılması yeni yapıldı galiba bizim gece gittiğimizde ceset atılsa bulunamayacak kadar karanlık ve kasvetliydi 5 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Eylül 2013 Yazar Paylaş 5 Eylül 2013 bizim gece gittiğimizde ceset atılsa bulunamayacak kadar karanlık ve kasvetliydi 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 (düzenlendi) Klip, ultra, mega, hiper, süper olmuş. Özellikle heh heh hee bölümünde (bu nasıl tabir ise) Benim, Zafer'in Ahmet abinin ağızlarını açıp, eşlik etmesi çok ince düşülmüş birşey ayrıca 4.24'deki Yürüyen Garizma'nın OEM fotosunu istiyorummmmmm 6 Eylül 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) Kapadokya, çok dolu bir şenlikti.. Güzelmiydi, evet güzeldi, bunu yorumlarla gördük.. Ama safranbolu, bence daha güzeldi.. Çok güzel vakit geçirdik, Bir birimize daha fazla zaman ayırdık.. Çocuklarımız çok güzel kaynaştı, eşlerimiz çok güzel vakit geçirdi.. Hani Ertan demişti ya, çocuklar bir daha ne zaman buluşacağız diye soruyor, ben seneye diye nasıl diyeyim onlara.. Aynen öyle valla.. Anladım ki, dostlar çocuklar, eşler bir birini gerçekten özlüyor.. İzlerken yaptıklarımız gözümün önünden geçti.. O gecelerde kiminin beli ağrıdı, kimi üşüdü hırkasına sarıldı, kiminin uykusu geldi ama içinden esnedi.. Yine de kimse koğulmadan kalkıp gidip yatmadı... Ben katılan herkese teşekkür ediyorum, iyiki varsınız, hepinizi de çok seviyorum... Mahmut dahil Abi Eminmisin ? Hani ilk kovulduğumuz gün, herkes kalktı, sen la dur, dur biraz daha anlat dedin, sonrasında uyarmaya gelen çocukta oturup dinledi ya ben orada koptum Vesile ile, evet bu şenlikte eşlerin ve bizlerin birbirimize olan bağlılığı biraz daha arttığını düşünüyorum. Bu Şenlik daha çok sohbete dayalı oldu çünkü. 6 Eylül 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Biri de scene mode hatta di mi Çağlar Abi. Vay be; yazması daha namusluymuş.! Abi eline sağlık. Çok güzel kurgulamışsın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts