İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Selçuk Keleş

süperötesi olmuş :bravo:

Lakin, fotoların hepsini büyük kızım Esma çekmiştir. Telif ister :rtfm:

Kulüp üyesi yapalım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Vallahi orjinal boyutları Servet Abi'de olmakla beraber bende 1700 civarı fotoğraf var 1024 piksel boyutunda. Bunlar sadece 4 makinanın netleri seçilmişleri üstelik. Kesin 5000 vardır toplam kare sayımız. Kliptekiler benim bu 1700 içerisinden seçebildiklerim. Akşamdan beri beynim sulandı resmen, o kadar çok kare var ki.! :D

Üstteki kutu O'nun telif hakkı. Ama kutuyu açtığınızda "Aslında biz ailecek deklanşöre basmıştık!" da diyebilirsiniz. Kayda geçin arkadaşlar, Esma'nın dedi.! :p:D

Fotoların yüklendiği bir link var mı ?

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Muhammed im güzel kardeşim benim. Harika bir klip olmuş. Emeğine sağlık.

İzlerken tekrar bir haftasına döndüm. Arkadaş bir sene nasıl geçecek.

Gerçekten etkinlik olarak kapdokya belki daha doluydu ama buradaki muhabbet, sevgi ve dostluk ortamı bambaşka idi. Sabah hareket edeceğimiz zaman bizim Ulaş    "baba nolur az daha duralım arkadaşlarımla biraz daha oynayalım" diye yalvarıyordu. Bundan sonraki şenliklerde bu husus bence gözardı edilmemeli ve muhabbet için bolca vakit bırakılmalı.

Ön ayak olanlara, emeği geçenlere, gelenlere, gelemeyenlere, herkese ama herkese tek tek teşekkür ediyorum.

aklımda kalan enstantanelerden bazıları

Babasının tırt makinesi ile çocukların peşinde sürekli gezip onların bol bol fotolarını çeken ve hatta akşam anneleri yokken onları oynatan yegenim Esma,

Servet abi nin objektifi iki metre uzayan tırt foto makinesi, (resimleri gönderdikten sonra mı söyleseydim bilemedim)

ilk kez gördüğüm, fotodan daha babayiğit zannettiğim 250 gr Oğuzhan,

O semaver orda yanacak zafer, dediğğmde şaka yaptığımı zannedip, bizim şimendifer gibi yanan semaveri görünce yutkunan zafer,

Ahmet in saçlarından kendine bıyık yapan şirin arkadaşımız maaamıt,

Cinci hoca hamamı :)

Burada ayakkabıcı olmak lazım dedirten safranbolu yolları,

Muhammedin ses kayıt cihazı (her zaman ortalardaydı, çook şey kaydetti :p )

Gece Muhabbetleri,

Geceyarısı kabusları :D

Emmi nin "Hele bi dah aanat la" deyişi,

İlk kez gördüğüm Ayhan ın gece yarısı tatlı muhabbeti,

Yolun yarısında uçak moduna geçen ve beni gelirken Amasya üzerinden getiren, giderken de Ankara üzerinden götüren 42 inç navigasyonum, (allah cezanı verecek)

Daha neler neler...

:flowers:  :air_kiss: :air_kiss:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Valla benim içinde çok güzel oldu . Şahsen o kadar arkadaşımı dostumu görmüşken , gezmek yerine bol bol sohbet etmek en güzeli olurdu . Mağaraya çıktık çıktık bitmedi en son bir virajında durdum oturdum , Fatih abi hadi hadi diyor bende taakat kalmamış :D Tabi içi serindi . O mağara veya kanyona gitmeseydik te benim için çok güzel bir etkinlik oldu . Tek sevmediğim çarşı içindeki dönerdi , kuzu etinden yapmışlar kokuyordu :) En sevdiğim kiremitte kaşarlı köfte :)

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ulen Ertan.. Ulen Ertan... 

3 gün orda kaldık, geceleri lak lak ettik.. Bize niye çalmadın... 

Muhabbet daha tatlıydı be abi :)

Diğer buluşmalarımıza kısmet olursa. Yanlız ses konusunda profesyonel destek lazım. :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Navigasyona koordinatları girmişim.. Beni otelin taşlı rampalı yoluna sokmuş, sağıma soluma baka baka 1-2 km hızla ilerliyorum... 

Böyle bi 200 metre falan gitmişimdir.. 

Durunca Serkan'nın tepkisi çok hoşuma gitmişti.. : Emmi bey otomatik şanzıman ile kafana göre gidiyorsun ben arkanda yarım debriyaj..   :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Navigasyona koordinatları girmişim.. Beni otelin taşlı rampalı yoluna sokmuş, sağıma soluma baka baka 1-2 km hızla ilerliyorum... 

Durunca Serkan'nın tepkisi çok hoşuma gitmişti.. : Emmi bey otomatik şanzıman ile kafana göre gidiyorsun ben arkanda yarım debriyaj..   :D

Abi otomatik candır , bana düz vites araba versinler 100 metre götüremem herhalde :D

Yorum bağlantısı

Abi otomatik candır , bana düz vites araba versinler 100 metre götüremem herhalde :D

He ya, ne kadar alıştınız rahatlığa? :nea:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi adamlar yapmışlar , niye uğraşayım 3 pedalla :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Serkan ın domates mevzuu var bir de :D

Kadınlar dayanamadı küçüh emrah modundaki serkan a :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Emeklerinize sağlık herşey muhteşem,gitmiş kadar olamasamda o anı yaşadım.. :flowers: :flowers: :flowers::bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Debriyajın ömründen 5 bin km. gitti o yollarda...  :D

Serkan ın domates mevzuu var bir de :D

Kadınlar dayanamadı küçüh emrah modundaki serkan a :D

Biz 30 kişiyiz dedim ilk domatesi aldığımda, kadın hadi ordan o kadar domates yok dedi... Yoksa sizin içinde istedim, bir yüzüm kara yani... :D:p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yemekten sonra dediki "emmi rahat, benim debriyaj gelmiş 90bin'e. 200bin giden debriyaj şimdi mecburen 150bin'de değişecek" :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kullanmayan bilmez :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

ilk kez gördüğüm, fotodan daha babayiğit zannettiğim 250 gr Oğuzhan,

O semaver orda yanacak zafer, dediğğmde şaka yaptığımı zannedip, bizim şimendifer gibi yanan semaveri görünce yutkunan zafer,

:hohoho:  :crazy:

Abi bu arada tekrar özür dilerim ikinci semaverde sohbetten bir türlü ayrılıp odun kırmaya gelemedim  :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Ben rüzgardan uçarım diye gelemedim oralara :)

1235294_10151870814439297_1665422943_n.j

Allah'tan gelmemişim :D

1003229_10151870814409297_1968869890_n.j

Selçuk Abi hep kendi çekiyor resimlerini bir de benden olsun...  :flowers:

536240_10151870814364297_1486982407_n.jp

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

göremedim ya klibi...

çok merak ettim.

işyerinde facebook ve videolar açmıyor. eve gidince bakıcaz artık.

akıllı telefonumda yokki bakayım.

vay anasını arkadaş. :(

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Debriyajın ömründen 5 bin km. gitti o yollarda...   :D

Biz 30 kişiyiz dedim ilk domatesi aldığımda, kadın hadi ordan o kadar domates yok dedi... Yoksa sizin içinde istedim, bir yüzüm kara yani... :D:p

Bu otomatikçiler böyle arkalarındaki manuelcileri hiç hesaba katmıyor vicdansızlar.  ilk balatayı emmi ye aldırt :p

Kadın napsın gittin dikildin bir de boyun eğme :D baktı ki gideceğin yok vereyim de kurtulayım dedi en son :D Hepsini sen mi yedin bu arada :D

Abi bu arada tekrar özür dilerim ikinci semaverde sohbetten bir türlü ayrılıp odun kırmaya gelemedim 

Yazdım kenara...

Bir daha olursa zaten semavere girecek ebatlardasın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

Şefkatli Admin arazide... :)

Buda Servet Abimin video :) Fazla bir parça vardı tepede söktü adam King :)

Mehmet Abi ve Mahmut Abiden özür diliyorum onların video yok :(

Videoların linkini atınca gözükmüyor muydu? tam beceremedim böyle idare edin :(

Ertan Çabuk, 06 Eyl 2013 - 14:37

Yazdım kenara...

Bir daha olursa zaten semavere girecek ebatlardasın  :D

:shok:  :vroom:
tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Biri de scene mode hatta di mi Çağlar Abi. :p Vay be; yazması daha namusluymuş.! :biggrin::D

Eline sağlık harika olmuş valla  :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu otomatikçiler böyle arkalarındaki manuelcileri hiç hesaba katmıyor vicdansızlar.  ilk balatayı emmi ye aldırt :p

Kadın napsın gittin dikildin bir de boyun eğme :D baktı ki gideceğin yok vereyim de kurtulayım dedi en son :D Hepsini sen mi yedin bu arada :D

Bir domatesi 8 kişi yedik, bereketliymiş gerçekten...   :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mahmut, sende acayip bir fotoğrafım vardı...Gönderdin gönderdin bugün akşama kadar, aksi halde yakalama emri çıkaracağım hakkında...  :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ben zaten mamud Abideki fotoları bekliyorum. Daha tık yok :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ben zaten mamud Abideki fotoları bekliyorum. Daha tık yok :)

Yakalama emrini kime vereceğimi bilse şu dakika atmaya başlar fotoları ama sıkıştırmayım...Akşama gönderse de olur... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...