Oğuzhan Demir 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Ben orada Mahmut Abinin resimlerini aldım ne olur olmaz diye Aklım sıra 2 sene beklememek için Serkan Abinin resimleride aldım ama , yanlış makineden aldım Servet Abinin resimlermiş Diyeceğim o ki Sayın Şefkatli Adminim sizin resimlerde bekleniyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) Oğuzhan resimler sende ise İmgur'a link halinde koy. Klip yapalım 6 Eylül 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat Işık 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Herkese Selamün aleyküm abiler. bende anca bakabildim foruma.çok yol katetmişsiniz. her şey için başta Zafer kardeşimize ve diğer kardeş ve abilerimize çok teşekkür ediyorum.ailece çok güzel dolu dolu gün ve günler geçirdik.herşey güzeldi. herkes samimi ve çoşkulu idi.çocuklar için cok güzel oldu.bizler de yeni ve değerli insanlarla tanışmış olduk.inşallah başka bir ortamda buluşmak üzere. servet abi senin fotoları açamıyorum.başka bir yolu yok mu bu fotolara bakmanın 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Bunlarda amasra dan ............. elimle balık tuttum arkadaşlar ona göre ford umuzu anmadan geçmeyelim 5 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 ah nihayet seyrettim. çook güzel olmuş..... 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Artık adamı nasıl korkutmuşsanız, resimleri 600x300 yüklemiş Gelirken kartla gel 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Favorim Adamın şefkatliliğini almışız yahu. Forum ne hale getirmiş 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Resimleri nasıl yükleyeyim diye sorduğumda Selçuk abiye öyle bir bakışı vardı ki bana yiyorsa yükle der gibiydi Abi o fotoğraflar siteye yüklenseydi sanırım biz site dışında kalırdık.. 1,5 saatte atamadım notebook a.. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Beyler baktıysanız çıkın, İmgur kasıyor 3 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) 2.Favorim Nasıl yakalamışım ama Civardaki bütün konaklarda hafif şiddette deprem hissedilmiştir.. mükemmel ymn kardeş.. 6 Eylül 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) Mamud Abi 217-218-219'u peşpeşe koysana buraya orada ne anlatıyordum acaba ? heh buldum Alman Mühendis Gudşanzung şipigel diyordu 6 Eylül 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 http://imgur.com/a/hySev/embed#217 Bu sahneyi hatırlıyorum, şimdi ben de senin gibi güldüm 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Bu resimde herkes net iken ben neden flu çıkmışım yahu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Gecenin ikisinde cinler şeytanlar, ispanyollar, hamamlar derken içimizdeki hortlak kameralara yansımış Oooww, yeess yes, goooodd :D ulen yanlışlıkla yine baktım fotoya gözlerimden yaş geldi yeminle 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 İlteber binbir surat YMN olmuşsun kardeşim. Süper pozlar vermişsin Allah yüzündeki neşeyi korusun maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Favorim Aferin Mahmut, makinenin hakkını vermişsin... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Ülen o kadar direndim şu konuya girmeyeyim, resimleri görmeyeyim diye. Gene de girmedim işte. İy ki gitmemişim, sevmediğim tüm tipler oradaymış. Hiç de güzel bi toplantı olmamış. Yemekler de kötü zaten. Yer hepten berbat. Hiç de eğlenilmemiş, boşa zaman harcanmış... Bi daa olsun ben de gideyim, ben de sıkılayım, ben de insanım. 10 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Ülen o kadar direndim şu konuya girmeyeyim, resimleri görmeyeyim diye. Gene de girmedim işte. İy ki gitmemişim, sevmediğim tüm tipler oradaymış. Hiç de güzel bi toplantı olmamış. Yemekler de kötü zaten. Yer hepten berbat. Hiç de eğlenilmemiş, boşa zaman harcanmış... Bi daa olsun ben de gideyim, ben de sıkılayım, ben de insanım. İnatla uzaklarda yapıyoruz Sayın Deli pardon Dere....Önümüzdeki yaz Artvin' deyiz inşallah, sen hiç gelemezsin... 4 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Gecenin ikisinde cinler şeytanlar, ispanyollar, hamamlar derken içimizdeki hortlak kameralara yansımış Ayaklarımı görmedin değil mi sen up up up up up nossssssss 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts