Murat Dere 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 İnatla uzaklarda yapıyoruz Sayın Deli pardon Dere....Önümüzdeki yaz Artvin' deyiz inşallah, sen hiç gelemezsin... Pis! Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 İnatla uzaklarda yapıyoruz Sayın Deli pardon Dere....Önümüzdeki yaz Artvin' deyiz inşallah, sen hiç gelemezsin... Muğlada yapmadığın sürece gelmez İzmirde de yoktu sanki. Gül yüzünü bir göremedik tiçırımın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Pis! Haritayı aç, pergeli Muğla' nın üstüne koy...500 km. yarı çaplı bir daire çiz, işte hep o dairenin dışında olacağız..Yunan' a gideriz Muğla' ya gelmeyiz... Yaşasın kötülük... 7 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Haritayı aç, pergeli Muğla' nın üstüne koy...500 km. yarı çaplı bir daire çiz, işte hep o dairenin dışında olacağız..Yunan' a gideriz Muğla' ya gelmeyiz... Yaşasın kötülük... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Abi Rabbim nazarlardan esirgesin inşallah..... Bu ne güzellik yaaaa.... Birlikteliğinizi bozmasın.......Katılamadık abi üzüldük sadece Muğlada yapmadığın sürece gelmez İzmirde de yoktu sanki. Gül yüzünü bir göremedik tiçırımın Ertan abi gelemedik abi yaaaa,,,, güzel geçmiş fotolardan anlaşılan 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Biri de scene mode hatta di mi Çağlar Abi. Vay be; yazması daha namusluymuş.! Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Resimlerin hepsi birbirinden harika....ortamda çok sıcak olmuş...yüreklerinize sağlık.... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Karabükte ikamet etmeme rağmen o tarihlerde karabük dışında olmam ötürü katılamadım Çok sıcak bir şenlik ve buluşma olmus.. herkesin yüreğine sağlık.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 İnatla uzaklarda yapıyoruz Sayın Deli pardon Dere....Önümüzdeki yaz Artvin' deyiz inşallah, sen hiç gelemezsin... direnartvin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 direnartvin liptonun bahçesi uygun hani ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 toprak sayılırmış hem de, ezgi deki türk motifi oradan gelmiş demek Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 çok istediğim bu etkinliğe katılamadım...bakabildiğim kadarıyla çok güzel olmuş. uzun süreden beri ilk defa foruma bakabiliyorum. işlerimin yoğunluğundan ve misafirlerimden dolayı epey uzak kaldım forumdan...yüreğinize sağlık, inşallah bir gün bir yerde bir büyük etkinliğe katılmak nasip olur. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Yemek ve müzik kültürü birbirine çok yakın iki ülkeyiz Daha da yakınlaşalım o zaman. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Eylül 2013 Yazar Paylaş 7 Eylül 2013 Daha da yakınlaşalım o zaman. Yo yo, böyle iyi Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Bu resimde herkes net iken ben neden flu çıkmışım yahu ertan benim 3.2 yakalayamamış seni ,anlaşılan telefonu değişme zamanı geldi 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 ertan benim 3.2 yakalayamamış seni ,anlaşılan telefonu değişme zamanı geldi Cok hizli hareket ederim :ph34r:ertan benim 3.2 yakalayamamış seni ,anlaşılan telefonu değişme zamanı geldi Cok hizli hareket ederim :ph34r: Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 abi o saat de hızlı olman enteresan .herkesin uykusu gelmişti. anlaşılan 3 harfliler e ayak uydurmuşsun haberimiz yok 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Serkan Toker, Çağlar Bayur, Ertan Çabuk, Ayhan Sırtıkara Göksel Yaman+ İrem Eser... Ayıkladıklarım. Vakit buldukça diğer üyelerimizinde fotolarını klasörleştireceğim. Pc-Pc bağlantı programları ile gönderebilirim 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Çocuklar.... Hani çocuklar? Eksik var? Ben neredeyim 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 3 saat 41 dakikalık legal ses kaydı mevcuttur. Ayıklayacak adam aranıyor... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts