İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Murat Dere

İnatla uzaklarda yapıyoruz Sayın Deli pardon Dere....Önümüzdeki yaz Artvin' deyiz inşallah, sen hiç gelemezsin... :D

Pis! :punish:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

İnatla uzaklarda yapıyoruz Sayın Deli pardon Dere....Önümüzdeki yaz Artvin' deyiz inşallah, sen hiç gelemezsin... :D

Muğlada yapmadığın sürece gelmez :p

İzmirde de yoktu sanki. Gül yüzünü bir göremedik tiçırımın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Pis! :punish:

Haritayı aç, pergeli Muğla' nın üstüne koy...500 km. yarı çaplı bir daire çiz, işte hep o dairenin dışında olacağız..Yunan' a gideriz Muğla' ya gelmeyiz... Yaşasın kötülük... :D

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Haritayı aç, pergeli Muğla' nın üstüne koy...500 km. yarı çaplı bir daire çiz, işte hep o dairenin dışında olacağız..Yunan' a gideriz Muğla' ya gelmeyiz... Yaşasın kötülük... 

:bomb:  :jedi:    :danger:   :bambam3:  :elisopali:  :vandal:  :bambam2:  :boks:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Abi Rabbim nazarlardan esirgesin inşallah..... Bu ne güzellik yaaaa.... Birlikteliğinizi bozmasın.......Katılamadık abi üzüldük sadece

Muğlada yapmadığın sürece gelmez :p

İzmirde de yoktu sanki. Gül yüzünü bir göremedik tiçırımın :D

Ertan abi gelemedik abi yaaaa,,,, güzel geçmiş fotolardan anlaşılan 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Biri de scene mode hatta di mi Çağlar Abi. :p Vay be; yazması daha namusluymuş.! :biggrin::D

Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Resimlerin hepsi birbirinden harika....ortamda çok sıcak olmuş...yüreklerinize sağlık....

Yorum bağlantısı

Karabükte ikamet etmeme rağmen o tarihlerde karabük dışında olmam ötürü katılamadım :( Çok sıcak bir şenlik ve buluşma olmus.. herkesin yüreğine sağlık..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

direnartvin

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

toprak sayılırmış hem de, ezgi deki türk motifi oradan gelmiş demek

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

çok istediğim bu etkinliğe katılamadım...bakabildiğim kadarıyla çok güzel olmuş. uzun süreden beri ilk defa foruma bakabiliyorum. işlerimin yoğunluğundan ve misafirlerimden dolayı epey uzak kaldım forumdan...yüreğinize sağlık, inşallah bir gün bir yerde bir büyük etkinliğe katılmak nasip olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yemek ve müzik kültürü birbirine çok yakın iki ülkeyiz :)

Daha da yakınlaşalım o zaman.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Daha da yakınlaşalım o zaman.

Yo yo, böyle iyi :p

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Bu resimde herkes net iken ben neden flu çıkmışım yahu :D

ertan benim 3.2 yakalayamamış seni :D ,anlaşılan telefonu değişme zamanı geldi :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

ertan benim 3.2 yakalayamamış seni :D ,anlaşılan telefonu değişme zamanı geldi :(

Cok hizli hareket ederim :D:ph34r:

ertan benim 3.2 yakalayamamış seni :D ,anlaşılan telefonu değişme zamanı geldi :(

Cok hizli hareket ederim :D:ph34r:
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

abi o saat de hızlı olman enteresan :shok: .herkesin uykusu gelmişti. :elveda: anlaşılan 3 harfliler e ayak uydurmuşsun haberimiz yok :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Serkan Toker,

Çağlar Bayur,

Ertan Çabuk,

Ayhan Sırtıkara

Göksel Yaman+ İrem Eser...

Ayıkladıklarım. Vakit buldukça diğer üyelerimizinde fotolarını klasörleştireceğim. Pc-Pc bağlantı programları ile gönderebilirim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çocuklar....

Hani çocuklar? Eksik var? Ben neredeyim :beee:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

3 saat 41 dakikalık legal ses kaydı mevcuttur. Ayıklayacak adam aranıyor... :seytan:

:fisir:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...