İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Servet Aydın

Uo63JHS.jpg

FftSSVV.jpg

U53xdsX.jpg

eP400UY.jpg

rbDjR9h.jpg

qcpwodc.jpg

ScyotrM.jpg

7SiOApe.jpg

ag5K25n.jpg

ScWiUE4.jpg

hp1ZjND.jpg

j5shNAR.jpg

Hani çocuklar? Eksik var? Ben neredeyim :beee:

heee ufalda cebime gir, yok en iyisi sauna'ya gidelim :seytan:

3 saat 41 dakikalık legal ses kaydı mevcuttur. Ayıklayacak adam aranıyor... :seytan:

feyk !!!

pardon henüz itham, şantaj montaj yoktu dimi ?

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aaa, ben :dance3:

Nereye istersen abimmm :friends: Sen iste, ispanya'yaaaa, sen iste mikonos'aaaa, sen iste galatasaray hamam'ınaaa... Yok ya, sonuncu olmadı :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Serkan Toker,

Çağlar Bayur,

Ertan Çabuk,

Ayhan Sırtıkara

Göksel Yaman+ İrem Eser...

Ayıkladıklarım. Vakit buldukça diğer üyelerimizinde fotolarını klasörleştireceğim. Pc-Pc bağlantı programları ile gönderebilirim

Zahmet verdik Servet sana da, çok teşekkürler.

Unutamadığım bir anı; semaveri hanımlara kaptırdığımız akşam şöyle bir konuşma geçer:

- Hepbir ağızdan: Çay içsek mi?

- Ertan: Siz alın semaveri (sıkıysa), ben yenisini demlerim o kolay!

Tabi kimse gidemedi almaya öylece oturduk :)

Hiç üşenmeden bidefalarca çay demleyen Ertan Sağolsun. Çay keyfimiz hiç eksik olmadı.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Serkan Toker,

Çağlar Bayur,

Ertan Çabuk,

Ayhan Sırtıkara

Ayıkladıklarım. Vakit buldukça diğer üyelerimizinde fotolarını klasörleştireceğim. Pc-Pc bağlantı programları ile gönderebilirim

Akşam bağlanalım mı birbirimize pc den :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Çok güzel olmuş  :nazar:  Rabbim muhabbetinizi bozmasın.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık  :bravo:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Çok güzel olmuş  :nazar:  Rabbim muhabbetinizi bozmasın.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık  :bravo:

Hoşgeldin Tahir.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

3 saat 41 dakikalık legal ses kaydı mevcuttur. Ayıklayacak adam aranıyor... :seytan:

Ben ayıklarım gönder sen :D

Feyk-1 :D

Emmi : "o müziği atsana bana bi" :sandalye:

Afiyet Olsun. Çayın talimatı emmi den geldi. dedi bayanlar çay istiyorlar yoksa durumumuz vahim. Forum erkeklerini kurtarma adına verdik semaveri kurtulduk :D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

Çocuklar....

Arda gezi masraflarını azaltıp Emmi'ye ekonomik katkı sağlamak için part time çalışıyor :)

1280450_10151881966479297_1213718583_n.j

İlteber'den güzel bir kare..

MH1IoNah.jpg

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Serkan Toker,

Çağlar Bayur,

Ertan Çabuk,

Ayhan Sırtıkara

servet abi senin fotoları görüntüleyemiyorum.internet bağlantı operatörü engelliyor.sen imgur dan mı yüklüyorsun?

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

Ve işte en sonunda zaman bulup sıkıntıları aşarak tüm resimleri eksiksiz yüklemeyi başardım galiba :D

Genel olarak Mahmut Abinin makineyi kullandığımdan bendekiler pek fazla sayılmaz ama olsun eksiksiz olarak yükledim :D

http://imgur.com/a/x9E14

Edit: boyutlarında küçültme yapmadım, çözünürlükler aynı olmasına rağmen boyutlar daha küçük. Eğer bunlardan memnun kalmazsanız istediğiniz resmi söyleyin özel olarak gönderim yapmaya çalışayım. Saygılar sevgiler sayın fordclubtr ailem...

Edit 2: Bir resim denemesi

JT0QXcch.jpg

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bunca zaman gezdik. Hep arabayla ayrı gayrı gittik toplantılara. Karar verdik, yetti gari.

Hem hızlı, hem toplu ulaşım için:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hava-araclari-ucak-airbus-a-300-hurda-ucak-135324599/detay

Motoru eksikmiş, Çağlar abi sanıyorum sanayiden karburatörlü falan bir şeyler ayarlar diye umuyorum... Montaj zaten Osman ile Fatih usta'nın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bunca zaman gezdik. Hep arabayla ayrı gayrı gittik toplantılara. Karar verdik, yetti gari.

Hem hızlı, hem toplu ulaşım için:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hava-araclari-ucak-airbus-a-300-hurda-ucak-135324599/detay

Motoru eksikmiş, Çağlar abi sanıyorum sanayiden karburatörlü falan bir şeyler ayarlar diye umuyorum... Montaj zaten Osman ile Fatih usta'nın.

aha uçak satılmış galiba :D :D 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İlteber'den güzel bir kare..

Gönderilen Resim

Karede olan değil, kareyi çekende güzellik var :)
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...