Servet Aydın 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Hani çocuklar? Eksik var? Ben neredeyim heee ufalda cebime gir, yok en iyisi sauna'ya gidelim 3 saat 41 dakikalık legal ses kaydı mevcuttur. Ayıklayacak adam aranıyor... feyk !!! pardon henüz itham, şantaj montaj yoktu dimi ? 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Aaa, ben Nereye istersen abimmm Sen iste, ispanya'yaaaa, sen iste mikonos'aaaa, sen iste galatasaray hamam'ınaaa... Yok ya, sonuncu olmadı 2 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 aaa sonunda bir fotoğrafım Jöle mi sürseymişim acaba 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Serkan Toker, Çağlar Bayur, Ertan Çabuk, Ayhan Sırtıkara Göksel Yaman+ İrem Eser... Ayıkladıklarım. Vakit buldukça diğer üyelerimizinde fotolarını klasörleştireceğim. Pc-Pc bağlantı programları ile gönderebilirim Zahmet verdik Servet sana da, çok teşekkürler. Unutamadığım bir anı; semaveri hanımlara kaptırdığımız akşam şöyle bir konuşma geçer: - Hepbir ağızdan: Çay içsek mi? - Ertan: Siz alın semaveri (sıkıysa), ben yenisini demlerim o kolay! Tabi kimse gidemedi almaya öylece oturduk Hiç üşenmeden bidefalarca çay demleyen Ertan Sağolsun. Çay keyfimiz hiç eksik olmadı. 5 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Serkan Toker, Çağlar Bayur, Ertan Çabuk, Ayhan Sırtıkara Göksel Yaman+ İrem Eser... Ayıkladıklarım. Vakit buldukça diğer üyelerimizinde fotolarını klasörleştireceğim. Pc-Pc bağlantı programları ile gönderebilirim Akşam bağlanalım mı birbirimize pc den 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Çok güzel olmuş Rabbim muhabbetinizi bozmasın.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık 3 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Çok güzel olmuş Rabbim muhabbetinizi bozmasın.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık Hoşgeldin Tahir. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 3 saat 41 dakikalık legal ses kaydı mevcuttur. Ayıklayacak adam aranıyor... Ben ayıklarım gönder sen Feyk-1 Emmi : "o müziği atsana bana bi" Afiyet Olsun. Çayın talimatı emmi den geldi. dedi bayanlar çay istiyorlar yoksa durumumuz vahim. Forum erkeklerini kurtarma adına verdik semaveri kurtulduk Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 (düzenlendi) Çocuklar.... Arda gezi masraflarını azaltıp Emmi'ye ekonomik katkı sağlamak için part time çalışıyor İlteber'den güzel bir kare.. 12 Eylül 2013 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Serkan Toker, Çağlar Bayur, Ertan Çabuk, Ayhan Sırtıkara Göksel Yaman+ İrem Eser... Ayıkladıklarım. Vakit buldukça diğer üyelerimizinde fotolarını klasörleştireceğim. Pc-Pc bağlantı programları ile gönderebilirim servet abi senin fotoları görüntüleyemiyorum.internet bağlantı operatörü engelliyor.sen imgur dan mı yüklüyorsun? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 imgur güvenli internet aile paketinde engelleniyor abi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 (düzenlendi) Ve işte en sonunda zaman bulup sıkıntıları aşarak tüm resimleri eksiksiz yüklemeyi başardım galiba Genel olarak Mahmut Abinin makineyi kullandığımdan bendekiler pek fazla sayılmaz ama olsun eksiksiz olarak yükledim http://imgur.com/a/x9E14 Edit: boyutlarında küçültme yapmadım, çözünürlükler aynı olmasına rağmen boyutlar daha küçük. Eğer bunlardan memnun kalmazsanız istediğiniz resmi söyleyin özel olarak gönderim yapmaya çalışayım. Saygılar sevgiler sayın fordclubtr ailem... Edit 2: Bir resim denemesi 11 Eylül 2013 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Yavaş yavaş devam. Benim kızım ve oğlum. 6 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Oğlanın maşallahı var Sulak yerde yetişmiş 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Bunca zaman gezdik. Hep arabayla ayrı gayrı gittik toplantılara. Karar verdik, yetti gari. Hem hızlı, hem toplu ulaşım için: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hava-araclari-ucak-airbus-a-300-hurda-ucak-135324599/detay Motoru eksikmiş, Çağlar abi sanıyorum sanayiden karburatörlü falan bir şeyler ayarlar diye umuyorum... Montaj zaten Osman ile Fatih usta'nın. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Bunca zaman gezdik. Hep arabayla ayrı gayrı gittik toplantılara. Karar verdik, yetti gari. Hem hızlı, hem toplu ulaşım için: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hava-araclari-ucak-airbus-a-300-hurda-ucak-135324599/detay Motoru eksikmiş, Çağlar abi sanıyorum sanayiden karburatörlü falan bir şeyler ayarlar diye umuyorum... Montaj zaten Osman ile Fatih usta'nın. aha uçak satılmış galiba :D Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 İlteber'den güzel bir kare.. Karede olan değil, kareyi çekende güzellik var 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts