İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

Ben orada Mahmut Abinin resimlerini aldım ne olur olmaz diye :) Aklım sıra 2 sene beklememek için Serkan Abinin resimleride aldım ama , yanlış makineden aldım Servet Abinin resimlermiş :) Diyeceğim o ki Sayın Şefkatli Adminim sizin resimlerde bekleniyor  :fiuw:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Oğuzhan resimler sende ise İmgur'a link halinde koy. Klip yapalım

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Herkese Selamün aleyküm abiler.

bende anca bakabildim foruma.çok yol katetmişsiniz. her şey için başta Zafer kardeşimize ve diğer kardeş ve abilerimize çok teşekkür ediyorum.ailece çok güzel dolu dolu gün ve günler geçirdik.herşey güzeldi.

herkes samimi ve çoşkulu idi.çocuklar için cok güzel oldu.bizler de yeni ve değerli insanlarla tanışmış olduk.inşallah başka bir ortamda buluşmak üzere.

:bravo:

servet abi senin fotoları açamıyorum.başka bir yolu yok mu bu fotolara bakmanın :(

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Bunlarda amasra dan .............

sd25z.jpg

sd297.jpg

elimle balık tuttum arkadaşlar ona göre :D

sd2db.jpg

sd2jr.jpg

sd2mh.jpg

ford umuzu anmadan geçmeyelim :nazar:  :nazar:

sd2sd.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Artık adamı nasıl korkutmuşsanız, resimleri 600x300 yüklemiş :p:D

Gelirken kartla gel ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Favorim  :good1:

0g2d.jpg

Adamın şefkatliliğini almışız yahu. Forum ne hale getirmiş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Resimleri nasıl yükleyeyim diye sorduğumda Selçuk abiye :( öyle bir bakışı vardı ki bana yiyorsa yükle der gibiydi :shok::zort:

Abi o fotoğraflar siteye yüklenseydi sanırım biz site dışında kalırdık.. :D 1,5 saatte atamadım notebook a..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

2.Favorim :D Nasıl yakalamışım ama :p:crazy:

e5cy.jpg

Civardaki bütün konaklarda hafif şiddette deprem hissedilmiştir.. :) mükemmel ymn kardeş..

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Mamud Abi 217-218-219'u peşpeşe koysana buraya :D orada ne anlatıyordum acaba ? heh buldum Alman Mühendis Gudşanzung şipigel diyordu :biggrin:

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Gecenin ikisinde cinler şeytanlar, ispanyollar, hamamlar derken içimizdeki hortlak kameralara yansımış :shok:

Oooww, yeess yes, goooodd :D :D :sandalye:

ulen yanlışlıkla yine baktım fotoya gözlerimden yaş geldi yeminle :hahahoho:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İlteber binbir surat YMN olmuşsun kardeşim. Süper pozlar vermişsin :) Allah yüzündeki neşeyi korusun maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Favorim  :good1:

0g2d.jpg

Aferin Mahmut, makinenin hakkını vermişsin... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ülen o kadar direndim şu konuya girmeyeyim, resimleri görmeyeyim diye. Gene de girmedim işte. :p İy ki gitmemişim, sevmediğim tüm tipler oradaymış. Hiç de güzel bi toplantı olmamış. Yemekler de kötü zaten. Yer hepten berbat. Hiç de eğlenilmemiş, boşa zaman harcanmış... Bi daa olsun ben de gideyim, ben de sıkılayım, ben de insanım. :crazy:

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ülen o kadar direndim şu konuya girmeyeyim, resimleri görmeyeyim diye. Gene de girmedim işte. :p İy ki gitmemişim, sevmediğim tüm tipler oradaymış. Hiç de güzel bi toplantı olmamış. Yemekler de kötü zaten. Yer hepten berbat. Hiç de eğlenilmemiş, boşa zaman harcanmış... Bi daa olsun ben de gideyim, ben de sıkılayım, ben de insanım. :crazy:

İnatla uzaklarda yapıyoruz Sayın Deli pardon Dere....Önümüzdeki yaz Artvin' deyiz inşallah, sen hiç gelemezsin... :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Gecenin ikisinde cinler şeytanlar, ispanyollar, hamamlar derken içimizdeki hortlak kameralara yansımış :shok:

Ayaklarımı görmedin değil mi sen :crazy::nargile:

up up up up up

nossssssss

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...