İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Ahmet Kiriş

Pissiniz, konu mındar, katılanları da hiç sevmiyorum zaten. (Çoluk çocuğu ve yengelerimi ayırt ediyorum). Rahat durun getirtmeyin beni oraya :angry:

Zati gelemem ki :(  Herkese iyi eğlenceler dilerim. Selam olsun herkese. :good1:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

İyi eğlenceler, 1 hafta önce oralardaydım, benim için hoş şeyler yoktu ama sizin için olur inşallah.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Sayin mk o derenin basinda ne semaver oldu be. Sonra odunu dogal olarak geri donusturduk dogaya kattik. Gubre niyetine.... :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Sayin mk o derenin basinda ne semaver oldu be. Sonra odunu dogal olarak geri donusturduk dogaya kattik. Gubre niyetine.... :p

Zıkkım iç :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Zıkkım iç :p

Ahmet bu Ertan'ı özel olarak takibe alacam, azıcık desteğe ihtiyacım var. Sivasta kaçak inşaat yaptı, hem de fırın inşaatı, burada da kaçak çay demliyor. Irmağı ne hale getirmiş. Dosyası kabarıyor. Elimize düşmesi yakındır.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Kısmetse sabah oradayız kahvaltıyı yapıpmı gelelim ısmarlayan olur mu?

Aramızda yaşça en büyük sen olduğun için börek ısmarlarsın artık... 

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Herkese iyi eğlenceler.Gelemedik,üzüldük elbette.Ancak hep bir dahaki sefere diye dua ediyoruz.Hayırlısı olsun.

Allah keyfinizi bozmasın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

son ana kadar  şartları zorladım ama olmadı :(

katılanlara selam olsun.. bol muhabbetler... afiyet olsun şimdiden...

benim yerime de yeyin.. gelirken kebabın ucundan azcık getirirsiniz artık :crazy:

orda olup bir de sigara yakmak vardı off ulan offf :vurduvara:

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Maalesef Bolu Abant sapağından validemizin rahatsızlığı sebebi ile geri dönmek zorunda kaldık.Şu an ki durumu iyi,hepinize iyi eğlenceler tekrardan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Maalesef Bolu Abant sapağından validemizin rahatsızlığı sebebi ile geri dönmek zorunda kaldık.Şu an ki durumu iyi,hepinize iyi eğlenceler tekrardan.

Gecmis olsun :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi geçmiş olsun , keşke gelebilseydin . İyi dileklerin için teşekkürler .

02-03 gibi yola çıkıcaz kısmetse .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah bol muhabbet versin. 

İçim gidiyor ama bu sene olmadı. :(

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Allah bol muhabbet versin. 

İçim gidiyor ama bu sene olmadı. :(

Sağlık olsun hocam, eşine bol şifalar. İftarda muhabbet yarım kalmıştı kısmet başka sefere diyelim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...