İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Ne yazıkki gündüz nöbetçi ekibinde verildiğimden dolayı aranızda bulunamıyorum.sevdamız başka bir bahara kaldı.iyi eğlenceler arkadaşlar.:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emmi'nin toplantı tshirt'u yine üstünde :D

Hadi ordan.

Daha yeni aldım bunu 3 defa giymemişimdir.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Otel ve turu iptal etmiştik zaten, şenlik yemeği için de mi iptal edeceğiz hocam? Anlayamadım bu kısmı.

maalesef:)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Akşam babam dükkana geldi, ben de bu konudaki fotoğraflara bakıyordum, sonra babamdan kopartan yorum uçtu meydana: Bu çatlaklar yine mi toplanmış? :)))))))) Oldu olacak aynı apartmanda kalsınlar :)))))))

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hepinize iyi eğlenceler diliyorum, orada olmasamda yüreğimle sizinleyim. Herkese sevgiler.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah, diyecek başka bir şey yok ama o plakadaki plastik kelepçeler bir an önce sökülmeli  :yes:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

2 seneden beri büyük toplantılara katılamıyorum, sebeplerini çoğu arkadaşımız biliyor, orada olamasak da gönlümüz, yüreğimiz sizlerle, bol eğlenceler, afiyet olsun. ;)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

e5u4a3y4.jpg

Plakaya hasta oldum arkadaş ya...hasta oldum.öldüm bittim.....o plaka bana gelecek arkadaş.........

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Servet abi ihtiyarlığı belgelemişsin :D Emmi'deki keyfe bak. O nasıl bir sigara içiş şekli :D

Not: Ertan abinin tüm fotoları ya semevar başında ya da çaydanlık başında :) Adamı çay için çağırmış gibi olmuşsunuz :D

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Çok güzel geçti.

Zafer, Ahmet ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum bu güzel organizasyon için.

Tura ikinci yarıda katıldım, akşam dönüşü yağan yağmur ortalığı serinletti. Havanın da etkisiyle odamda nefis bir uyku çektim. Ben uyuyorken millet gece sohbetin dibine vurmuş. :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Güzel bir organizasyon olmuş. Birde butaraflara yakınbir organizasyon olsada Connect'imle birlikte bende katılsam.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Hıdırlık tepesinden ....

post-1-0-08527900-1378018914.png

Güzel bir organizasyon olmuş. Birde butaraflara yakınbir organizasyon olsada Connect'imle birlikte bende katılsam.

Otobüse atlayıp gelecektin sen :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Deniz

Güzel organizasyon olmuş, toplantıya katılamasam da sayenizde memleketime gitmiş kadar oldum.

Benim gibi katılmak isteyip de katılamayanlar da kendilerini bir nebze de olsa oralarda hissetmek isterse şu link iş görür;

http://www.360safranbolu.com/

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Hıdırlık tepesinden ..

Selçuk bey,

Dereüstündeki "kemer caminin" de görsellerini isteriz.. Muhteşem bir görüntüydü bence..

22:50 dönüş yoluna çıkış..

23:00 - 23:20 ; mevcut sütün bozulduğunu öğrenince çocuk için süt arama. :)

01:10 ; 10 dk mola.

02:30 kocaeliye varış..

Başta emeği geçen arkadaşlara ve herkese teşekkürler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...