İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | Video İlk İletide

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Uğur Kamil

Otobüse atlayıp gelecektin sen :)

Kartepe organizasyonu istanbuldayken denk gelmişti gayette güzeldi(askerden önce iyi gelmişti) ama kendi arabam olmadan rahat edemiyorum ben.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Cok guzel kareler cok guzel grctigi belli:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Memleketimin en güzel yerinde FCTR'nin güzel insanları toplanmış.. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık..

İnşallah bir gün bu güzel ekibin içinde bende olacağım :biggrin:

Yorum bağlantısı

Tekerinize,cebinize,yüreğinize sağlık. :bravo::nazar:

Selçuk ustam resimlerden kaçıyormusun? :tongue:

Fatih geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.

Bond çantası göremedim,yokmu bu defa? :p

Jeep plakası acil durumda değişsin diyemi plastik kelepce ile takılmış :D

Ocak sonunda kıyısından geçtiğim yerler.Son derece güzellikler ile dolu bir yöremiz.Keyifli anlar diliyorum. :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok çok güzel bi yer, çok güzel bir ağırlama, muhteşem bir konaktı. Zafer ellerine ayaklarına sağlık. Çok güzel ilgilenmişsin, iyi ki Safranbolu'da toplanmışız. Misafirperverliğin için bir kere daha teşekkür ederim adıma :)

Çok güzel eğlendik. Son gününe, sadece yemeğe katıldım. Yemek zaten bahaneydi, maksat beraber olmaktı. Çok güzel yeni insanlarla tanıştım. Adnan abi'nin 2 numarayı ilk defa gördüm, muhteşem bir tatlılıkta kızdı. Oğuzhan'da çok iyi bir abiymiş, onu gördüm. Aynı şekilde Aydın bey'in oğlu da muhteşem derecede atlayıp zıplayan bi çocuktu, saçlarını salına salına yürüyordu, bittim :) Arda ile Merve ise eski yaramazlıklarını belli ki bırakmışlar :)

Çok çocuk severim, toplantıda da bu sevgime doydum ayrıca :)

Her seneye nasip olur inşallah :)

Şimdi dikkat ettim, kısa ve öz yazmışım, sebebi ise anlatılmaz, yaşanır :)

Bond çantası göremedim,yokmu bu defa?

Olma mı :) Soyaddaşında mevcuttu yine :D

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Evimize vardık çok şükür . Organizasyon güzeldi eğlendik yedik içtik sohbetin güzelini yaptık merak ettiğim tanışmak istediğim abilerim ve arkadaşlarım ile görüşmüş oldum . Herşey için teşekkür ederim . Dönüş yolunda Bolu dağından geçtik Servet abinin uğrak noktasında güzel bir yemek yedik ve ulaştık varış noktasına :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu arada renault umla otele almayislarini da unutmayacagim :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş

Sonunda kürkçü dükkanına döndük. Sizlerle tanışmak güzeldi ,Emeği Geçen arkadaşlara teşekkürler,

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Çok şükür eve vardık. Bu toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Her zaman ki gibi tadına doyulmaz bir eğlence oldu. :) 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Biz de vardik sukur kazasiz belasiz cumlesine hayirli yolculuklar...

Bir dinlenek bakalim

;)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fatih geçmiş olsun.

Organizasyon harikaydı, tek te isim saymayacağım

Organik çay demleme

50 şer bardalı tepsi taşıma

Konaklarda yerlerin hazır olması

Tur minibüz organizasyonu

Rehberlik hizmetleri

veeeeee Trafik Polisinin bile bizim kafada olması :nazar: her şey nefisti. Fotoğraf bol ama benim favorim:

nnx7.jpg

Bu tablo kolay kolay oluşmaz....

• Beğen 16
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

An itibari ile eve geldim...

Pazar günü başlayan tatilim ile İlkbasta Ankara'ya gidip, Ayhan Abinin İkizlerinin tatlısını yedikten sonra, P.tesi Amasra'ya doğru yola çıktım. Ertan abi ve Fatih Yüce abim ve Ailesi ile aynı otelde kalıp, tatilimizi yaptık. Vesile ile kendileri ve eşleri dünya tatlısı insanlar tanıdığıma çok memnun oldum.

Perşembe günü kafileye Servet Abi ve Aileside katıldı ve Amasradan, Safranbolu'ya doğru yola çıktık ve eşsiz bir manzarada Ertan Abi bize semaver ile çay demledi.

Safranbolu'ya geldiğimizden, gideceğimiz güne kadar, Mahmut Akbulut ve Zafer Ayvacı Mükemmel misavirperverliği ve hazırlamış olduğu organizasyon ile gönülleri fethettiler..

Bu arada Ergin Ertuğrul kardeşime ayrı bir parantez açmak istiyorum.

Geldiğimiz günden, gideceğimiz güne kadar Ev Sahibi bilincinde olup, oteldeki garsonlardan bile daha çok bizimle ilgilenip, çay servisini bizzat bize ve forum hanımlarına eksiksiz yaptı ve her konuda yardımını hiç esirgemedi. Gerçekten Anadolu Terbiyesi ile büyümüş bir çocuk..

Vesile ile Kulüp Üyeliğini fazlası ile hakettiğini düşünüyorum..

Özellikle gece sohbetlerin Organizasyona damga vurduğunu düşünüyorum. Hayatımda ben bu kadar gülüp, eğlenmedim. Mahmut Abi Gülmekten krize girdi, bir ara anlattıklarımdan sonra :)

Oğuzhan bu yılın en yüksek km. Rekorunu kırdığı için ayrıca tebrik ediyorum.

Kısacası Emmi'si ile, Muhammed Andı'sı, Serkan Tokeri, Çağlar abisi ve Yeni tanıştığım abim ve Kardeşlerim ile Ultra, Mega, Süper, Hiper bir organizasyon oldu hepinizi seviyorum. İyiki varsınız..

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Muhabbetin gece yarisi askeri darbe ile kesilene kadar surdugu eglencenin ve en onemlisi buyuk kucuk, kadin erkek kaynasmanin zirvede oldugu cok guzel bir organizasyon oldu. Emegi gecen herkesin eline saglik. Caglar abinin paylastigi resme benden 5 yildiz

Sizinle birlikte olmaktan buyuk keyf aliyorum.

Bu sarj ne kadar gider bilmem. Ama arayi uzun tutmamak lazim :p:D

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Muhabbetin gece yarisi askeri darbe ile kesilene kadar surdugu eglencenin ve en onemlisi buyuk kucuk, kadin erkek kaynasmanin zirvede oldugu cok guzel bir organizasyon oldu. Emegi gecen herkesin eline saglik. Caglar abinin paylastigi resme benden 5 yildiz

Sizinle birlikte olmaktan buyuk keyf aliyorum.

Bu sarj ne kadar gider bilmem. Ama arayi uzun tutmamak lazim :p:D

Vallahi senin ve semaverinden akan çayların hakkını ödeyemeyiz. Eline gönlüne sağlık Hakkını helal et :)

Bu vesile ile emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Uzunca bir zamandır gitmeyi ve görmeyi arzu ettiğim Amasra ve Safranbolu'yu görmemi sağladınız. Her ne kadar İstanbul'dan çıkıp geri dönene kadar biraz rahatsız olsam da çok güzel bir 4 gün geçirdim...

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Golcükteyim. Pc başına geçince bir iki kelam edeceğim. Tadımlık olarak,

Adam gibi insanları görmek için harcadığım her kuruş hakkını verdi yine...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lvah.jpg

4apv.jpg

1xlz.jpg

92o4.jpg

n9el.jpg

dzuw.jpg

torku hissettik, yayyannnnn, diğer marka minibüsleri satıp bunlara geçiyorlarmış artık, km ilerleyince Ford dan sağlamı yok diyor şoförü....... yorumsuz....

equh.jpg

n16m.jpg

Bu evdeki konfor ve teknoloji 200 yılı aşkın, günümüzde evlerimizde bile bu düşünceler yok, kapıdan girerken odanın yarısı gözükmüyor, tavandaki küresel ayna ısıtma ve aydınlatmada etken, tüm tavandaki boyalar organik ve gerçek, sonradan yapılma değil, dışarısı yanıyordu, ev serindi, o kadar adetli insana rağmen, wc oda içinde, şömine cabası, toki yörük konutları :D

rbrl.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ymn zaten at arabası gibi gidiyordu :) Lastik cuk demiş olmuş ...

:D 51lt. İle 1130km. Yol yapmak için At Arabası olmak gerekiyor Abi :) dönüş yolunuda 3.7lt. Ortalama ile bitirdim, hee birdahamı ASLA!
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sahte ve gerçek dışı yorumlu fotoğraflar, adıma atfedilerek yayımlanmadan önce, işin gerçeği: baston bu ehtiyara ait, şahsımla hiç bir ilgisi yoktur, şimdidien tekzip ediyorum

itibar etmeyiniz, aslı yoktur :p

0ywf.jpg

Nüfus kütüğü denir hep, nedir bu kütük diye düşünüp te bulamayanlara: asıl ve öz nüfus kütüğü, her çentik 1 çocuk

xrb2.jpg

-29 ekim hangi güne denk geliyor mirim?

-Salı

-Hımmmmmmmm

-...........

-............

-......................

- :keyifli:

q2t3.jpg

-Honda nın sahibi kim

-sessizlik......

-Buyur ağbi?

- Sen misin?

- Yok ağbi ben fordcuyum

-sessizlik...........

amza.jpg

-Bak kardeşim, BU Kia

-Niiyyaaa?

-Yok Kia

-nnniiiyyyaaaaa?

-NoKia

-..................

xrmp.jpg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Tarihi evdeki disko topunu görünce kendimi diskoda zannettim bir an...  :dance3:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1000 km yol tep, göreceğin tünelin ucundaki ışık..........

hnfz.jpg

Komplike vasıta, kapıyı açmak için, kolu kullanma kılavuzu...

db5b.jpg

Bu köprüde mod olunca, kural ihallinde ... aşağıya depik......

op0c.jpg

Dağılın beyler, lastik geldi

7oyx.jpg

miami beach wet t-shirt oscar goes tooooooooo YMNNNNN

wg7e.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...