Uğur Kamil 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Otobüse atlayıp gelecektin sen Kartepe organizasyonu istanbuldayken denk gelmişti gayette güzeldi(askerden önce iyi gelmişti) ama kendi arabam olmadan rahat edemiyorum ben. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Cok guzel kareler cok guzel grctigi belli:) GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Memleketimin en güzel yerinde FCTR'nin güzel insanları toplanmış.. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık.. İnşallah bir gün bu güzel ekibin içinde bende olacağım Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Tekerinize,cebinize,yüreğinize sağlık. Selçuk ustam resimlerden kaçıyormusun? Fatih geçmiş olsun.Rabbim şifa versin. Bond çantası göremedim,yokmu bu defa? Jeep plakası acil durumda değişsin diyemi plastik kelepce ile takılmış Ocak sonunda kıyısından geçtiğim yerler.Son derece güzellikler ile dolu bir yöremiz.Keyifli anlar diliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Çok çok güzel bi yer, çok güzel bir ağırlama, muhteşem bir konaktı. Zafer ellerine ayaklarına sağlık. Çok güzel ilgilenmişsin, iyi ki Safranbolu'da toplanmışız. Misafirperverliğin için bir kere daha teşekkür ederim adıma Çok güzel eğlendik. Son gününe, sadece yemeğe katıldım. Yemek zaten bahaneydi, maksat beraber olmaktı. Çok güzel yeni insanlarla tanıştım. Adnan abi'nin 2 numarayı ilk defa gördüm, muhteşem bir tatlılıkta kızdı. Oğuzhan'da çok iyi bir abiymiş, onu gördüm. Aynı şekilde Aydın bey'in oğlu da muhteşem derecede atlayıp zıplayan bi çocuktu, saçlarını salına salına yürüyordu, bittim Arda ile Merve ise eski yaramazlıklarını belli ki bırakmışlar Çok çocuk severim, toplantıda da bu sevgime doydum ayrıca Her seneye nasip olur inşallah Şimdi dikkat ettim, kısa ve öz yazmışım, sebebi ise anlatılmaz, yaşanır Bond çantası göremedim,yokmu bu defa? Olma mı Soyaddaşında mevcuttu yine 7 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Evimize vardık çok şükür . Organizasyon güzeldi eğlendik yedik içtik sohbetin güzelini yaptık merak ettiğim tanışmak istediğim abilerim ve arkadaşlarım ile görüşmüş oldum . Herşey için teşekkür ederim . Dönüş yolunda Bolu dağından geçtik Servet abinin uğrak noktasında güzel bir yemek yedik ve ulaştık varış noktasına 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Bu arada renault umla otele almayislarini da unutmayacagim 4 Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Sonunda kürkçü dükkanına döndük. Sizlerle tanışmak güzeldi ,Emeği Geçen arkadaşlara teşekkürler, 4 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Çok şükür eve vardık. Bu toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Her zaman ki gibi tadına doyulmaz bir eğlence oldu. 6 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Biz de vardik sukur kazasiz belasiz cumlesine hayirli yolculuklar... Bir dinlenek bakalim 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Fatih geçmiş olsun. Organizasyon harikaydı, tek te isim saymayacağım Organik çay demleme 50 şer bardalı tepsi taşıma Konaklarda yerlerin hazır olması Tur minibüz organizasyonu Rehberlik hizmetleri veeeeee Trafik Polisinin bile bizim kafada olması her şey nefisti. Fotoğraf bol ama benim favorim: Bu tablo kolay kolay oluşmaz.... 16 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 An itibari ile eve geldim... Pazar günü başlayan tatilim ile İlkbasta Ankara'ya gidip, Ayhan Abinin İkizlerinin tatlısını yedikten sonra, P.tesi Amasra'ya doğru yola çıktım. Ertan abi ve Fatih Yüce abim ve Ailesi ile aynı otelde kalıp, tatilimizi yaptık. Vesile ile kendileri ve eşleri dünya tatlısı insanlar tanıdığıma çok memnun oldum. Perşembe günü kafileye Servet Abi ve Aileside katıldı ve Amasradan, Safranbolu'ya doğru yola çıktık ve eşsiz bir manzarada Ertan Abi bize semaver ile çay demledi. Safranbolu'ya geldiğimizden, gideceğimiz güne kadar, Mahmut Akbulut ve Zafer Ayvacı Mükemmel misavirperverliği ve hazırlamış olduğu organizasyon ile gönülleri fethettiler.. Bu arada Ergin Ertuğrul kardeşime ayrı bir parantez açmak istiyorum. Geldiğimiz günden, gideceğimiz güne kadar Ev Sahibi bilincinde olup, oteldeki garsonlardan bile daha çok bizimle ilgilenip, çay servisini bizzat bize ve forum hanımlarına eksiksiz yaptı ve her konuda yardımını hiç esirgemedi. Gerçekten Anadolu Terbiyesi ile büyümüş bir çocuk.. Vesile ile Kulüp Üyeliğini fazlası ile hakettiğini düşünüyorum.. Özellikle gece sohbetlerin Organizasyona damga vurduğunu düşünüyorum. Hayatımda ben bu kadar gülüp, eğlenmedim. Mahmut Abi Gülmekten krize girdi, bir ara anlattıklarımdan sonra Oğuzhan bu yılın en yüksek km. Rekorunu kırdığı için ayrıca tebrik ediyorum. Kısacası Emmi'si ile, Muhammed Andı'sı, Serkan Tokeri, Çağlar abisi ve Yeni tanıştığım abim ve Kardeşlerim ile Ultra, Mega, Süper, Hiper bir organizasyon oldu hepinizi seviyorum. İyiki varsınız.. 15 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Muhabbetin gece yarisi askeri darbe ile kesilene kadar surdugu eglencenin ve en onemlisi buyuk kucuk, kadin erkek kaynasmanin zirvede oldugu cok guzel bir organizasyon oldu. Emegi gecen herkesin eline saglik. Caglar abinin paylastigi resme benden 5 yildiz Sizinle birlikte olmaktan buyuk keyf aliyorum. Bu sarj ne kadar gider bilmem. Ama arayi uzun tutmamak lazim :D 12 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 (düzenlendi) Muhabbetin gece yarisi askeri darbe ile kesilene kadar surdugu eglencenin ve en onemlisi buyuk kucuk, kadin erkek kaynasmanin zirvede oldugu cok guzel bir organizasyon oldu. Emegi gecen herkesin eline saglik. Caglar abinin paylastigi resme benden 5 yildiz Sizinle birlikte olmaktan buyuk keyf aliyorum. Bu sarj ne kadar gider bilmem. Ama arayi uzun tutmamak lazim :D Vallahi senin ve semaverinden akan çayların hakkını ödeyemeyiz. Eline gönlüne sağlık Hakkını helal et Bu vesile ile emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Uzunca bir zamandır gitmeyi ve görmeyi arzu ettiğim Amasra ve Safranbolu'yu görmemi sağladınız. Her ne kadar İstanbul'dan çıkıp geri dönene kadar biraz rahatsız olsam da çok güzel bir 4 gün geçirdim... 1 Eylül 2013 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Golcükteyim. Pc başına geçince bir iki kelam edeceğim. Tadımlık olarak, Adam gibi insanları görmek için harcadığım her kuruş hakkını verdi yine... 7 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Ymn zaten at arabası gibi gidiyordu Lastik cuk demiş olmuş ... 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 torku hissettik, yayyannnnn, diğer marka minibüsleri satıp bunlara geçiyorlarmış artık, km ilerleyince Ford dan sağlamı yok diyor şoförü....... yorumsuz.... Bu evdeki konfor ve teknoloji 200 yılı aşkın, günümüzde evlerimizde bile bu düşünceler yok, kapıdan girerken odanın yarısı gözükmüyor, tavandaki küresel ayna ısıtma ve aydınlatmada etken, tüm tavandaki boyalar organik ve gerçek, sonradan yapılma değil, dışarısı yanıyordu, ev serindi, o kadar adetli insana rağmen, wc oda içinde, şömine cabası, toki yörük konutları 10 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Ymn zaten at arabası gibi gidiyordu Lastik cuk demiş olmuş ... 51lt. İle 1130km. Yol yapmak için At Arabası olmak gerekiyor Abi dönüş yolunuda 3.7lt. Ortalama ile bitirdim, hee birdahamı ASLA! 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 sahte ve gerçek dışı yorumlu fotoğraflar, adıma atfedilerek yayımlanmadan önce, işin gerçeği: baston bu ehtiyara ait, şahsımla hiç bir ilgisi yoktur, şimdidien tekzip ediyorum itibar etmeyiniz, aslı yoktur Nüfus kütüğü denir hep, nedir bu kütük diye düşünüp te bulamayanlara: asıl ve öz nüfus kütüğü, her çentik 1 çocuk -29 ekim hangi güne denk geliyor mirim? -Salı -Hımmmmmmmm -........... -............ -...................... - -Honda nın sahibi kim -sessizlik...... -Buyur ağbi? - Sen misin? - Yok ağbi ben fordcuyum -sessizlik........... -Bak kardeşim, BU Kia -Niiyyaaa? -Yok Kia -nnniiiyyyaaaaa? -NoKia -.................. 12 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Tarihi evdeki disko topunu görünce kendimi diskoda zannettim bir an... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 1000 km yol tep, göreceğin tünelin ucundaki ışık.......... Komplike vasıta, kapıyı açmak için, kolu kullanma kılavuzu... Bu köprüde mod olunca, kural ihallinde ... aşağıya depik...... Dağılın beyler, lastik geldi miami beach wet t-shirt oscar goes tooooooooo YMNNNNN 9 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 285*30*21 kim ? Merak ettim, ama halen bana yetişememiş 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts