Ali Gürsoy 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) 2 Eylül 2013 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) İhityarlar yanında getirmiş abi. Arnavut kaldırımda yürüteç olmuyormuş Şaka maka, hepimizi ceplerinden çıkartırlar Anladım. Seni kimse ısırmamış. 2 Eylül 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 fordclubtr farkı resimlerden belli oluyor araçların resimlerini bekliyorum ilgililere duyurulur. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Tebrikler yine güzel bir şenlik olmuş Katılanların ayaklarına sağlık,organize edenlerin emeğine sağlık.Allah seneye tekrar kavuştursun inşallah 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 O kadar çok istememe rağmen olmadı orda olamadım gerçekten herşeyiyle çok güzel hatta mükemmel bir şenlik olmuş emeği geçen gelen giden herkesin yüreğine cebine sağlık muhabbetiniz daim olsun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bu adamlar ne yapıyor Ne yapacak; olsa olsa, geri geri giderken kütüğü çarptı ve tamponu yerinden çıkardı, onu takmaya çalışıyordur.. fordclubtr farkı resimlerden belli oluyor araçların resimlerini bekliyorum ilgililere duyurulur. Çekmedik galiba Toplu resim bile son anda aklımıza geldi.. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Ne yapacak; olsa olsa, geri geri giderken kütüğü çarptı ve tamponu yerinden çıkardı, onu takmaya çalışıyordur.. Çekmedik galiba Toplu resim bile son anda aklımıza geldi.. Buluşmanın getirdiği o heyecanla arabayı kim düşünür 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) araçların resimlerini bekliyorum ilgililere duyurulur. Çekmedik galiba Toplu resim bile son anda aklımıza geldi.. Buluşmanın getirdiği o heyecanla arabayı kim düşünür Mahmut düşünür. Adamlar herşeyi düşünmüş zaten. 2 Eylül 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Harika bir etkinlik olmuş. Kıskanılmayacak gibi değil. Bir dahakine inşallah diyelim... Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 kaçak göçek çeken olmuştur maşallah bir sürü küçük çocuk varmış resimleri var boy boy da büyükler yemekten gezmekten fırsat bulamamış galiba muhtar tanıdık geldi sanki 5 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Resimler nasıl eğlenceli bir etkinlik olduğunu açıkça gösteriyor.İnş böyle bir etkinlikte bulunmak bize de nasip olur. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Canlı yayını aradım, radyonun sesini kısar mısınız dediler... :D 17 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 kaçak göçek çeken olmuştur maşallah bir sürü küçük çocuk varmış resimleri var boy boy da büyükler yemekten gezmekten fırsat bulamamış galiba muhtar tanıdık geldi sanki Bizim Muhtar kendini sildirdi yeni Muhtar bu Delikanlı herhalde 2 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Allah içinize sindirsin Umarım herkes sağ salim evine, işinin başına dönmüştür. Bu sene de nasip olmadı katılmak Seneye inşallah... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Adam harbi admin ya, her zaman foruma bağlı duruyor... 7 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Servet abi kesin çayın yanında sigara düşünüyordu 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 Amerikan başkanı dahil herkese haber verin, Serkan abi fotoğraf yüklüyor 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Safranbolu Bartın yolu, gördüğüm en güzel yoldu... İyi ki gitmişim... 5 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Safranbolu Bartın yolu, gördüğüm en güzel yoldu... İyi ki gitmişim... 7 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Safranbolu Bartın yolu, gördüğüm en güzel yoldu... İyi ki gitmişim...Bir de o yolun kenarinda semaver cayi ictigini dusun 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Amerikan başkanı dahil herkese haber verin, Serkan abi fotoğraf yüklüyor GM telefonumu da getirdi ki kargocu offf....Buralar hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak, bugün milattır... Bize her yer ANGARA... 11 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 Safranbolu Bartın yolu, gördüğüm en güzel yoldu... İyi ki gitmişim... O yolu Ertan abiye "ağaç tüneli" diye tabirle anlatmıştım. Adam tüm yol boyunca sağda solda ağaç kütük içinde tünel aramış GM telefonumu da getirdi ki kargocu offf....Buralar hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak, bugün milattır... Whatsapp meeeennnn?? 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts