Emrah Akdoğan 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Arkadaşlar selamlar, bi dünya yol yaptık kazasız belasız sıkıntısız geldik tatilden, kapıya yanaşırken lastiği köşe bir yere sürttüm. biraz deforme oldu, ne yapmak lazım ? Az önce koçtaşta bison marka sıvı kauçuk(liquid rubber ) gördüm tüp içerisinde. acaba onunla tamir gibi birşey yapsam mı? Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 1 Eylül 2013 Yazar Paylaş 1 Eylül 2013 kaldırınca altta tel gözüküyor mu? yok tel gözükmüyor... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Nispeten iyi bir durum, kontrollü olarak kullanılabilir, teknik olarak her tür yara berede değişim gerekir de cüzdan bunu hoş karşılamaz. Herhangi bir tamiri yoktur bu tip hasarın. bere çevresinde tümsek oluşursa, o zaman koşun değiştirin. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 1 Eylül 2013 Yazar Paylaş 1 Eylül 2013 Lastiğin markası ve kaç yıllıktı ?lastik yokohama marka 4 aylık henüz Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 4 aylık ise garanti kapsamında olmaz mı? Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 1 Eylül 2013 Yazar Paylaş 1 Eylül 2013 4 aylık ise garanti kapsamında olmaz mı?öylede hata benden kaynaklı durup dururken olsa dediğiniz gibi... Yorum bağlantısı
Mustafa Turgut 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 lastiği arka tekere alın öndeyse çok yüksek hızlarda keskin virajlara girmeyin falan filan.... Kafa rahat olmayacak her şekilde. İyi bir lastikçiye gidin bir danışın onlar sizi rahatlatacaktır... Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 fiestada olmuştu aynısı. içten dıştan yama yapılıp arkaya alındı. muayeneden bile geçti o şekilde.... Yorum bağlantısı
Samet Daş 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 arkadaş vereceğiniz bir bilemedin iki yüzlük. Canınız, cananınız insanlar biniyor araca gözünüzü seveyim değiştirin. Son pişmanlık fayda etmez bu durumda. ay sonudur, durum yoktur bunlar hepimizin ortak sıkıntısı... böyle bir durum söz konusu ise de ben çekerim aracı garaja yapana kadar binmem. Sizde öyle yapın. bu şekilde kullanmanızı söyleyen arkadaşları esefle kınıyorum. Yapmayın Allah aşkına. 4 Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 1 Eylül 2013 Yazar Paylaş 1 Eylül 2013 bu sürtme değil bildiğin yırtılmış . metal bir yeremi taktınız lastiği? .kaldırımın tam keskin köşesi alüminyum çıta yırtmış Yorum bağlantısı
Eray Sireli 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 normal kullanımda birşey olmaz, yüksek hız büyük risk oluşturur, verimli bir tedavisi yok lastik değişmeli. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) Aynı yaralanma bende de olmuştu.. gözünün yaşına, cüzdanın boşuna bakmadan değiştim.. Hemide çift teker.. Bence risk almayın.. 2 Eylül 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yanakta riskli bizimkini incecik şişlemişler istetmeyle değiştirdik 4 aylıksa yeni bitane alın gitsin veya istetme ile değiştirebilirsiniz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yanak hasarlarının ne zaman nasıl davranacağı belli olmaz. Başınıza durduk yere iş almayın derim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Geçmiş olsun. Yanakta riskli bizimkini incecik şişlemişler istetmeyle değiştirdik 4 aylıksa yeni bitane alın gitsin veya istetme ile değiştirebilirsiniz Mustafa bey, Bilgi paylaşmak adına, kelimenin doğrusu istetme değil (malum, bi şey istetmiyoruz ), stepnedir 1 Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 lastiğin yırtılan kısmını kaldırıp çekebilirmisiniz altını görelim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yüksek hızlara çıkılmayacaksa, ben olsam dokunmazdım. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Aynısı benim de başıma geldi, lastikçi arkadaşım "bir şey olmaz abi" desede güvenemedim. 1 cm lik bir oyuk gaza bastığınızda korkuya sebep olacaksa, kesinlikle değiştirin. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 benzer bir şey benimde başıma gelmişti arka tekerde balon oluşmuştu tekerde sıfırdı üstelik, önemsememiştim, ama araç tam evin önüne yaklaşırken büyük bir gürültüyle patlamıştı, araç yavaştı tekerde arka tekerdi, Allah'tan büyük bir kaza olmadan durumu kurtardık, mal tatlıdır ama can daha tatlıdır, kıyın paraya değiştirin. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 İçten ve dıştan kauçuk yama yapan yerler oluyor. Oralara danışılabilir. Bir yaptırın. Baktınız içinize sinmedi değiştirirsiniz. Bir de hasarlı lastiği 1-2 arkadaş arkaya almış. Sürat yükseldikçe arka teker parlaması önden daha tehlikeli. 60-70 ve daha hızlıyken ön teker gümlese yine nispeten düşük sürat varsa araba kontrol edilebilir de arkalardan biri patlarsa arabanın arkası savrulur, bir daha da toplanamaz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Geçmiş olsun, İçten yama yaptırın, balansını mecburen tekrar yaptırın ve stepneye alın, en kolayı bu bence. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yüksek hızlara çıkılmayacaksa, ben olsam dokunmazdım. Geçmiş olsun. ya acil birşey olur da yüksek hıza çıkmak zorunda kalınırsa ... lanet sert bir çukur tam oraya virajda denk gelirse. Lastikten bir kere dilim yandı birdaha asla .. neyse ne .... 30-40 binlik arabalar ve canımızı taşıyor üç kuruşun hesabı olmamalı ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts