Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Geçmiş olsun öncelikle...bu gibi darbelerde lastiğin ivedi değiştirilmesi her zaman sizin yararınızadır... Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Geçmiş olsun. Mustafa bey, Bilgi paylaşmak adına, kelimenin doğrusu istetme değil (malum, bi şey istetmiyoruz ), stepnedir Teşekkürler Sani Bey Bende nasıl yazıldığını merak ediyordum araştıramamıştım değişik kullanımlar mevcut istekme, istetme, sitepne vb galiba Türkçede değil ondan kaynaklı yanlış kullanımlar mevcut. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 (düzenlendi) Taksicilik yaparken arardık böyle lastikleri 3 Eylül 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Taksicilik yaparken arardık böyle lastikleri Sandalcılar-tekneciler de alabiliyor Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Sandalcılar-tekneciler de alabiliyor onlar genelde kabak lastikleri kullanıyor nede olsa işlev farklı Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 3 Eylül 2013 Yazar Paylaş 3 Eylül 2013 Bugün iş çıkışı evimin bitişiğimdeki lastik bayii ne gittim.Normalde kapalı denk geliyordu, durumu anlatıp değiştirmek istediğimi söyledim, kontrol etti derinliğe baktı gerek yok dedi. çıkardı birkaç işlem ayar yapıp geri taktı... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 Sandalcılar-tekneciler de alabiliyor Tabiii, taksicilerden çıkanları da onlar topluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts