İçeriğe Yönlendir

Amortisör Sertleştirme Yaptırmak Isteyene

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar
(düzenlendi)

reklama girmek istemem  ama belirtmek isteyim  de benim 4 amörtisörden 2 tanesi patlaktı bunların içinde yaylardan dolayı sekme de  mevcut du netteki namında dolayı maslaktaki namiştain deki rakamlar dan dolayı vazgeçmek üzerkey  kadosan da tech amörtisör diye yer keşfettim (sonradan yaptıranların işciliğinden ve esnaflığın iyi olduğunu öğrendim) rakamlar namiştain e göre  çok uygun geldi ilk başta şüphe ettim nasil olur gibilerinden :D ama yaptırmaya karar verince esnaflığı ve işçiliğinin on numara olduğunu anladım şu anda aracım a konfor geldi  sekme problemim kaybol du :D :D  yaptırmak isteyen irtibata geçebilir :D numara sını yarın ekleyeceğim :D kartı aracımda :D kaldı kusura bakmayın :D

Remzi ALTUNDAĞ 

tech amörtisör 

0532 787 59 51 

kadosan sanayi sitesi m blok n/4

Y.dudullu/ ÜMRANİYE

rakam konusunu yazmayı unutmuş sabit bi rakam alamadım en doğru rakam için araç için rakam verecek abimiz

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ucuz+iyi hizmet, daha ne ister insan

şu tofaşla hundayla uğraştığını, fiestaya yatırsaydın, tek olurdun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ucuz+iyi hizmet, daha ne ister insan

şu tofaşla hundayla uğraştığını, fiestaya yatırsaydın, tek olurdun

:D abi süha abinin kini yaptırdık yorumu yazar görünce ne yapalım :D abi bütce meselesi fiestaya daha ulaşamadık :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Tech amortisör de bende 4 adet amortisör tamiri ve sertleştirmesi işlemi yaptırdım. Mekanın sahibi ustamız uzmanlık alanı olan amortisör işlemlerinde gerçekten oldukça bilgili biridir. Aracımda istediğim yapıyı kendisine anlattım ve anahtarı bırakıp gittik. Hazır olacağı saatten 30dk öncesinde gittiğimizde ise araç hazır pozisyonda idi. Ustamız araç ile tura çıktım arkalar istediğim sertlkten fazla sert olduğu için yeniden işlem yaptım dedi. Bu lafının ardından kendisine işçilik namına olan güvenim 1 kat daha arttı çok önemli teknik bir bilgidir bu. İşin özü kendisi ile konuştuk bizden gelenlere uygun rakamlı işlem yapacağının sözünü aldık ve burada sizler ile paylaşmaya karar verdik. 

Yapıtırdığım işlemden sonra

1) direksiyon sertliğim azaldı 

2) konforum çok çok arttı

3) hem konforlu hemde yol tutuş namına tam istediğim ölçüde bir süspansiyon sistemim oldu. Hemde 3.5cm sert apex yaylarım ile

işçilik,dürüstük,fiyat,işçiliğinin arkası durması ve teknik bilgi açısından benden tam not almıştır %100 tavsiye ederim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Fiyatlar nasıl?

fiyatları normal hasan adam la net bi rakam konuşup yazacağım

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

bir açık adres veyahut koordinat rica etsek olur mu:)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bir açık adres veyahut koordinat rica etsek olur mu:)

hepsinin detayı yazacağım ilk önce rakam işini ayarlıyayım güvenç ondan sonra hepsini yazacağım :D öğlen yemek arasında konuşup aktaracağım bilgileri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İşlem 3 saat kadar sürer, 200-250 arasına biter

Namıştayn'da amortisör başı 100tl idi sanıyorum, doğru mudur?

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Bu amortisör sertleştirme işi standart amortisöre mi uygulanıyor? cahilliğimi mazur görün :)

Yani ben arka lokurt! diye gelen sesten ötürü gitmek istiyordum ama sertleştirme yapabiliyorsa mevcut fabrikadan gelene şahaneymiş :)

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Birde amörtisör sertleştiği halde konfor nasıl artıyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

İşlemler sırasında bende oradaydım ardından pistte aracın tepkilerini bizzat arkadan gördüm. Gayet güzel olmuş.

Güle güle kullan abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

konfor artmasının sebebi :D spor yay takınca amörtisörlere aşırı yük biniyo standart halindeki amörtisörlere konfor kaybo olusuyor sebebi aracın aşırı sekmesi kasisler belli bi süre sonra lokurt sesleri geliyor bunlar kaybolması için standart amörtisörleri belli oran sertleşiyor yapılan işlem sonrası  sekme lokurtu sesleri kayboluyo mesela benim aracta  yol tutuşu etkisini hissettim yattma problemi kalkdığı için

Bu amortisör sertleştirme işi standart amortisöre mi uygulanıyor? cahilliğimi mazur görün :) Yani ben arka lokurt! diye gelen sesten ötürü gitmek istiyordum ama sertleştirme yapabiliyorsa mevcut fabrikadan gelene şahaneymiş :)

araç üzerindeki  standart amörtisörlere yapılıyo güvenç numarayı ekliyeceğim en üst kısma konuştum amörtiörcüyle araça göre rakam veriyormuş forumdan aradığını söylersin gene

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker

bu işlemlerin aracın yükselmesine etkisi oluyormu?

sırf yerden yükselsin diye yaptırabilirim.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bu işlemlerin aracın yükselmesine etkisi oluyormu?

sırf yerden yükselsin diye yaptırabilirim.

araç yükselmez kanımca ama amörtisörlerin patlaksa :D  zaten yarım santım filan düşük gösteriyi :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Namıştayn'da amortisör başı 100tl idi sanıyorum, doğru mudur?

Şimdi kurumlar hakkında kötü konuşmayayım sani

patlak amortisör yerine işlem yapılınca bu durum gerçekleşiyor ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şimdi kurumlar hakkında kötü konuşmayayım sani

Anlamadım?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Araçlarınız hayırlı olsun, süspansiyon diyince benim arabanın önü yere çok yakın 100 km üstü süratte hafif yüksek bir rogar kapağına karter korumayı sürtüyor çok tırsıyorum, böyle diken üstünde gitmekden çok bunaldım...Lastikleri büyüttüm yine fayda etmedi 407 ler böyleymiş (sw dahada yakın sanki)yol tutuş harika esp kullanmıyor bile ama şehiriçinde nerdeyse her gün sürtüyor altını. Çok kasmadan 3 4cm nasıl kaldırabilirim aracı?

get lastğiyiyle bahtiyar :D 

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

peki yapılan işlem teknik olarak nedir? nasıl yapılıyor? 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

peki yapılan işlem teknik olarak nedir? nasıl yapılıyor? 

anıl amörtisörler açılıyor belli oranda yağ belli oranda hava basılıyor :D daha başka birşey yapıyomu göremedim gördüklerim bunlardı :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

anıl amörtisörler açılıyor belli oranda yağ belli oranda hava basılıyor :D daha başka birşey yapıyomu göremedim gördüklerim bunlardı :D

İstenilen sertliği sağlaması açısından çok iyi bir işlem ve Süha için güzel olmuş. Ön amortisörlerii yeni yağ kaçırmaya başlayan benim arabam için tanesi 100-120 tl' den 2 tane ön + işçilik vermekmi yoksa nerdeyse aynı paraya 4'ünü elden geçirtmek mi  daha mantıklı ? Hele ki arabamın sertliğinden memnun olmadığım için ayarlatmakta işin artısı. Uzun vadede hangisi mantıklı acaba...

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Spor modifikasyon konusu haricinde normal ve uzun vadeli kullanım için en iyisi amortisörün durumuna ve yol durumuna göre 60-80bin km civarı komple yenisiyle değiştirmektir bence. Tabi zorlu yol şartları daha çabuk yıpratacağından km düşebilir veya tersi durumda artabilir.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Yapılıyor Uğur, amortisörün yağ geçen oluk sayıları azaltılıyor ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...