Ersen Tapan 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Çıkışları 5V değilmiydi onların? Farklı volt veren uçları var diye biliyorum.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Konuyu dağıtma, beni boşver. Sen şöyle 3-4 A.lık bir trafo ve tam regüleli, voltaj ve amperaj ayarlamalı ve de dijital göstergeli (abarttım mı) bir adaptör devresi tasarlasan, uygulasan ve burada yayımlasan da bizler de aynısını yapıp evlerimizde böyle işler için kullansak olmaz mı? Mükremin abi, uğraşmaya değmez hazır almak daha iyi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Mükremin abi, uğraşmaya değmez hazır almak daha iyi Nihat bunlar genelde bir köprü diyot ve bir kapasitörle yapılmış bir regüle kullanırlar. İçini açıp bakmak lazım. Tam regüle ise sözüm yok. 2 A. çıkış demiş. O teybin sesine yüklendiğinde aydınlatma ışıkları sinyal veriyor mu? Farklı volt veren uçları var diye biliyorum.. Var, 3,5 v.dan 15 v.a kadar çıkışları var da, akım ne olacak? Hangi voltajda (sağlıklı bir şekilde) ne kadar akım çekebileceğini bilemezsin ki? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Nihat bunlar genelde bir köprü diyot ve bir kapasitörle yapılmış bir regüle kullanırlar. İçini açıp bakmak lazım. Tam regüle ise sözüm yok. 2 A. çıkış demiş. O teybin sesine yüklendiğinde aydınlatma ışıkları sinyal veriyor mu? Var, 3,5 v.dan 15 v.a kadar çıkışları var da, akım ne olacak? Hangi voltajda (sağlıklı bir şekilde) ne kadar akım çekebileceğini bilemezsin ki? Tam regüleli ve kendisi için kısadevre korumalı abi, yoksa arkadaş hatırası o cd çaları bağlamazdım yoksa dalgalı denizde sandal olur, batar. Cd çaları usb ile kullanınca yüksek ses de sıkıntı yok, cd takarsam dediğin oluyor. Yorum bağlantısı
Erdem Çekmez 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 İyi de bu aparat ne işe yarıyor? Ne amaçla kullanılır ? Çok mu cahilim !!! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Bu resim Sani ve Serkana gelsin. Notebook fişi Yani olabileceklerin en kabası. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Bu resim Sani ve Serkana gelsin. Ovvv istek parça alıyor musun Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Bu resim Sani ve Serkana gelsin. Notebook fişi Yani olabileceklerin en kabası. Cihaz fiş kadrmış.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Cihaz fiş kadrmış.. Çok sevimli bir şey Hani vitamin hapı falan alırsın, küçücük hap sana enerji verir ya.. onun gibi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Çok sevimli bir şey Hani vitamin hapı falan alırsın, küçücük hap sana enerji verir ya.. onun gibi +1Böyle bir cihaz tam yükte, araba çalışmazken kullanılsa akü ne kadar zamanda çöker? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 +1 Böyle bir cihaz tam yükte, araba çalışmazken kullanılsa akü ne kadar zamanda çöker? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) Çok net.. Çok ELO.. 6 Eylül 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Bu kadar reklama versinler yarı parasına alalım 5-10 tane olma mı Hatta 300 Wattlık yapsınlar 100 TL canlı para hemde peşin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Bu kadar reklama versinler yarı parasına alalım 5-10 tane olma mı Hatta 300 Wattlık yapsınlar 100 TL canlı para hemde peşin Yaparlar, duymasınlar da napacan 300 wattı.. Kutu büyüyecek.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Bu resim Sani ve Serkana gelsin. Notebook fişi Yani olabileceklerin en kabası. Hah, ben de bunu soruyordum işte. Peki UPS ucu olan fişler? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Peki UPS ucu olan fişler? O ne yaa... ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 O ne yaa... ? Yanlış alaaaarm. Prizle karıştırmışım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Yanlış alaaaarm. Prizle karıştırmışım Git yat Sani, pazartesi gününe kadar izin sana 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Hah, ben de bunu soruyordum işte. Peki UPS ucu olan fişler? Demek istediğini ben biliyorum.. Faz , nötr ve ups in güvenlik pimi.. Ama o pim sadece prizlerde oluyor fişlerde değil.. Yani sorun yok Sani.. Ama umarım o topraklı geniş fişi takınca usb girişe de aynı anda giriş yapılıyordur.. Yapılamayacak gibi duruyor.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Üç sayfanın birine anca sığar inverter hakkında mesajlar, geri kalanları konudan konvert edelim Bu gün 15:00 civarinda atölyede 120 watt isitici yüke bağladım inverteri. Güc kaynağı 14 volta, klima 25 dereceye ayarlı. O saatten sonra kendisinden haber alamadım, bir daha gecmedim dükkana Daha bir dünya zulüm gorecek benden. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Ama umarım o topraklı geniş fişi takınca usb girişe de aynı anda giriş yapılıyordur.. Yapılamayacak gibi duruyor.. Evet topraklı fişle sığmıyor.. Normal fişle sığıyor.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Bu İnverterde toprak potansiyeli devresi yok, kaçak yapabilecek sıvı temaslı aletleri kullanmayin millet. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Bu İnverterde toprak potansiyeli devresi yok, kaçak yapabilecek sıvı temaslı aletleri kullanmayin millet. Olanlar var mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts