Servet Aydın 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Topraklı priz olanların çoğunda olur. Faz, nötr uclarindaki r-c devresi olası kaçak gerilimini İnverter gövdesine, oradan batarya eksiye gönderir. Eğer kaçak fazla ise İnverter açılmaz. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) Olanlar var mı ? Olamaz, toprağı nereye bağlayacaklar, tüplü forkliftler gibi arkadan zincir salarsak olur.. 6 Eylül 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Olamaz, toprağı nereye bağlayacaklar, tüplü forkliftler gibi arkadan zincir salarsak olur.. Evet bence de patlar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Bu resim Sani ve Serkana gelsin. Notebook fişi Yani olabileceklerin en kabası. Bana niye geliyor ki Emmi bey, ben bu aleti çok eskiden beri kullanıyorum...Balıkçıyız biz orada bir duralım lütfen, IT ci kardeşimize gelsin sadece... Radyo ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Laptop şarj eder mi bu abi ? Arabadaki 220 bağladım sigortayı attırdı laptop. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Laptop şarj eder mi bu abi ? Arabadaki 220 bağladım sigortayı attırdı laptop. Çok güzel şarj eder Hüseyin, arabadaki galiba 75 watt...Sigorta bu yüzden atmıştır, telefon şarjı harici bir şey takma oraya, olmazsa bunu alıp oraya modifiye etmek lazım ama fanın işini yapması için açık bir yer bulmak gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 (düzenlendi) Sağol abi bende arabadaki sigortayı değiştirsek diye düşünüyordum atmasın diye sökülürse bir söküp bakalım bakayım ne varmış içinde. 7 Eylül 2013 tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Sağol abi bende arabadaki sigortayı değiştirsek diye düşünüyordum atmasın diye sökülürse bir söküp bakalım bakayım ne varmış içinde. Evde veya arabada hiç bir zaman bunu yapma diye tavsiye edeyim o zaman, işini yapmayan sigorta kabloları yakar... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 150 watt için 73 lira bence pahalı... 43 lira nere 73 lira nere ? 50 lira falan olmalı bence... Genelde şajlı ev aletleri 12 v. diye hatırladığımdan öyle dedim yav, tabi ki voltaj tutacak... Çok bir akım çekeceğini zannetmiyorum çünkü peltierli soğutucudur, yani içinde bir kompresör falan yoktur zannetmiyorum...Aletin bir fotosunu veya ilan linkini ekleyiversen aslında bakarız... Ben 5 li prizini bile aldım gayet memnunum, usb 3.0 olsa ne olur olmasa ne olur ayrıca...Ne transfer edeceğim allasen... Çok güzel şarj eder Hüseyin, arabadaki galiba 75 watt...Sigorta bu yüzden atmıştır, telefon şarjı harici bir şey takma oraya, olmazsa bunu alıp oraya modifiye etmek lazım ama fanın işini yapması için açık bir yer bulmak gerekiyor.. "bunu alıp" derken? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 "bunu alıp" derken? Yani bu tip bir 150 - 200 watt lık bir ürün alıp arabanın orjinal invertörü ile değiştirmek dedim abi, iş yapacaksa iyi yapsın...Ne öyle dizüstü bilgisayar tak sigorta atsın... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 "bunu alıp" derken? Ahan yine takaladı... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 takaladı ? Ben yakaladı yazdım, kesin adminlet değiltirdi kelimeyi.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Bu resim Sani ve Serkana gelsin. Notebook fişi Yani olabileceklerin en kabası. Evet topraklı fişle sığmıyor.. Normal fişle sığıyor.. Akşam 380 voltluk 3 faz prizi takıp fotoğraf göndereyim buraya..Asansörü çalıştırmayı denemiştim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts