İçeriğe Yönlendir

Elo 12-220Vac/5Vdc İnvertör

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ersen Tapan

Çıkışları 5V değilmiydi onların?

Farklı volt veren uçları var diye biliyorum..

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Konuyu dağıtma, beni boşver.

Sen şöyle 3-4 A.lık bir trafo ve tam regüleli, voltaj ve amperaj ayarlamalı ve de dijital göstergeli (abarttım mı) bir adaptör devresi tasarlasan, uygulasan ve burada yayımlasan da bizler de aynısını yapıp evlerimizde böyle işler için kullansak olmaz mı?

Mükremin abi, uğraşmaya değmez hazır almak daha iyi :)  

dyaYIlb.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Mükremin abi, uğraşmaya değmez hazır almak daha iyi :)  

Nihat bunlar genelde bir köprü diyot ve bir kapasitörle yapılmış bir regüle kullanırlar. İçini açıp bakmak lazım. Tam regüle ise sözüm yok. 2 A. çıkış demiş. O teybin sesine yüklendiğinde aydınlatma ışıkları sinyal veriyor mu?

Farklı volt veren uçları var diye biliyorum..

Var, 3,5 v.dan 15 v.a kadar çıkışları var da, akım ne olacak? Hangi voltajda (sağlıklı bir şekilde) ne kadar akım çekebileceğini bilemezsin ki?

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Nihat bunlar genelde bir köprü diyot ve bir kapasitörle yapılmış bir regüle kullanırlar. İçini açıp bakmak lazım. Tam regüle ise sözüm yok. 2 A. çıkış demiş. O teybin sesine yüklendiğinde aydınlatma ışıkları sinyal veriyor mu?

Var, 3,5 v.dan 15 v.a kadar çıkışları var da, akım ne olacak? Hangi voltajda (sağlıklı bir şekilde) ne kadar akım çekebileceğini bilemezsin ki?

Tam regüleli ve kendisi için kısadevre korumalı abi, yoksa arkadaş hatırası o cd çaları bağlamazdım yoksa dalgalı denizde sandal olur, batar.

Cd çaları usb ile kullanınca yüksek ses de sıkıntı yok, cd takarsam dediğin oluyor.

Yorum bağlantısı
Erdem Çekmez

İyi de bu aparat ne işe yarıyor? Ne amaçla kullanılır ? Çok mu cahilim !!!

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu resim Sani ve Serkana gelsin.

Notebook fişi

Yani olabileceklerin en kabası.

Gönderilen Resim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ovvv istek parça alıyor musun :p

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Notebook fişi

Gönderilen Resim

Cihaz fiş kadrmış.. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cihaz fiş kadrmış.. :D

Çok sevimli bir şey :)

Hani vitamin hapı falan alırsın, küçücük hap sana enerji verir ya.. onun gibi :D

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Çok sevimli bir şey :)

Hani vitamin hapı falan alırsın, küçücük hap sana enerji verir ya.. onun gibi :D

+1

Böyle bir cihaz tam yükte, araba çalışmazken kullanılsa akü ne kadar zamanda çöker?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

+1

Böyle bir cihaz tam yükte, araba çalışmazken kullanılsa akü ne kadar zamanda çöker?

y5d5.jpg

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

y5d5.jpg

Çok net.. Çok ELO.. :)

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bu kadar reklama versinler yarı parasına alalım 5-10 tane olma mı ;)  Hatta 300 Wattlık yapsınlar 100 TL canlı para hemde peşin :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu kadar reklama versinler yarı parasına alalım 5-10 tane olma mı ;)  Hatta 300 Wattlık yapsınlar 100 TL canlı para hemde peşin :D

Yaparlar, duymasınlar da napacan 300 wattı.. Kutu büyüyecek.. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Notebook fişi

Hah, ben de bunu soruyordum işte.

Peki UPS ucu olan fişler?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yanlış alaaaarm. Prizle karıştırmışım :biggrin::blush:

Git yat Sani, pazartesi gününe kadar izin sana :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Hah, ben de bunu soruyordum işte.

Peki UPS ucu olan fişler?

Demek istediğini ben biliyorum.. Faz , nötr ve ups in güvenlik pimi.. Ama o pim sadece prizlerde oluyor fişlerde değil.. Yani sorun yok Sani.. Ama umarım o topraklı geniş fişi takınca usb girişe de aynı anda giriş yapılıyordur.. Yapılamayacak gibi duruyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Üç sayfanın birine anca sığar inverter hakkında mesajlar, geri kalanları konudan konvert edelim :D

Bu gün 15:00 civarinda atölyede 120 watt isitici yüke bağladım inverteri. Güc kaynağı 14 volta, klima 25 dereceye ayarlı. O saatten sonra kendisinden haber alamadım, bir daha gecmedim dükkana :D

Daha bir dünya zulüm gorecek benden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gönderilen Resim

Ama umarım o topraklı geniş fişi takınca usb girişe de aynı anda giriş yapılıyordur.. Yapılamayacak gibi duruyor..

Evet topraklı fişle sığmıyor.. Normal fişle sığıyor.. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu İnverterde toprak potansiyeli devresi yok, kaçak yapabilecek sıvı temaslı aletleri kullanmayin millet.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu İnverterde toprak potansiyeli devresi yok, kaçak yapabilecek sıvı temaslı aletleri kullanmayin millet.

Olanlar var mı ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...