Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Geçmiş olsun hocam. Bahsedilen hasar autking kapsamını aşar. Boyacı fikreti bulun. ikna edebilirseniz bi baksın. Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN 9 Eylül 2013 Yazar Paylaş 9 Eylül 2013 Geçmiş olsun hocam. Bahsedilen hasar autking kapsamını aşar. Boyacı fikreti bulun. ikna edebilirseniz bi baksın. Fikret için sağdece desem yeridir abi.Bugün gitmeyi çok düşündüm ters davranır diye varamadım yanına.Yaın bir polis arkadaş var onunla arası fena değil arkadaşla gitmeyi düşünüyorum.Yinede teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Fikret için sağdece desem yeridir abi.Bugün gitmeyi çok düşündüm ters davranır diye varamadım yanına.Yaın bir polis arkadaş var onunla arası fena değil arkadaşla gitmeyi düşünüyorum.Yinede teşekkürler abi. Valla söver de ama yapacak bişey yok... Ne yazıkki onun üstüne boyacı yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 İşçi çırak çalıştırmaz... Baba oğul çalışırlar.. Nevşehir'in önemli boya işlerini sadece onlar yapar.. İçine sinmeyen işi vermez, yada almaz.. Biraz küfürbaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts