İçeriğe Yönlendir

Servis Önerileriniz (Kastamonu)

Mehmet Mutlu_2

Recommended Posts

Mehmet Mutlu_2

arkadaşlar yaklaşık 6 aydır focus kullanıcısıyım aracımla ilgili bazı sorunlarım var fakat anlayan usta bulamadım.gittiğim ustalar (her usta gibi) bu modeller hep böyle,önemli bi problem yok gibi şeyler söylediler.kastamonu merkezde veya yakın illerde ( çankırı, çorum) yetkili servisler dışında tavsiye edebileceğiniz ustalar var mı yardımcı olursanız memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Eski sanayi sitesinde (mersedesçi) lakaplı Ali Ustaya gittiniz mi? Ben MK2 ve MK3 mondeolarımı hep ona götürürdüm. Hatta MK2 bir yakınımda ve hala Ali Usta bakıyor. Amcamın pejosu, ortağımın bir ara kullandığ Tuaregi ve benim Audime de Ali Ustanın eli değmiştir. İsterseniz özelden telefonunu verebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2

evet gittim Rıdvan Bey arabamı ilk aldığım zaman Tosyadan Kastamonuya giderken arıza yaptı Kastamonudaki tanıdıklarımızı aradık Turgay Ustayı bulmuşlar(günlerden pazardı) arabayı dükkana kadar götürdük sağı solu kurcalamadan arızayı buldu parçayı değiştirdik arıza gitti.o gün bende tam not verdim ama bi daha yolum düşmedi.alt takım ve elektronik konusunda tavsiye edeceğiniz başka biri varmı yoksa Ali Ustayı mı bulayım yine? İlgi ve alakanız için teşekkür ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Ben ali ve Turgay Ustalara çok güvenirim. Yine onlara gidin derim. Olmaz derseniz aynı bölgede Arman Usta var. Bir de ona sorun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2

Ben ali ve Turgay Ustalara çok güvenirim. Yine onlara gidin derim. Olmaz derseniz aynı bölgede Arman Usta var. Bir de ona sorun.

Ali ve Turgay Ustaya gitmek en iyisi sizi de referans olarak gösteririm olur biter  :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2

Seyfi ustaya gitmeyin de kime giderseniz gidin  :D

Mustafa Hocam dediğiniz ustanın yeri nerede bilmiyorum ama sıkıntı yaşamışsınız herhalde. tavsiyelerinizi dikkate alırım 

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Eski sanayide. her türlü araçtan anladığını iddia eden sorunların çözümünde sıkıntı yaşadığımız bir ustaydı

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Ali ve Turgay Ustaya gitmek en iyisi sizi de referans olarak gösteririm olur biter  :)

Beni referans gösterebilirsiniz. Hatta bir şikayetiniz olursa da yardımcı olurum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2

yarın Kastamonudayım turgay ustayla görüştüm arabayı da göstereceğim inşallah çok uğraşmadan sorunu hallederiz 

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Erdem Terzioğlu

Konuyu hortlatayım :)

Ön takım lastik rot balans vs için Eski sanayi de Cihan usta öneririm. Cihan Rot Balans.Biraz yoğun olur genelde. Ben ki aracımı hayatta bırakmayan adamım oraya gittiğimde beklemek yerine arabayı bırakırım. Herşeyden önce paraya tamah etmeyen bir adam. Öyle olunca da allah müşterisini eksik etmiyor. Yani işinizi yaptırın para vermeden çıkın nereye gidiyorsun demez.

Lpg için Lovato servisi ama atikere falan da bakıyor. Koç otomotiv. Motor tamir işleri yağ değişimi vs falan da yapıyor.

Ama gelelim en kritik işe Elektrik elektronik. İşte onu bende bulamadım hala.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Rıdvan Ergün

Ama gelelim en kritik işe Elektrik elektronik. İşte onu bende bulamadım hala.

Kuzeykent Yeni Sanayi Sitesinde Mahmutoğlu Bosch Car Servis
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • 3 ay sonra...
Yiğit Kara

Eski sanayi sitesinde (mersedesçi) lakaplı Ali Ustaya gittiniz mi? Ben MK2 ve MK3 mondeolarımı hep ona götürürdüm. Hatta MK2 bir yakınımda ve hala Ali Usta bakıyor. Amcamın pejosu, ortağımın bir ara kullandığ Tuaregi ve benim Audime de Ali Ustanın eli değmiştir. İsterseniz özelden telefonunu verebilirim.

Ali ve Turgay ustaların telefonlarını paylaşma imkanınız var mı? Hatta google maps linklerini atarsanız daha da bir makbule geçer :)

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Yiğit Bey mesajınızı şimdi gördüm.

Turgay'ın telefonunu mesaj attım size.

Eski Sanayi Sitesine giderseniztelefon iletişimiyle adresini bulmak çok kolay olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...