Mehmet Mutlu_2 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 arkadaşlar yaklaşık 6 aydır focus kullanıcısıyım aracımla ilgili bazı sorunlarım var fakat anlayan usta bulamadım.gittiğim ustalar (her usta gibi) bu modeller hep böyle,önemli bi problem yok gibi şeyler söylediler.kastamonu merkezde veya yakın illerde ( çankırı, çorum) yetkili servisler dışında tavsiye edebileceğiniz ustalar var mı yardımcı olursanız memnun olurum. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Eski sanayi sitesinde (mersedesçi) lakaplı Ali Ustaya gittiniz mi? Ben MK2 ve MK3 mondeolarımı hep ona götürürdüm. Hatta MK2 bir yakınımda ve hala Ali Usta bakıyor. Amcamın pejosu, ortağımın bir ara kullandığ Tuaregi ve benim Audime de Ali Ustanın eli değmiştir. İsterseniz özelden telefonunu verebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2 11 Eylül 2013 Yazar Paylaş 11 Eylül 2013 evet gittim Rıdvan Bey arabamı ilk aldığım zaman Tosyadan Kastamonuya giderken arıza yaptı Kastamonudaki tanıdıklarımızı aradık Turgay Ustayı bulmuşlar(günlerden pazardı) arabayı dükkana kadar götürdük sağı solu kurcalamadan arızayı buldu parçayı değiştirdik arıza gitti.o gün bende tam not verdim ama bi daha yolum düşmedi.alt takım ve elektronik konusunda tavsiye edeceğiniz başka biri varmı yoksa Ali Ustayı mı bulayım yine? İlgi ve alakanız için teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Ben ali ve Turgay Ustalara çok güvenirim. Yine onlara gidin derim. Olmaz derseniz aynı bölgede Arman Usta var. Bir de ona sorun. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Seyfi ustaya gitmeyin de kime giderseniz gidin Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2 12 Eylül 2013 Yazar Paylaş 12 Eylül 2013 Ben ali ve Turgay Ustalara çok güvenirim. Yine onlara gidin derim. Olmaz derseniz aynı bölgede Arman Usta var. Bir de ona sorun. Ali ve Turgay Ustaya gitmek en iyisi sizi de referans olarak gösteririm olur biter Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2 12 Eylül 2013 Yazar Paylaş 12 Eylül 2013 Seyfi ustaya gitmeyin de kime giderseniz gidin Mustafa Hocam dediğiniz ustanın yeri nerede bilmiyorum ama sıkıntı yaşamışsınız herhalde. tavsiyelerinizi dikkate alırım Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Eski sanayide. her türlü araçtan anladığını iddia eden sorunların çözümünde sıkıntı yaşadığımız bir ustaydı Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Ali ve Turgay Ustaya gitmek en iyisi sizi de referans olarak gösteririm olur biter Beni referans gösterebilirsiniz. Hatta bir şikayetiniz olursa da yardımcı olurum. Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2 14 Eylül 2013 Yazar Paylaş 14 Eylül 2013 tamamdır Rıdvan Bey teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mutlu_2 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 yarın Kastamonudayım turgay ustayla görüştüm arabayı da göstereceğim inşallah çok uğraşmadan sorunu hallederiz Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Konuyu hortlatayım Ön takım lastik rot balans vs için Eski sanayi de Cihan usta öneririm. Cihan Rot Balans.Biraz yoğun olur genelde. Ben ki aracımı hayatta bırakmayan adamım oraya gittiğimde beklemek yerine arabayı bırakırım. Herşeyden önce paraya tamah etmeyen bir adam. Öyle olunca da allah müşterisini eksik etmiyor. Yani işinizi yaptırın para vermeden çıkın nereye gidiyorsun demez. Lpg için Lovato servisi ama atikere falan da bakıyor. Koç otomotiv. Motor tamir işleri yağ değişimi vs falan da yapıyor. Ama gelelim en kritik işe Elektrik elektronik. İşte onu bende bulamadım hala. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Ama gelelim en kritik işe Elektrik elektronik. İşte onu bende bulamadım hala.Kuzeykent Yeni Sanayi Sitesinde Mahmutoğlu Bosch Car Servis 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Kara 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Eski sanayi sitesinde (mersedesçi) lakaplı Ali Ustaya gittiniz mi? Ben MK2 ve MK3 mondeolarımı hep ona götürürdüm. Hatta MK2 bir yakınımda ve hala Ali Usta bakıyor. Amcamın pejosu, ortağımın bir ara kullandığ Tuaregi ve benim Audime de Ali Ustanın eli değmiştir. İsterseniz özelden telefonunu verebilirim. Ali ve Turgay ustaların telefonlarını paylaşma imkanınız var mı? Hatta google maps linklerini atarsanız daha da bir makbule geçer Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Yiğit Bey mesajınızı şimdi gördüm. Turgay'ın telefonunu mesaj attım size. Eski Sanayi Sitesine giderseniztelefon iletişimiyle adresini bulmak çok kolay olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts