Mehmet Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Gerçek mi bu? Göz yanılması olmasın, bazen bana oluyor, rampa iniyor muyum çıkıyor muyum düz yolda mı gidiyorum anlayamıyorum. Ancak kafamı arkaya çevirip bakınca anlıyorum, aynadan arkaya bakınca anlayamadığım zamanlar oluyor. Abi onu nerede yaşadım. 1-İstanbul'a giderken araba bir yerde gitmiyor. Rampa aşağı gidiyorum sanıyorum. Durdum arabaya baktım. Sorun yok. Aynı yolda ikinci gidişten önde Mükremin abi gidiyordu. Aynı noktada mükremin abinin arabasında bir anda siyah duman attığını gördüm. Aradım abi rampa aşağı gidemiyorum dedim. Ne rampa aşağı ciddi bir rampa var dedi 2-Malatya-Elazığ arasında bir yerde basıyorum basıyorum gitmiyor gibi. Yine rampa iniyorum sanıyordum. Arkadaş dediki rampa aşağı gibi göründüğüne bakma burası ciddi rampa dedi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Genleşmenin alakası yok diye biliyorum. Sonuçta sıcaklık ne olursa olsun, tabancadan aynı basınçla çıkmıyor mu LPG? genleşmenin alakası olmaz mı.tabancadan çıkan basınçla ne alakası var.otogaz,adı üzerinde gaz.sıcaklarda genleşir.tabancadan depoya 30 litre geçer ama belki de o aslında 29 litrenin genleşmiş halidir.bunu ben demiyorum,konunun uzmanları söylüyor Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 En ucuz ve en çok LPG satan yerden alırım. LPG'li olarak yaklaşık 80000km yol yaptım. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. hocam dilimin ucundan almışsın yazacaklarımı. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Yaklaşık 1 senedir aynı yerden alıyorum,aygazdan.opet'te aynı gazı satıyor daha yüksek fiyat ama aynı menzil.Beykent çıkışındaki shell den de aldım , hepsinde menzil aynı.neden daha fazla ödeyeyim ki? 2,57 aygazdan alıyorum. full (kalmadı gerçi ) gibi yerlerden almayın,belli bir yeri sabitleyin,herzaman ordan almaya çalışın.Ayrıca depo girişinde pompayı taktıkları yerde sürekli kapağı takılı olsun.yolda toz toprak vb ile kirlendiğinde doldurunca tıkama ihtimaline karşı Siz de Avcılar-Parseller Aygaz'dan alıyorsunuz ve menziliniz, diğer yerlere göre daha az olmuyor öyle mi? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Siz de Avcılar-Parseller Aygaz'dan alıyorsunuz ve menziliniz, diğer yerlere göre daha az olmuyor öyle mi? evet.sürekli aynı güzergahı kullanıyorum ve evime çok yakın fiyatı da uygun.shell ya da farklı yerlerden de denedim daha yüksek litre fiyatı ama yine aynı menzil bir fark olmuyor. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 evet.sürekli aynı güzergahı kullanıyorum ve evime çok yakın fiyatı da uygun.shell ya da farklı yerlerden de denedim daha yüksek litre fiyatı ama yine aynı menzil bir fark olmuyor. Ben bariz bir şekilde menzil kısalığı farkedip, başka bir arkadaşımdan da duyunca o istasyonu bıraktım. Ben almadan önce, yine memnun olan arkadaşlar sayıca fazla olursa yeniden deneyebilirim. Yoksa 2,58 den memnun şekilde totalden alıyorum. 100 litre lpg alsam, (3 depo dolusu) 1 tl fark ediyor. Parseller Aygaz'da, Total karşısında, 2,45 e karşılık 2,38 ile bir avantaj sağlıyordu. Ama şimdi dediğim gibi 100 litrede 1 tl avantajı var. Dediğim gibi bana, abi çok memnunum, abi çok memnunum diye 2-3 kişi gelirse yeniden deneyebilirim. Yoksa güvenimi kaybetti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts