Firuz Şahin 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Bir şey sormak istiyorum Arabanıza lpg alırken hep bir istasyondanmı ve dolayısıyla aynı marka LPG mi alıyorsunuz yoksa hiç fark etmez nerde ucuz yada nerde bitti neresi denk gelirse ilk istasyondanmı LPG alıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Opet ve Petrol Ofisinden alırım bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım Ucuz satan yerlerden uzak durun Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Şehirler arası yolda hep aynı firmadan, şehir içinde ise aynı pompadan alıyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 gündüz gece olayıda var . akşam üzeri yada sabah serinliğinde almak gerekiyor . sıcakta doldurmak pek sağlıklı olmuyor diye biliyorum . Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Ucuz satandan alırım. Bakarım bir sorun yok almaya devam ederim neden daha fazla ödeyeyim ki? Ama baktım menzilde, performansta, kalitede sorun var, ucuz satan yerden almam ama bir üst kademedeki ucuza giderim. Söyle; Avcılar-Parseller'de Aygaz var. 2,57 ile (önceden 2,38) halen daha İstanbul'un en ucuz yerlerinden. Ama ne zaman alsam menzilim kısa oluyor. Total ondan 1 kuruş fazlaya satıyor. 2,58 Onda bir soruna rastlamadım. Mümkün mertebe oradan alıyorum. Yoksa illa şu olsun, bu olsun diye 2,70-2,80 e almak bence gereksiz. Yorum bağlantısı
Firuz Şahin 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 Aslında öğrenmek istediğim ve akılıma takılan şu idi aracıma LPG yeni taktırdım montaj yapan ustam mümkünse hep aynı marka yada hatta aynı istasyondan LPG al diye bir tavsiyede bulundu Bu önemlimi değilmi onu çözmeye çalışıyorum açıkcası Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 taksiciler nereden alıyorsa oradan alırım. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Aslında öğrenmek istediğim ve akılıma takılan şu idi aracıma LPG yeni taktırdım montaj yapan ustam mümkünse hep aynı marka yada hatta aynı istasyondan LPG al diye bir tavsiyede bulundu Bu önemlimi değilmi onu çözmeye çalışıyorum açıkcası Bu tüm akaryakıtlar için de geçerlidir. Yakıt kaynaklı bi problem oluşması durumunda içindeki "marker" yani belirleyici sayesinde firmayı suçlayabilmek içindir. Farklı marker'lar bulunursa hak iddia edemezsiniz. Zira kimin zarar verdiği ortaya çıkması mümkün olmayacaktır. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 aracınızın çalışmasına kötü etki yapmadıkça hep aynı yerden alın.mümkünse akşam saatlerinde alın (genleşmeden etkilenmemek için) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Sabah erken saatler de hep aynı istasyondan alırım. Şehirler arası yolda da aynı marka olmasına dikkat ederim. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 aynı herden almak mantıklı ,akşam yada sabah almak gerek.tam km ölçümü içinde lpg yi bitirmek gerek ki km ölçümü doğru olsun.buda nerde lpg nin biteceği belli olmayan bir sorunu ortaya çıkarıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Ucuz satandan alırım. Bakarım bir sorun yok almaya devam ederim neden daha fazla ödeyeyim ki? Ama baktım menzilde, performansta, kalitede sorun var, ucuz satan yerden almam ama bir üst kademedeki ucuza giderim. Söyle; Avcılar-Parseller'de Aygaz var. 2,57 ile (önceden 2,38) halen daha İstanbul'un en ucuz yerlerinden. Ama ne zaman alsam menzilim kısa oluyor. Total ondan 1 kuruş fazlaya satıyor. 2,58 Onda bir soruna rastlamadım. Mümkün mertebe oradan alıyorum. Yoksa illa şu olsun, bu olsun diye 2,70-2,80 e almak bence gereksiz. Yaklaşık 1 senedir aynı yerden alıyorum,aygazdan.opet'te aynı gazı satıyor daha yüksek fiyat ama aynı menzil.Beykent çıkışındaki shell den de aldım , hepsinde menzil aynı.neden daha fazla ödeyeyim ki? 2,57 aygazdan alıyorum. Aslında öğrenmek istediğim ve akılıma takılan şu idi aracıma LPG yeni taktırdım montaj yapan ustam mümkünse hep aynı marka yada hatta aynı istasyondan LPG al diye bir tavsiyede bulundu Bu önemlimi değilmi onu çözmeye çalışıyorum açıkcası full (kalmadı gerçi ) gibi yerlerden almayın,belli bir yeri sabitleyin,herzaman ordan almaya çalışın.Ayrıca depo girişinde pompayı taktıkları yerde sürekli kapağı takılı olsun.yolda toz toprak vb ile kirlendiğinde doldurunca tıkama ihtimaline karşı Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Benim evime en yakın BP ve ben hep oradan alıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 En ucuz ve en çok LPG satan yerden alırım. LPG'li olarak yaklaşık 80000km yol yaptım. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Bahar 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 aracınızın çalışmasına kötü etki yapmadıkça hep aynı yerden alın.mümkünse akşam saatlerinde alın (genleşmeden etkilenmemek için) Genleşmenin alakası yok diye biliyorum. Sonuçta sıcaklık ne olursa olsun, tabancadan aynı basınçla çıkmıyor mu LPG? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Ben önceden Shellden alıyordum. Daha sonra Shellden 35-40 kuruş ucuz yerden almaya başladım. Performans ve gidilen mesafede fark görmedim. Ama geçen uzun yolda herkesin aldığı bir markadan aldım. Araba rampa aşağı gaza yüklendiğim halde araç gitmiyordu. Uzun yolda Aygaz-Po gaz-Auto gaz alırım. (Bilindik marka olduğu için) Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 (düzenlendi) Genleşmenin alakası yok diye biliyorum. Sonuçta sıcaklık ne olursa olsun, tabancadan aynı basınçla çıkmıyor mu LPG? Öğrencilik yıllarında evde tüp bittiğinde gazete yakıp alttan tüpü ısıtıp yemek pişirirdik, üstüne de çay demlerdik 10 Eylül 2013 tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Öğrencilik yıllarında evde tüp bittiğinde gazete yakıp alttan tüpü ısıtıp yemek pişirirdik, üstüne de çay demlerdik LPG soğuk havada alıp sıcak havada kullanacaksın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Ben önceden Shellden alıyordum. Daha sonra Shellden 35-40 kuruş ucuz yerden almaya başladım. Performans ve gidilen mesafede fark görmedim. Ama geçen uzun yolda herkesin aldığı bir markadan aldım. Araba rampa aşağı gaza yüklendiğim halde araç gitmiyordu. Uzun yolda Aygaz-Po gaz-Auto gaz alırım. (Bilindik marka olduğu için) uzun yolda,dag araları ve rakım degişikliginde bazı yollarda yokuş aşşagı araba gitmiyor, öyle birkaç yer biliyorum, gazı bırakınca yokuş aşşagı giderken araba yavaşlıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 uzun yolda,dag araları ve rakım degişikliginde bazı yollarda yokuş aşşagı araba gitmiyor, öyle birkaç yer biliyorum, gazı bırakınca yokuş aşşagı giderken araba yavaşlıyor. Abi Yedigöllerden gelirken Hakan Kurt ile birlikte Mengen'den yakıt aldık. O depo bitene kadar araba hantaldı. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Senin araba gitmiyo Abi Yedigöllerden gelirken Hakan Kurt ile birlikte Mengen'den yakıt aldık. O depo bitene kadar araba hantaldı. Ama çok çabuk gitti o gaz ya Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Senin araba gitmiyo Ama çok çabuk gitti o gaz ya Sanki senin ki gidiyordu Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 bir daha bunlar buraya ugramaz diye, basmışlar havayı... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 uzun yolda,dag araları ve rakım degişikliginde bazı yollarda yokuş aşşagı araba gitmiyor, öyle birkaç yer biliyorum, gazı bırakınca yokuş aşşagı giderken araba yavaşlıyor. Gerçek mi bu? Göz yanılması olmasın, bazen bana oluyor, rampa iniyor muyum çıkıyor muyum düz yolda mı gidiyorum anlayamıyorum. Ancak kafamı arkaya çevirip bakınca anlıyorum, aynadan arkaya bakınca anlayamadığım zamanlar oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts