Ayhan Onaran 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Valla abi sen bu işi biliyorsun. Sigorta eksperi sabah erkenden aradı O bilmesinde artık biz mi bilelim 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 eski patronum Geçmiş olsun.Olay sigortaya devrolunca kolaylıkla hasarınızın karşılanacığını düşünüyorum. Mal sahibi sigorta şirketine ağlasın, siz ticaretinize bakın 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Eylül 2013 Yazar Paylaş 16 Eylül 2013 Az önce sigorta eksperi geldi, tapu, nüfus cüzdanı, vergi levhası fotokopisi ve banka hesap numarası aldı, hasarlı kısımların resimlerini çekti. Ayrıca hasar talebinde bulunduğuma dair dilekçe tarzı bir evrak istedi, yazıp imzaladım. İnceledi ölçtü biçti, 380 liralık hasar ödemesi çıkıyor, 10-15 gün içinde hesabınıza yatar dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Rakam yeterli mi ? Ustalardan fiyat aldın mı ? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 Rakam yeterli mi ? Ustalardan fiyat aldın mı ? Yeterli abi, plastik boya çünkü. Alçı işi olmasa ben de boyarım. Tavan mine, duvar başak sarısı ama bu bölümü tek renk beyaz yapacağım o yüzden boya masrafı da düşer. Yalnız canımı sıkan başka bir şey var. Üst komşu, hem adam hem de hanımı geldi baktı. Bir an evvel arızanızı giderin başınıza iş alacaksınız, ıslaklık benim duvardaki elektrik buatlarına kadar geldi. Allah muhafaza bir elektrik kaçağı olur banyonuzda çarpılırsınız dedim tınlamıyorlar. Bugün izsu'yu ( izmir sular idaresi) aradım, can'a zarar verebilecek bir durum var gelin komşunun suyunu kesin dedim. Eskiden zabıta tutanağı ile kesebiliyorduk, şimdi olmuyor savcılığa gidip dilekçe vereceksiniz, oradan çıkacak karar ile kesebiliyoruz dediler. Ne kadar sürer acaba karar çıkması dedim, 1 hafta dedi, e dedim ya o sırada kötü bir şey olursa? Yapacak bir şey yok dedi. Şaştım kaldım. Büyük konuşmayım, bu dükkandan daha iyi bir yere gidecek olursam sokakta davul zurna çaldıracağım, kurtuldum diye. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Yeterli abi, plastik boya çünkü. Alçı işi olmasa ben de boyarım. Tavan mine, duvar başak sarısı ama bu bölümü tek renk beyaz yapacağım o yüzden boya masrafı da düşer. Yalnız canımı sıkan başka bir şey var. Üst komşu, hem adam hem de hanımı geldi baktı. Bir an evvel arızanızı giderin başınıza iş alacaksınız, ıslaklık benim duvardaki elektrik buatlarına kadar geldi. Allah muhafaza bir elektrik kaçağı olur banyonuzda çarpılırsınız dedim tınlamıyorlar. Bugün izsu'yu ( izmir sular idaresi) aradım, can'a zarar verebilecek bir durum var gelin komşunun suyunu kesin dedim. Eskiden zabıta tutanağı ile kesebiliyorduk, şimdi olmuyor savcılığa gidip dilekçe vereceksiniz, oradan çıkacak karar ile kesebiliyoruz dediler. Ne kadar sürer acaba karar çıkması dedim, 1 hafta dedi, e dedim ya o sırada kötü bir şey olursa? Yapacak bir şey yok dedi. Şaştım kaldım. Büyük konuşmayım, bu dükkandan daha iyi bir yere gidecek olursam sokakta davul zurna çaldıracağım, kurtuldum diye. Git abi savcılığa? 1 hafta sonra suları kesildiğinde akılları başlarına gelir... 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Ekim 2013 Yazar Paylaş 1 Ekim 2013 Sigorta eksperi bana 15 gün içerisinde 380 TL ödeme alacağımı söylemişti, Gün hesabını tutturmuş ama yapılacak ödemeyi tutturamamış, 410 TL ödeme yapmışlar. 1 Yorum bağlantısı
Gülsüm Yapar 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Sigorta eksperi bana 15 gün içerisinde 380 TL ödeme alacağımı söylemişti, Gün hesabını tutturmuş ama yapılacak ödemeyi tutturamamış, 410 TL ödeme yapmışlar. Azmin elinden hiç bir şey kurtulamayacağını kanıtlamışsınız bir kez daha... Tebrikler... :-) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts