Misafir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Verdiğim tahmini ölçülere 3.000 TL fiyat çıktı, nitelikli(sinerji) cam diye birşey varmış o da olursa 3.250 TL., bu ne arkadaş pavyon hesabı gibi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 (düzenlendi) Winhouse mu kalitelidir, Fıratpen mi? Bence fıratpen.. İkisi arasında kalmışsan. Bildiğim kadarıyla zaten yan marka bunlar sanırım. 20 Eylül 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Bence fıratpen.. İkisi arasında kalmışsan. Bildiğim kadarıyla zaten yan marka bunlar sanırım. Şimdi başka bir ustadan teyit ettim."İkisi de aynı fabrikanın ürünü sıkıntı olmaz" dedi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Şimdi başka bir ustadan teyit ettim."İkisi de aynı fabrikanın ürünü sıkıntı olmaz" dedi. Hangisi daha hesaplıysa onu tercih et. Ürün aynı ürün.. Baktım şimdi kalite belgeleri falan aynı yani. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Hangisi daha hesaplıysa onu tercih et. Ürün aynı ürün.. Baktım şimdi kalite belgeleri falan aynı yani. İkisi de aynı fiyat. Usta son dakika da winhouse'ı çıkardı, onun için daha hesaplı galiba. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 Ölçü için gelen elemana sordum "fıratpen ile winhouse arasında fark var mı" diye? Biraz var, winhouse ihrac edildiği için daha iyi dedi. Haftaya montajı yapılacak bakalım. Pencere fitili yaptırırken dikkat edilecek bir husus var mı? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 Ölçü için gelen elemana sordum "fıratpen ile winhouse arasında fark var mı" diye? Biraz var, winhouse ihrac edildiği için daha iyi dedi. Haftaya montajı yapılacak bakalım. Pencere fitili yaptırırken dikkat edilecek bir husus var mı? Et kalınlığından kısarak profil kalınlığını geniş gözteren marka Fıratpen idi Sadece düzgün bir işçilik çıkarmaları ve fitlin her yerinin kanala tam oturmasını takip edin. Yorum bağlantısı
Osman Abacı 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 bu işin en iyisi pimapendir başka söze gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Burak Özdemir 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 (düzenlendi) bu sektörün lideri fıratpendir. senelerdir bu işi yapıyoruz fıratpen'inde distribütörlüğünü.. et kalınlığı demişsiniz 60-70-80-(90) lık çok özel işlerde üretilir. ki 80-90 bayilerde yoktur nerdeyse küçük işlerede almazlar. 70 lik seri idealdir. 1mm 2mm çok önemli değil. fıratpen gedizpen winhouse aynı fabrika üretimi bandaj ad değişik hepsini kullanabilirsiniz tabiki. plastik profiller gri contalı fabrikadan takılı olup gelir bilginiz olsun. çiftcam garantisine dikkat ama çok takılmayın kırılsada 50 tlye patlar size.. montaj konusunda mermer,mastik ve kullanılan tek ve çift açılım aksesuarlarının markasına bakınız.. kanatlarda su tahliye varmı onada bakarsınız. saygılar 2 Ekim 2013 tarihinde Burak Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Salı günü itibariyle winhouse pvc'nin montajı, dün itibariyle de son camın montajı yapıldı. Teşekkür ederiz destekleriniz için. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Teşekkür ederim. Evim 4+1 oldu : ) Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Isıcam kullanılan,alüminyum çerçeveli cam balkonlar varmış. Hemi de içinde jaluzisi de var. Bunlardan kullanan var mı? Benim hoşuma gitti, araştıracağım. Fiyatı uygundur inşallah. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Isıcam kullanılan,alüminyum çerçeveli cam balkonlar varmış. Hemi de içinde jaluzisi de var. Bunlardan kullanan var mı? Benim hoşuma gitti, araştıracağım. Fiyatı uygundur inşallah. Bunlar arıza falan yaparsa içindekiler bak sen işe.. Benim evin cam balkonun tamperli camdan birisi geçen kırılmış durduk yere.. artık sert bir cisim mi geldi ne oldu bilemiyoruz.. Yaptırmaya kalktım tek kanat cam 1.85 e 40 cm lik 250-300 tl den bahsediliyor.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Bunlar arıza falan yaparsa içindekiler bak sen işe.. Benim evin cam balkonun tamperli camdan birisi geçen kırılmış durduk yere.. artık sert bir cisim mi geldi ne oldu bilemiyoruz.. Yaptırmaya kalktım tek kanat cam 1.85 e 40 cm lik 250-300 tl den bahsediliyor.. İş yerinde aynı mantıkla yapılmış camlar var, yani içinde jaluzisi olan, ben 8 yıldır oradayım, daha öncesini bilmiyorum. Mekanizmada en ufak sıkıntı yok. Ya çift cam yaptırıp içinde jaluzisi olsun ya da camları aynalı yapayım ki içi görünmesin istiyorum. Aynalı cam, akşam ışık yanınca içini gösterir mi? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 (düzenlendi) İş yerinde aynı mantıkla yapılmış camlar var, yani içinde jaluzisi olan, ben 8 yıldır oradayım, daha öncesini bilmiyorum. Mekanizmada en ufak sıkıntı yok. Ya çift cam yaptırıp içinde jaluzisi olsun ya da camları aynalı yapayım ki içi görünmesin istiyorum. Aynalı cam, akşam ışık yanınca içini gösterir mi? Aynalı bildiğim kadarıyla göstermiyor..aynalı başka filmli başka diye biliyorum. Filmli olanlar akşam ışık yanınca içeriyi gösterir. 5 Mayıs 2015 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Filmliler gösteriyor, doğru. Bu jaluzi ve aynalı işini araştıralım. Peki bir şey daha sorsam, cam balkonda mıknatıslı fitil kullanılıyor. Onlar diğer fitile göre nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 kesinlikle cam balkon bizim balkonlar cam balkon ve çok memnunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts