Furkan Tanrıveren 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Aracın resmı varmı ? benim aracla birbirse benim yaptıgım gibi cin malıyla isi ucuza mal edebilirsiniz. ben servise sordugumda tamponun degısmesı gerektigini ve ardından sis lambası takılacagını yeni hat cekilecegi içinde anahtarın falan degişecegini söylemişlerdi. bu fiyat normal yani. en iyisi 75 liraya çin malı al. 50 lirayada monte ettir elektirigini çektir kullan bence. Merhaba adaş benim arabada senle aynı ama kafama takılan bişey var servistekinler boş connecte sis farı takma taraftarı değillermiş sıkıntı oluyomuş bide şu varmış ford otosan tarafından söylenen arabana bizim servisimiz dışında bişey takarsan araban garanti dışına çıkar diyolar.Bende arabanın garantisi dolana kadar sadece parçaları alırım montajını nasıl olsa bizim orda elektrikçiler var onlara bedavaya taktırırım.Bide bu far anahtarını orjinali ile değiştirmeyi düşünyorum.Lx connectlerdeki gibi yaptırıcam dedim serviste çalışmıyabilir diyor. Yorum bağlantısı
Furkan Kocak 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 (düzenlendi) Merhaba adaş benim arabada senle aynı ama kafama takılan bişey var servistekinler boş connecte sis farı takma taraftarı değillermiş sıkıntı oluyomuş bide şu varmış ford otosan tarafından söylenen arabana bizim servisimiz dışında bişey takarsan araban garanti dışına çıkar diyolar.Bende arabanın garantisi dolana kadar sadece parçaları alırım montajını nasıl olsa bizim orda elektrikçiler var onlara bedavaya taktırırım.Bide bu far anahtarını orjinali ile değiştirmeyi düşünyorum.Lx connectlerdeki gibi yaptırıcam dedim serviste çalışmıyabilir diyor. Garantiyi beklemeni tavsiye ederim adas o kadar lazım bişey degil yani. anahtarı bende sordum aynı cevabı aldım uyumlu değil falan dediler. ugraşmak istemedikleri belliydi ama bilmiyorum. ben fazla kullanmadıgım için arka sislere enjekte ettim. sorun yok şimdilik fotoları attım gayet orginal duruyo bence 13 Ocak 2014 tarihinde Furkan Kocak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Adaş araban on numara beş yıldız allah nazarlarda saklısın napalım bizde kış çıkışına kadar bekliycem sana bi sorum daha var jantlar heralde glx jantı kaça aldın Yorum bağlantısı
Furkan Kocak 14 Ocak 2014 Yazar Paylaş 14 Ocak 2014 Adaş araban on numara beş yıldız allah nazarlarda saklısın napalım bizde kış çıkışına kadar bekliycem sana bi sorum daha var jantlar heralde glx jantı kaça aldın Eyvallah adaş sagolasın evet glx jantı 450 tl aslında focus st düşünüyoduk. adam ne yaptı etti orginalden şaşmayacaksın falan dedi. öyle aldık Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 adaş tane mi yoksa komplesimi bildiğin bir yer varsa ucuz temiz çıkmada oluur yaz girmeden akıcam da Yorum bağlantısı
Furkan Kocak 14 Ocak 2014 Yazar Paylaş 14 Ocak 2014 adaş tane mi yoksa komplesimi bildiğin bir yer varsa ucuz temiz çıkmada oluur yaz girmeden akıcam da Gerçekten iyi denk geldi kazım karabekir caddesinden almıştık 2 sene oldu. solmaz lastikti sanırım tam hatırmıyorum. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 merhaba abiler nihayet en sonunda 2012 model ford connect aracımın garantisi bitti ve aracıma sis farı taktırdım.2012 model ford connect araçlarda sis farı kablosu çekili ve hazır tek yapmanız gereken sisleri alıp taktırmanız ve far anahtarını değiştirmeniz. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Kocak 24 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2014 merhaba abiler nihayet en sonunda 2012 model ford connect aracımın garantisi bitti ve aracıma sis farı taktırdım.2012 model ford connect araçlarda sis farı kablosu çekili ve hazır tek yapmanız gereken sisleri alıp taktırmanız ve far anahtarını değiştirmeniz. Kabloların çekili olduğuna emin misin ? 2010 la 2012'nin değişik olması garip Ama senin adına sevindim elektrik problemin olmayacak fotoğraf atarsan sevinirim. Ne tip sis lambasından kullandın ? tampunu keserek mi uyguladın ? gibi sorular akla geliyor 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 adaş sisleri takmadan önce çıkmacıya gittim tampon sordum kırık varmış 160tl dedi üzerindede hiç bişey yokdu.Sisli far anahtarını sordum 100tl dedi.Bizim iş yerindede elektrikçi abiyle anlaştık cumartesi günü taktık tamponu değiştirmedim.Sis farlarının yuvasını 85lik pançla düzgün şekilde deldim.Senin sis farlarının aynısından aldım ayrıyetten sis ampüllerinide phılıpsle değiştirdim.Arabayı krikoyla kaldırdık bi baktık sola boşta kablo var ilk başta bi ölçtü sis farsız anahtarla elektrik gelmedi hemen sis farlı anahtarlı anahtarlı değiştirdim ölçtük elektrik geldi.Sağ tarın kablosunu yukarı tarafa doğru plastik kelepçeyle tutturmuşlar.Arabada sıkıntı yok rölesi sigortası bağlı fakat ekranda ön sisin ışıgı yanmıyor.Oda olmayı versin.(tahminen yazılım atılması lazım).Su an kullanıyorum Yorum bağlantısı
Furkan Kocak 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 adaş sisleri takmadan önce çıkmacıya gittim tampon sordum kırık varmış 160tl dedi üzerindede hiç bişey yokdu.Sisli far anahtarını sordum 100tl dedi.Bizim iş yerindede elektrikçi abiyle anlaştık cumartesi günü taktık tamponu değiştirmedim.Sis farlarının yuvasını 85lik pançla düzgün şekilde deldim.Senin sis farlarının aynısından aldım ayrıyetten sis ampüllerinide phılıpsle değiştirdim.Arabayı krikoyla kaldırdık bi baktık sola boşta kablo var ilk başta bi ölçtü sis farsız anahtarla elektrik gelmedi hemen sis farlı anahtarlı anahtarlı değiştirdim ölçtük elektrik geldi.Sağ tarın kablosunu yukarı tarafa doğru plastik kelepçeyle tutturmuşlar.Arabada sıkıntı yok rölesi sigortası bağlı fakat ekranda ön sisin ışıgı yanmıyor.Oda olmayı versin.(tahminen yazılım atılması lazım).Su an kullanıyorum Cok sevindim kardeşim. İlk defa ford bir işi atlamadan yapmış yarın bende bulabilirsem anahtar alayım. Girdik bir işe orjinal olsun ampullerin fiyatı nedir ? Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 adaş phlıps h3 sis lambası en ucuz yer hepsiburadada 20tl çifti yalnız far anahtarını değiştirmen lazım haberin olsun kabloların ucunda değişik soket var aldıgın ampüllerin soketine göre orjinallerini kesmeden köşesinden tuttur kullan Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Connectin orjinal sis ampulu h4 mu yoksa h3 mu? H3ler orta kismi aydinlatmiyor Yorum bağlantısı
Koray Aytekin 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Connectin orjinal sis ampulu h4 mu yoksa h3 mu? H3ler orta kismi aydinlatmiyor Connect Far kısa uzunlar H4 Ampül dür sis ampülleri ise H11 dir Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 merhabalar h3 ampül yerine h1 ampül takabilir miyim?h11 deki performansı verir mi? Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 H1 ampulu h3 e cevirebilir miyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts