İçeriğe Yönlendir

2000 Fiestama Lpg Takıldı Hadi Hayırlısı


Bahadır Kılınç

Recommended Posts

Tahir İlter

Sadece resimler yetersiz. Fiyat bilgisi, nerede yapıldı, kitin markası gibi bilgileri isteriz ;)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam

hayırlı olsun. resimleri bizim internet polikaları vs. nedeniyle zaten göremiyorum. iyi olmuştur heralde. ilk zamanlar 500-1000km arası fazla yakıyor diye düşündürebilir belki çok fazla ayarlarıyla filan oynatma. motor alıştıkça yakıtta normale dönmeye başlayacaktır. çok rahatsız olursan her iki depo lpg alımında bir ustanın yanına uğra çalışmasını kontrol ettir.

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

resimleri yeniden yüklüyorum on dakikaya hazır olur  :)

 

Sadece resimler yetersiz. Fiyat bilgisi, nerede yapıldı, kitin markası gibi bilgileri isteriz ;)

ayrıntılarıfarklı bir konuda fiesta yakıt tüketiminde yazmıştım ama burada da anlatıcam  :)

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Günaydın arkadaşlar :D

 

(fotoğraflar görünüyo ben sıkıntıyı anlamadım ama isterseniz tekrar yükleyebilirim) 

 

markası tamamen orijinal italyan malı GASİTALY 3 yıl garantisi var. Ankara Başkent sanayi sitesinde Dağ-Cey  oto lpg de takıldı. İş yerinden bir arkadaşım götürdü tanıştık konuştuk adam en ince ayrıntısına kadar anlattı benimde içime sindi işçiliği de gerçekten muntazam. Manifoltu sökerek dipten deldiler tertemiz monte edildi bakıldığı zaman bilmeyen birisi pek farkına varamaz parçalar siyah olunca motorla da baya bir uyum sağladı açıkçası güzel oldu yani  :biggrin:..

 

Aynı yere bir kaç arkadaş telefon etti fiyat almak için 1400 liradan aşağı inmediler internette 1250 tl fiyat gördüm adamlar bana 1200 lira fiyat verdi peşin 10 taksit. hafta içi öğleden sonra tertemiz hallettiler. Dolum ucu gizli görünmüyor hatta iş yerinin otoparkına giriş yasak olmasına rağmen dışarıda yer bulamayınca girmek zorunda kaldım abam tüp boştu merak etmeyin güvenlik arkamdan baktı ama göremedi  :biggrin:

 

Depo 40 lt. shell otogaz dan doldurdum 28,2 litre gaz aldı dün uyarı sesi öttü ekranda 280 km yazıyordu. sırf şehir içi ve zaman zaman bir saatlik dur kalklarla ilerlediğim zamanlar oldu birde iş yeri gidiş geliş yakın mesafe tabi sabah evden çıkıp gidene kadar motor ısınmadan gidip geliyorum ibre hareket etmiyo düşünün, oda artırırmış yakı tüketimini öyle dediler. 

 

Gelelim performansa :biggrin:  birincisi aracın çalışma sesi azaldı çalışmasında hiç bi sıkıntı yok önceden neyse aynı ilk basışta anında alıyor yalnız boğaz kelebeğinde bi sorun var sanırım kendiliğinden gaz veriyor motor. Aracı alalı bir ayı yeni geçti diyebilirim ama önceden vardı bizde ve arabayı tanıyorum bir depo gazı yeni bitirdim ve inanın bir gram fark yok arabanın beygirinde torkunda hızlanmasında hiç bir fark yok tek korkum buydu çok şükür oda tarihe karıştı  :biggrin:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

 

aklıma gelen bu kadar varsa merak ettiğiniz sorun bende daha yeniyim gerçi çok fazla tecrübe edemedim daha ama elimden geldiğince yorumlarım cevaplarım 

 

İyi günler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...