İçeriğe Yönlendir

Buda Bizim> 1.0L Ecoboost 2012 Ford Focus

Safak Acar

Recommended Posts

Serkan Dalgıç

Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın... :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun. Kara Şimşek valla  :)  Allah kazalardan, belalardan, kem gözlerden korusun...  :nazar:

Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu

Teşekkürler Amin cümlemize inşlh . İlk olarak diyeceğim 1.6 benzinli araçlara göre cok cok seri atak bir araç 240 ibrenin 220 sini gördük Abim kullanıyordu. ben okadar cesaret edemedim 180 anca :D Giresun a giderken oda  :fiuw:

teşekkürler 

Teşekkürler aslında başka firmaya yaptırmış olsak taktırmazdık ama kendi firmamiz kendimiz taktiğimiz için reklam amaçlı taktık.  

KütüK Tirebolu  :D  Doğancı köyü Gölağzı bizim olduğumuz yer  Güce sapağındaki Polipen i bilirmisiniz ? 

Teşekkürler. 

ben de yalç köyündenim.polipen metin hasbalın evinin altındaki mi?

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Güle güle kullanın. :nazar:

Teşekkürler.

Kontrast ile oynayınca yansımalar çok hoş oluyor..  Gerçi her hali ile güzel bu focus :nazar:

Teşekkürler, evet Bütün resimler telefon cekimidir (Samsung galaxy Ace 2) . Telefondaki program ile istediğiniz formatta kayıt yapabiliyorsunuz cekerken oynamalar vs . Oynamadaki sebebim  ısık vurma acılarıyla ilgili Sade resimleride ayrı bi hoş en kısa zamanda onlarıda paylaşirim .

Hayırlı olsun.Maşallah çok yakışıklı.

Teşekkürler. 

Hayırlı olsun, yakıt tüketimi nasıl ? :nazar:

Teşekkürler, İstanbul sehir içi kullanım trafikte karışım en son resimde gördüğünüz güncel resimdir araç bilgisayarı 7.1 gösteriyor klima ful acik  aldığımızdan beri İstanbul şehir içi 7.3 geçmedi. Giresun a giderken 6.6 6.7 düşmüştü ama o sırada araç 4 bin kmdeydi Asıl ölcümü bayramda memlekete gidersek yapicam. Söyle acikliyim yazın  İstanbuldan Giresun a 1.100 km 275 TL yaktı . Servis ilk bakimdan sonra yakitin biraz daha düşeceğini söyledi. 

Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın... 

Teşekkürler Amin..

güzel araç...

Teşekkürler.

Hayırlı olsun yakıt tüketimini merak ettiğim bir araç

Teşekkürler, yakıt tüketimi gercekten iyi Benzin fiyatları artmasa diyeceğim kelime araba hiç yakmiyor..  :D  Ama her akşam 14 kuruş bindirip 12 kuruş geri cekince 2 kuruş 2 kuruş hissettirmeden kanımıza giriyorlar  :D

Hayırlısı olsun. Kara Şimşek valla   Allah kazalardan, belalardan, kem gözlerden korusun...  :nazar:

Teşekkürler Amin..

Maşallah güle güle kullanın.. 

Teşekkürler.

Masallah gule gule kullanin. 

Maaşallah kazasiz belasiz kullanırsınız inşallah

Teşekkürler inşlh. 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

O Abi biz şimdi komşu cıkıcazz.  :D  aynen abi metin hasbal kendisi Eniştem olur. Dedemlerin evi yılka cay fabrikasını gecince ilerideki  ev.  Gecen sene  fındık vakti Kapının önünde Mavi bi transporter vardı belki ordan hatırlarsın :D  

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

O Abi biz şimdi komşu cıkıcazz.  :D  aynen abi metin hasbal kendisi Eniştem olur. Dedemlerin evi yılka cay fabrikasını gecince ilerideki  ev.  Gecen sene  fındık vakti Kapının önünde Mavi bi transporter vardı belki ordan hatırlarsın :D

Benim eşimde tirebolu yağlıkuyumcudan, bir ay önce oralardaydım. Ama bizimkilerin köyün yolları pek iyi değil. Allah"tan 3 gün kaldım, araba kapıda yattı. Memleketiniz gerçekten güzel. 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Benim eşimde tirebolu yağlıkuyumcudan, bir ay önce oralardaydım. Ama bizimkilerin köyün yolları pek iyi değil. Allah"tan 3 gün kaldım, araba kapıda yattı. Memleketiniz gerçekten güzel. 

Aynen katılıyorum bi asfalt dökmek zor geliyor aslında köyün muhtarlarında işyok bence  Bu sene fındığa gittiğimizde :D  içim acımıştı o yolda bu araba kullanılırmı diye ..  Yalç köyünden Aşşağiya doğru beton dökmeye başlamişlar sanırım Dereyi kanal içine aldıkdan sonra bizim yollarda asfalt olcakmiş demeleri öyle net bilmiyorum . 

Focus yine yüksek  diğer transporter dan önceki aracımız honda civic vardı  Babam onunla findik bile taşiyip arka tamponu kırmıştı  :D  :D  :D  resmini koyarım akşama bu araba o yola girermi diyeceğinizden eminim :D 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bizim peder bu arabayla o kötü köy yolunda fındık taşimişti talaşli findik 4 haşe :D cuvalın büyüğü . sonra arka tamponu taşa takıp parçalamişti :D

mugen1.jpg

Arka lastiğin ordan tampon parcalanmişti :D 
Foto_raf0024.jpg

burda baskı balatasını değiştiriyoduk amcamla :D 
Foto_raf0061.jpg

honda_Civi_C.jpg
bu resimdeki eniştem köyde araç park halind  kendini cektirmiş :D  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Burada da bir hemşehriniz var. ;)

Şafak hayırlı olsun,güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu

Aynen katılıyorum bi asfalt dökmek zor geliyor aslında köyün muhtarlarında işyok bence  Bu sene fındığa gittiğimizde :D  içim acımıştı o yolda bu araba kullanılırmı diye ..  Yalç köyünden Aşşağiya doğru beton dökmeye başlamişlar sanırım Dereyi kanal içine aldıkdan sonra bizim yollarda asfalt olcakmiş demeleri öyle net bilmiyorum . 

Focus yine yüksek  diğer transporter dan önceki aracımız honda civic vardı  Babam onunla findik bile taşiyip arka tamponu kırmıştı  :D  :D  :D  resmini koyarım akşama bu araba o yola girermi diyeceğinizden eminim :D

Metin benim amcamın torunu,emine abla o zaman senin ablan oluyor.sen de mahmut abinin torunu olmalısın o zaman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

Emine Halam  Mahmut dedem :D

Metin benim amcamın torunu,emine abla o zaman senin ablan oluyor.sen de mahmut abinin torunu olmalısın o zaman.

Komşuluğu Geçtik akrabalık yolnda uzaktan akraba cıktık abi

:D 

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Gerçekten çok güzel. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Teşekkürler.

Burada da bir hemşehriniz var. ;)

Şafak hayırlı olsun,güle güle kullan.

Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Safak Acar
(düzenlendi)

yeni iki resim arkadan sanki bagaj kapaındaki stoplardan bmw görünümü var :D

26100.jpg

261007.jpg

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Furkan Egemen Akın

bu arabayı sahibinden.com da gördüm şimdi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

artık tasarımlar iç içe geçti, ben ilk canlı görüdüğümde hyundai sanmıştım

Yorum bağlantısı
Safak Acar

artık tasarımlar iç içe geçti, ben ilk canlı görüdüğümde hyundai sanmıştım

Aynen cağlar abi katılıyorum, özeliklede arka stoplardan yandan cok benziyor.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Safak Acar

Direksiyonun kenarında alt tarafta yeni bi göz var acaba ne için yapilmiştir , keşfedeli cok oldu ama resim cekmeye yeni fırsat buldum. 

Ben keşfettiğimgünden sonra :D ruhsatı koymaya başladim :D 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Birde bagaj kapağındaki ford amblemi çizilmişmi, biri sökmeyemi çalişmiş ben anlamadım, sizce? 

20131105_144841.jpg

20131105_144912.jpg

20131105_144833.jpg

20131105_144850.jpg

20131105_144826.jpg

20131105_144859.jpg

:unsure2:
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...