Mehmet Ali Karakaya 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Hayırlı olsun, yakıt tüketimi nasıl ? Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın... Yorum bağlantısı
Halil Yakut 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Hayırlı olsun yakıt tüketimini merak ettiğim bir araç Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Hayırlısı olsun. Kara Şimşek valla Allah kazalardan, belalardan, kem gözlerden korusun... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Maaşallah kazasiz belasiz kullanırsınız inşallah Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Teşekkürler Amin cümlemize inşlh . İlk olarak diyeceğim 1.6 benzinli araçlara göre cok cok seri atak bir araç 240 ibrenin 220 sini gördük Abim kullanıyordu. ben okadar cesaret edemedim 180 anca Giresun a giderken oda teşekkürler Teşekkürler aslında başka firmaya yaptırmış olsak taktırmazdık ama kendi firmamiz kendimiz taktiğimiz için reklam amaçlı taktık. KütüK Tirebolu Doğancı köyü Gölağzı bizim olduğumuz yer Güce sapağındaki Polipen i bilirmisiniz ? Teşekkürler. ben de yalç köyündenim.polipen metin hasbalın evinin altındaki mi? Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Eylül 2013 Yazar Paylaş 19 Eylül 2013 Güle güle kullanın. Teşekkürler. Kontrast ile oynayınca yansımalar çok hoş oluyor.. Gerçi her hali ile güzel bu focus Teşekkürler, evet Bütün resimler telefon cekimidir (Samsung galaxy Ace 2) . Telefondaki program ile istediğiniz formatta kayıt yapabiliyorsunuz cekerken oynamalar vs . Oynamadaki sebebim ısık vurma acılarıyla ilgili Sade resimleride ayrı bi hoş en kısa zamanda onlarıda paylaşirim . Hayırlı olsun.Maşallah çok yakışıklı. Teşekkürler. Hayırlı olsun, yakıt tüketimi nasıl ? Teşekkürler, İstanbul sehir içi kullanım trafikte karışım en son resimde gördüğünüz güncel resimdir araç bilgisayarı 7.1 gösteriyor klima ful acik aldığımızdan beri İstanbul şehir içi 7.3 geçmedi. Giresun a giderken 6.6 6.7 düşmüştü ama o sırada araç 4 bin kmdeydi Asıl ölcümü bayramda memlekete gidersek yapicam. Söyle acikliyim yazın İstanbuldan Giresun a 1.100 km 275 TL yaktı . Servis ilk bakimdan sonra yakitin biraz daha düşeceğini söyledi. Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın... Teşekkürler Amin.. güzel araç... Teşekkürler. Hayırlı olsun yakıt tüketimini merak ettiğim bir araç Teşekkürler, yakıt tüketimi gercekten iyi Benzin fiyatları artmasa diyeceğim kelime araba hiç yakmiyor.. Ama her akşam 14 kuruş bindirip 12 kuruş geri cekince 2 kuruş 2 kuruş hissettirmeden kanımıza giriyorlar Hayırlısı olsun. Kara Şimşek valla Allah kazalardan, belalardan, kem gözlerden korusun... Teşekkürler Amin.. Maşallah güle güle kullanın.. Teşekkürler. Masallah gule gule kullanin. Maaşallah kazasiz belasiz kullanırsınız inşallah Teşekkürler inşlh. Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Eylül 2013 Yazar Paylaş 19 Eylül 2013 ben de yalç köyündenim.polipen metin hasbalın evinin altındaki mi? O Abi biz şimdi komşu cıkıcazz. aynen abi metin hasbal kendisi Eniştem olur. Dedemlerin evi yılka cay fabrikasını gecince ilerideki ev. Gecen sene fındık vakti Kapının önünde Mavi bi transporter vardı belki ordan hatırlarsın Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 O Abi biz şimdi komşu cıkıcazz. aynen abi metin hasbal kendisi Eniştem olur. Dedemlerin evi yılka cay fabrikasını gecince ilerideki ev. Gecen sene fındık vakti Kapının önünde Mavi bi transporter vardı belki ordan hatırlarsın Benim eşimde tirebolu yağlıkuyumcudan, bir ay önce oralardaydım. Ama bizimkilerin köyün yolları pek iyi değil. Allah"tan 3 gün kaldım, araba kapıda yattı. Memleketiniz gerçekten güzel. Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Eylül 2013 Yazar Paylaş 19 Eylül 2013 Benim eşimde tirebolu yağlıkuyumcudan, bir ay önce oralardaydım. Ama bizimkilerin köyün yolları pek iyi değil. Allah"tan 3 gün kaldım, araba kapıda yattı. Memleketiniz gerçekten güzel. Aynen katılıyorum bi asfalt dökmek zor geliyor aslında köyün muhtarlarında işyok bence Bu sene fındığa gittiğimizde içim acımıştı o yolda bu araba kullanılırmı diye .. Yalç köyünden Aşşağiya doğru beton dökmeye başlamişlar sanırım Dereyi kanal içine aldıkdan sonra bizim yollarda asfalt olcakmiş demeleri öyle net bilmiyorum . Focus yine yüksek diğer transporter dan önceki aracımız honda civic vardı Babam onunla findik bile taşiyip arka tamponu kırmıştı resmini koyarım akşama bu araba o yola girermi diyeceğinizden eminim Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Eylül 2013 Yazar Paylaş 19 Eylül 2013 Bizim peder bu arabayla o kötü köy yolunda fındık taşimişti talaşli findik 4 haşe cuvalın büyüğü . sonra arka tamponu taşa takıp parçalamişti Arka lastiğin ordan tampon parcalanmişti burda baskı balatasını değiştiriyoduk amcamla bu resimdeki eniştem köyde araç park halind kendini cektirmiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 ben de yalç köyündenim.polipen metin hasbalın evinin altındaki mi? Burada da bir hemşehriniz var. Şafak hayırlı olsun,güle güle kullan. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Aynen katılıyorum bi asfalt dökmek zor geliyor aslında köyün muhtarlarında işyok bence Bu sene fındığa gittiğimizde içim acımıştı o yolda bu araba kullanılırmı diye .. Yalç köyünden Aşşağiya doğru beton dökmeye başlamişlar sanırım Dereyi kanal içine aldıkdan sonra bizim yollarda asfalt olcakmiş demeleri öyle net bilmiyorum . Focus yine yüksek diğer transporter dan önceki aracımız honda civic vardı Babam onunla findik bile taşiyip arka tamponu kırmıştı resmini koyarım akşama bu araba o yola girermi diyeceğinizden eminim Metin benim amcamın torunu,emine abla o zaman senin ablan oluyor.sen de mahmut abinin torunu olmalısın o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Eylül 2013 Yazar Paylaş 19 Eylül 2013 (düzenlendi) Emine Halam Mahmut dedem Metin benim amcamın torunu,emine abla o zaman senin ablan oluyor.sen de mahmut abinin torunu olmalısın o zaman. Komşuluğu Geçtik akrabalık yolnda uzaktan akraba cıktık abi 19 Eylül 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Eylül 2013 Yazar Paylaş 19 Eylül 2013 Gerçekten çok güzel. Teşekkürler. Burada da bir hemşehriniz var. Şafak hayırlı olsun,güle güle kullan. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 (düzenlendi) yeni iki resim arkadan sanki bagaj kapaındaki stoplardan bmw görünümü var 30 Eylül 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 14 Ekim 2013 Paylaş 14 Ekim 2013 bu arabayı sahibinden.com da gördüm şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2013 Paylaş 14 Ekim 2013 artık tasarımlar iç içe geçti, ben ilk canlı görüdüğümde hyundai sanmıştım Yorum bağlantısı
Safak Acar 14 Ekim 2013 Yazar Paylaş 14 Ekim 2013 artık tasarımlar iç içe geçti, ben ilk canlı görüdüğümde hyundai sanmıştım Aynen cağlar abi katılıyorum, özeliklede arka stoplardan yandan cok benziyor. Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Kasım 2013 Yazar Paylaş 6 Kasım 2013 Direksiyonun kenarında alt tarafta yeni bi göz var acaba ne için yapilmiştir , keşfedeli cok oldu ama resim cekmeye yeni fırsat buldum. Ben keşfettiğimgünden sonra ruhsatı koymaya başladim Birde bagaj kapağındaki ford amblemi çizilmişmi, biri sökmeyemi çalişmiş ben anlamadım, sizce? Yorum bağlantısı
Recommended Posts