İçeriğe Yönlendir

Buda Bizim> 1.0L Ecoboost 2012 Ford Focus

Safak Acar

Recommended Posts

Aykan Samet Uzun

Maşallah araca kazasız belasız :)

Hemşeri çıktık bizde Ortacami'deniz belki bilirsiniz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Teşekkürler.

evet duydum ama gitmedim hiç. Hemşerileri görmek duymak sevindirici. :)

Hayırlı olsun, maasallah.

Sağol Göksel.. Rabbim daha iyilerini hepimize nasip etsin.

Yorum bağlantısı

Birde bagaj kapağındaki ford amblemi çizilmişmi, biri sökmeyemi çalişmiş ben anlamadım, sizce? 

20131105_144850.jpg

Taş vurmuş, sıyırıp gitmişte olabilir, çocuklar kurcalamış yada kedi köpekte pençe pati atmış olabilir. Tornavida yada türevi ile sökmeye çalışsalardı daha kötü/ derin çizik olurdu yada amblem yerinde olmazdı  ;)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bu garantiye giriyormu :D değiştirtiyim  hep gözüm takılmaya başladı .

Taş  nasıl gelebilirki bagaja, cocuklar olabilir, kedi köpek ordan tutunması için tampona zıplıcak yeterli mesafesi yok,  Sanki biri arabanın arkasına gelmiş öyle ben bunu bi sökmeye calişim ufakdan denemiş ve vazgeçmiş hissi var. :unsure2:

Yorum bağlantısı

Bu garantiye giriyormu :D değiştirtiyim  hep gözüm takılmaya başladı .

Taş  nasıl gelebilirki bagaja, cocuklar olabilir, kedi köpek ordan tutunması için tampona zıplıcak yeterli mesafesi yok,  Sanki biri arabanın arkasına gelmiş öyle ben bunu bi sökmeye calişim ufakdan denemiş ve vazgeçmiş hissi var. :unsure2:

Hertürlü taş gelir oraya. Arka camı bile patlatır. Mıcırlı bir yolda zıt yönde hızla gide 2 araç düşün. Sana doğru gelen araç seni geçer ve tam geçtiği anda lastiğinden arkaya yani senin bagaja doğru taş fırlar. Bagaj kapağındaki logoyu çizer, kırar..  ;)

Birde sen kediler nekadar zıplıyor bilmiyon galiba  :p

http://hayvanvideolari.web.tv/video/its~41xqdgu

Yorum bağlantısı
Safak Acar

:D zaten bu kedilerden çektiğimi başkasından cekmedim güneşi gördümü ön kaputa gelip seriliyo :))) :D bi ara arabayı siliyodum ben gidene kadar bekledi ben gittim cıktı arabaya :D  o gün kovalamaca oynadım resmen bir sürür araba var illa oraya cıkcacak :D 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Safak Acar

Artık bi pasta cila zamanı geldi , evin kapısında kendimce hangi ürünleri kullanarak pasta cila yapabilirim, önerileri bekliyorum..

Geçende servisten cıktığında parlaktı ,

v3lq8.jpg

Sanırım hizli cila sprey olarak atmışlar.. parlamişti ,, şuanda normal, Hızlı cila adı gibi hızlıca geçti, Formula1 in sarı renkte pastacilası var ondan atsam zararı olurmu?  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bu arada Sürttüğüm yere serviste rutuş yapmışlar. 

Yukardaki hali rutuşlu hali. Belli olmuyor.

Alttaki sürttüğüm hali .

20131116_191725.jpg

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bıcı bıcı sonrası resimleri.. :D

v8rdn.jpg

v8rf6.jpg

v8rfc.jpg

v8rh4.jpg

v8rhg.jpg

v8rhu.jpg

v8rhj.jpg

v8rkn.jpg

v8rkx.jpg

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Maşallah  Güle Güle  kullanın  

Mahmut abi aklıma gelmişken,, Lastik havalarını yakın zamanda kontrol ettinmi Abi.

Bugun bi kontrol ediyim dedim 24-26 arasında cıktı hemen 30 ps yaptım dördünüde..

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ben lastiklere hidrojen gazı bastırdım   hiç eksilmedi

Anladım abi , bende sorarim varsa lastikçilerde bastırırım.. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Safak Acar

Hep temiz resmimi olcak :p bide kirli kara şimşek görelim :D

Trakya yolculuğundan sonraki hali.. 

vlj8z.jpg

vlj9h.jpg

Kirlide olsak parlamaya devam..

vljbb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Kardeşim senin aracın rengine bu farlar çok beyaz kalıyor. Siyah zeminli farlarla çok güzel olur gibi geliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kardeşim senin aracın rengine bu farlar çok beyaz kalıyor. Siyah zeminli farlarla çok güzel olur gibi geliyor.

Ben krom beyaz parlak olarak seviyorum abi, dediğin gibi güzel olur ama denemek lazim bu aralar işten fırsat yok orjinal olarak devam ediyoruz hiç bi yerini ellemedim. 

Bi xneon düşünüyorum aslında vakit olsa. Oktay abi ile bi görüşme yapmak lazim  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Safak Acar

Hafta sonu geldi.. Yarın bi parlatim .. Hafta içi işten güçten yıkamaya bile fırsat kalmıyor ,  İnceden bir cila yaparim ;) 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sunun farlari karart bea:DMasallah..

İbrahim Yikamaya vakit bulursam seviniyorum :D , herkes karart diyor , ben boylede seviyorum :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

İbrahim Yikamaya vakit bulursam seviniyorum :D , herkes karart diyor , ben boylede seviyorum :D

Kara tabiki senin bizimki oneri :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kara tabiki senin bizimki oneri :)

Aslında canlı olarak araç üstünde görsem belki deneyebilirim.. Birde dediğim gibi vakit yok uğraşmaya ondan bişi yapamıyorum. 

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...