Aykan Samet Uzun 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Maşallah araca kazasız belasız Hemşeri çıktık bizde Ortacami'deniz belki bilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Kasım 2013 Yazar Paylaş 6 Kasım 2013 Teşekkürler. evet duydum ama gitmedim hiç. Hemşerileri görmek duymak sevindirici. Hayırlı olsun, maasallah. Sağol Göksel.. Rabbim daha iyilerini hepimize nasip etsin. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Birde bagaj kapağındaki ford amblemi çizilmişmi, biri sökmeyemi çalişmiş ben anlamadım, sizce? Taş vurmuş, sıyırıp gitmişte olabilir, çocuklar kurcalamış yada kedi köpekte pençe pati atmış olabilir. Tornavida yada türevi ile sökmeye çalışsalardı daha kötü/ derin çizik olurdu yada amblem yerinde olmazdı Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Kasım 2013 Yazar Paylaş 7 Kasım 2013 Bu garantiye giriyormu değiştirtiyim hep gözüm takılmaya başladı . Taş nasıl gelebilirki bagaja, cocuklar olabilir, kedi köpek ordan tutunması için tampona zıplıcak yeterli mesafesi yok, Sanki biri arabanın arkasına gelmiş öyle ben bunu bi sökmeye calişim ufakdan denemiş ve vazgeçmiş hissi var. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Bu garantiye giriyormu değiştirtiyim hep gözüm takılmaya başladı . Taş nasıl gelebilirki bagaja, cocuklar olabilir, kedi köpek ordan tutunması için tampona zıplıcak yeterli mesafesi yok, Sanki biri arabanın arkasına gelmiş öyle ben bunu bi sökmeye calişim ufakdan denemiş ve vazgeçmiş hissi var. Hertürlü taş gelir oraya. Arka camı bile patlatır. Mıcırlı bir yolda zıt yönde hızla gide 2 araç düşün. Sana doğru gelen araç seni geçer ve tam geçtiği anda lastiğinden arkaya yani senin bagaja doğru taş fırlar. Bagaj kapağındaki logoyu çizer, kırar.. Birde sen kediler nekadar zıplıyor bilmiyon galiba http://hayvanvideolari.web.tv/video/its~41xqdgu Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Kasım 2013 Yazar Paylaş 7 Kasım 2013 zaten bu kedilerden çektiğimi başkasından cekmedim güneşi gördümü ön kaputa gelip seriliyo )) bi ara arabayı siliyodum ben gidene kadar bekledi ben gittim cıktı arabaya o gün kovalamaca oynadım resmen bir sürür araba var illa oraya cıkcacak Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 Artık bi pasta cila zamanı geldi , evin kapısında kendimce hangi ürünleri kullanarak pasta cila yapabilirim, önerileri bekliyorum.. Geçende servisten cıktığında parlaktı , Sanırım hizli cila sprey olarak atmışlar.. parlamişti ,, şuanda normal, Hızlı cila adı gibi hızlıca geçti, Formula1 in sarı renkte pastacilası var ondan atsam zararı olurmu? Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 Bu arada Sürttüğüm yere serviste rutuş yapmışlar. Yukardaki hali rutuşlu hali. Belli olmuyor. Alttaki sürttüğüm hali . Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Maşallah Güle Güle kullanın Sağol Mahmut abi.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Maşallah Güle Güle kullanın Mahmut abi aklıma gelmişken,, Lastik havalarını yakın zamanda kontrol ettinmi Abi. Bugun bi kontrol ediyim dedim 24-26 arasında cıktı hemen 30 ps yaptım dördünüde.. Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ben lastiklere hidrojen gazı bastırdım hiç eksilmedi 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Ben lastiklere hidrojen gazı bastırdım hiç eksilmedi Anladım abi , bende sorarim varsa lastikçilerde bastırırım.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Hep temiz resmimi olcak bide kirli kara şimşek görelim Trakya yolculuğundan sonraki hali.. Kirlide olsak parlamaya devam.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Kardeşim senin aracın rengine bu farlar çok beyaz kalıyor. Siyah zeminli farlarla çok güzel olur gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Kardeşim senin aracın rengine bu farlar çok beyaz kalıyor. Siyah zeminli farlarla çok güzel olur gibi geliyor. Ben krom beyaz parlak olarak seviyorum abi, dediğin gibi güzel olur ama denemek lazim bu aralar işten fırsat yok orjinal olarak devam ediyoruz hiç bi yerini ellemedim. Bi xneon düşünüyorum aslında vakit olsa. Oktay abi ile bi görüşme yapmak lazim Yorum bağlantısı
Safak Acar 27 Aralık 2013 Yazar Paylaş 27 Aralık 2013 Hafta sonu geldi.. Yarın bi parlatim .. Hafta içi işten güçten yıkamaya bile fırsat kalmıyor , İnceden bir cila yaparim Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Guncel ,konsolosluktan resimler.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Sunun farlari karart bea:DMasallah.. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Sunun farlari karart bea:DMasallah.. İbrahim Yikamaya vakit bulursam seviniyorum , herkes karart diyor , ben boylede seviyorum Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 İbrahim Yikamaya vakit bulursam seviniyorum , herkes karart diyor , ben boylede seviyorum Kara tabiki senin bizimki oneri 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Kara tabiki senin bizimki oneri Aslında canlı olarak araç üstünde görsem belki deneyebilirim.. Birde dediğim gibi vakit yok uğraşmaya ondan bişi yapamıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts