İçeriğe Yönlendir

Buda Bizim> 1.0L Ecoboost 2012 Ford Focus

Safak Acar

Recommended Posts

• 3 hafta sonra...
Atakan Özkan kurucu

kazasız belasız sürüşler olsun, çok saglam duruyor ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

kazasız belasız sürüşler olsun, çok saglam duruyor ;)

Sağolun.. Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Safak Acar

Kazadan sonra uzun zaman oldu yıkamayalı :D 

Hafta sonu detaylı bi yıkama yapmak lazım..  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Şafak ben görmemişim senin araba konusunu. Güle güle kullan kardeşim. Allah nazarlardan saklasın.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şafak ben görmemişim senin araba konusunu. Güle güle kullan kardeşim. Allah nazarlardan saklasın.  :nazar:

Sağolasın hocam  Teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Safak Acar

Fotoşop yapacak biri lazim varmidir ?  :fiuw:

Bu resim üzerinde, 

rty.jpg

Benim acemi paint çalışmamdaki gibi farların kenarı karartılcak, örnek formda bulunan araçlarda şhop yapilabilir. 

tttt.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Kuzey

Maaşallah.  :nazar:  Sahibinden görmüştüm bu arabayı. Hatta favorime de eklemiştim.  Focus alacaktım gittim C-Max aldım.  :D  Güle güle kullanın aracınızı. Bu arada siyah Candır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Maaşallah.  :nazar:  Sahibinden görmüştüm bu arabayı. Hatta favorime de eklemiştim.  Focus alacaktım gittim C-Max aldım.  :D  Güle güle kullanın aracınızı. Bu arada siyah Candır...

:biggrin:  Sahibinde bekliyor,  Hayırlı olsun aracın.. Aynen siyah ayrı bişey tabi her gün yıkamak dert :D 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sürmemi çektin :D

Erkan anlıyorsan bir el at hele :D

Arkadaşlar merhaba bende ocak ayının 7 si itibariyle focus 3 alarak aranıza katıldım aracı ılk olarak aldıgımda sadece ve orjinal binmek istiyordum fakat eskibi 320 kullanıcısı olarak modifiye ve aksesuardan uzak duramıyorum ilk olarak renkli camları tamamlamak için oncamlara film çekildi ve sonra cam ruzgarlıgı takıldı ve daha sonra GÜNDÜZ FARIna takmış durumdaydım ve maliyetleri yuksekti ve tesadüfen esnek gündüz farını gördüm aldım ve takdım sonra titantum kara farlar hoşuma gidiyordu fakat şuan kara far alacak durumum olmadıgından far filmi uygulamasını yaptım (far filmi transparan folya degil far filmi olarak geçiyor) far filminde sinyal kısmını acmadım cunki park modulu uygulamadan hos durmayacagını duşundum araç garantili oldugundan da sinyale amerikan park modülü uygulayamadık,  parklara sarı ampul takıp şimdilik on tarafı tamamladım sayılır... İç kısma suan itibarıyle taban kaplaplama yaptım fakat onun fotosu yok şuan oem cihaz sipariş verildi...

65wLH3O.jpg

g8lksGr.jpg

Sürmemi çektin :D

Bak bu arkadaşın Farları gibi istiyorum. 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

sinyal nerede ?

Yandımı gözükür, tahminimce . 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Safak Acar

hacı abi aletin çok güzel kazasız belasız :)

Sağolasın.. 

Ben bunu görmediydim maşallah :nazar: güle güle kullanın

Sağolasın.. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Safak Acar

Akşam geldim arabayı çektim, birde foto çekim dedim,

20140602_202641.jpg

saat 7 sıralarında bipper ile  bakırköy'e gittim geldim, biraz önce abim araca indi bir yere gidip gelicekti,beni aradı araba çalışmyor diye, bipperın mazotu bitmiş, benim dalgınlığıma geldi herhalde, ancak mazot azda olsa var gözüküyordu demek yağmur yağması etkili oldu fazla gaz ve dur kalk derken bitmiş, Allahtan kapıda kaldı, abim inmese benim bittiğinden hiç haberim olmucaktı., iyi yollarda felan kalmadım, bittiğini farketsem alırdım..

Şimdi hava yaptıysa çalıştırmak için yarım saat vak vak pompayla uğraşıcaz :D  Şimdi gidip halledeyim de sabah işe giderken eziyet olmasın :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Damacana ya 50 tl lik mazot aldım, sabah koyacağım boş pet şişe bulamadım. 

20140603_010422.jpg

Gitmişken Focus a da 50 tl lik benzin aldım :D   

20140603_010207.jpg

Şuan damacana bipper da 

20140603_012724.jpg

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Fotoşop yapacak biri lazim varmidir ?  :fiuw:

Bu resim üzerinde, 

Yeni gördüm.. fotoşop yapacaktım ama benzer bi programda daha kolay oldu..

İsterseniz photoshopda daha profesyonelce yaparım :D

f44bv3B.jpg

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Yeni gördüm.. fotoşop yapacaktım ama benzer bi programda daha kolay oldu..

İsterseniz photoshopda daha profesyonelce yaparım :D

Bu biraz şaşı durmuş :D 

birde zemin siyah olan far değilde o dediğim örnek araçtaki gibi kenarları karartabilirmisin. Veya o araçtan kesip benim araca yapıştırabilirmisin? :D 

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Kara şimşeğin maşallahı var iyi günlerde kullan Şafak... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kara şimşeğin maşallahı var iyi günlerde kullan Şafak... :nazar:

Sağol abi.. inşallah ..  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

coFJyzQ.jpgSağ far aynı açıdan olmadığı için pek uyuşmadı ama uykusuz halde bu kadar oldu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sağ far aynı açıdan olmadığı için pek uyuşmadı ama uykusuz halde bu kadar oldu :D

uykunu al, öyle  uyan bir açıdan yap :p Eline sağlık güzel duruyor, bu farın içi karartılmış mı acaba, benim farın içi buna göre çok çok beyaz.. 

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...