İçeriğe Yönlendir

Buda Bizim> 1.0L Ecoboost 2012 Ford Focus

Safak Acar

Recommended Posts

Sercan Eskin
(düzenlendi)

uykunu al, öyle  uyan bir açıdan yap :p Eline sağlık güzel duruyor, bu farın içi karartılmış mı acaba, benim farın içi buna göre çok çok beyaz.. 

Yok bu senin fara beyaz çerçeve yapılmış hali.. Ben kararttım onu şekil olsun diye ;)  :p

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Konu takiplerim devam ediyor maşallah süper güzel bir siyah canavarmış sizin araç takipde olacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Konu takiplerim devam ediyor maşallah süper güzel bir siyah canavarmış sizin araç takipde olacağım.

Sağolasın.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bu akşam en sonunda Cila attım , deli gibi parladı kendi nazarım değecek diye korktum tü tü maşallah :D  :nazar:  :nazar:

Karanlık olduğu için resim çekmedim ,akşam ufaktan yağmur başladı, sabaha yağmursuz olursa hava dijital ile resimlicem bakalım.. 

Turtle wax dehşet bişi :D hiç yoksa yine  2 saat uğraştım ..  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sabah yağmuru eşliğinde , bir kaç ufak resim, yağmur damlalarimiz duruyor :D

Gece çamur gibi yağmış.. Akşam 2-3 saat uğraş sabaha kirlensin olmadı şimdi.. 

image.jpg

image.jpg

Ooo.jpg

Oooo.jpg

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Wax pek tutmamış gibi su damlaları çok büyük. Mümkünse yağmur yağmadan bi kat atılıp ertesi gün ikinci kat atılmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Wax pek tutmamış gibi su damlaları çok büyük. Mümkünse yağmur yağmadan bi kat atılıp ertesi gün ikinci kat atılmalı.

Onun sebebini söyleyim, çektiğim yerde , binanın üst çatısından yağmur olduğuna arabanın üstüne boca olmuş ben gittiğimde cam tarafına damlıyordu su, yüksek ihtimal geceden sabaha kadar  su çıkartmış diye düşünüyorum.. 

Ön kaputun belli bir bölümüde aynıydı ..  Bilmiyorum 6-7 saatte sert su damlaması wax çıkarırmı, halbuki okadar uğraştım :D  Dediğin gibi belkide ikinci katı atmak gerekli.. Artık güneşli günlere inşallah..

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şu havalarda atılmaz :)

Akşamın durgunluğuna aldandım, arabayı yıkadım, normalde silmez dim, dedim sileyim kuritim :D  Sonra dedim bi cila atim baktim kendimi gece yarısı evde buldum :D

saat 00.50 sıralarına kadar hava güzeldi.. sonra birden bozdu , neyse bu ön çalışma oldu.   koca bi yılda bi defa wax atınca tutmaması normal heralde :D Yada ben beceremedim :p

Hakan abiden destek istiyorum acilen.. 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Eksik olma kardeşim...Biz her zaman iyi ve ekonomik olan ürünleri tercih ettik bu zamana kadar ve öyle yapmayada devam edeceğiz... :)

Polisaj makinası çok teferruatlıdır,iyi maskeleme yapmak gerekir..aksi takdirde dünyayı başınıza yıkar...Ve haddinden fazla yorulursunuz...Makinanın sıçratması ayrı bir olay zaten,ne üst kalıyor ne baş... :i-ih:

Hakan abi bu wax işini yaptım salı akşamı, o günden beri yağmur yağıyor, bugun aracı yıkadım, arabanın kenarlarında sular damla damla akarken tavan kaput ve bagaj kapağı aynı eskisi gibi ıslak ıslak kaldı , acaba benmi atamadım abi yoksa yağmur 3-4 günde söküp aldımı waxı çözemedim.. 

Yorum bağlantısı

Uygulanış Erdemin dediği gibi ama tam kurumadan silmissin abi büyük ihtimal. Iyice kurlesmesini bekle. Bir de dairesel yaparak sürdükten sonra düz cizgiler ile bitir sürmeyi daha etkili olacaktir. Benim 3 defa yikandi, bir cok yagmur altında kaldı hala boncuklar ufak. Bu da etkisinin iyi olduğunu gösteriyor

Yorum bağlantısı

Akşamın durgunluğuna aldandım, arabayı yıkadım, normalde silmez dim, dedim sileyim kuritim :D  Sonra dedim bi cila atim baktim kendimi gece yarısı evde buldum :D

saat 00.50 sıralarına kadar hava güzeldi.. sonra birden bozdu , neyse bu ön çalışma oldu.   koca bi yılda bi defa wax atınca tutmaması normal heralde :D Yada ben beceremedim :p

Hakan abiden destek istiyorum acilen.. 

Desteğe gerek yok Şafak,sen işi çözdün zaten. :)

Hakan abi bu wax işini yaptım salı akşamı, o günden beri yağmur yağıyor, bugun aracı yıkadım, arabanın kenarlarında sular damla damla akarken tavan kaput ve bagaj kapağı aynı eskisi gibi ıslak ıslak kaldı , acaba benmi atamadım abi yoksa yağmur 3-4 günde söküp aldımı waxı çözemedim.. 

Kuruma gerekiyordu,keşke hemen silmeseydin...

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi hadi tavanı anladım, onda biraz acele ettim, ama kaput ve bagaj kapağıyla baya bir uğraştım artık bir dahaki deneyime kaldı :D 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Belediyeden sunumlar la :p:D

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Safak Acar

Buda bizim bi aylık orijinal ellenmemiş karaşimşek..

image.jpg

Bir ayda cektiğim resimler bunlar ..

18 Eylül 2013 ..

Bıcı bıcı sonrası resimleri.. :D

v8rhg.jpg

v8rhu.jpg

v8rhj.jpg

v8rkx.jpg

aralık. Aradan 3.5 ay geçmiş :D 

Abi kardeş Eski resim  :D

image.jpg    

ilk günden son resime 9 ay geçmiş :D 

Bu da son resim,, 

epb_Si7s.jpg

Şafak 6 ay sonranın fotoğrafını korsana ;)

Umut ne anlamamız gerekiyor?

Abi gözünüzde büyüyor başka bir şey değil. Ben bile yaptıysam :)

Güneş yanığı ve solma için Polisaj bile bazen yetmiyor. Bu tarz durumlarda wax türü hiç bir ürün ilk sürme anı dışında maskeleyemez.

:D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

18 Eylül 2013 .. aralık. Aradan 3.5 ay geçmiş :D  ilk günden son resime 9 ay geçmiş :D  Bu da son resim,,  :D

La öyle değil la wax attıktan 6 ay sonra :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

La öyle değil la wax attıktan 6 ay sonra :D

Hee :D Anladım ya la (la ayrı ) :D

Şenlikteki hali 1 ay sonraki haliydi işte :D  şuan 2 aya yaklaştı  :biggrin:

Tamam işte cila organizasyonunda uygulama senden, 6 ay sonra resmini çekerim :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hee :D Anladım ya la (la ayrı ) :D

Şenlikteki hali 1 ay sonraki haliydi işte :D  şuan 2 aya yaklaştı  :biggrin:

Tamam işte cila organizasyonunda uygulama senden, 6 ay sonra resmini çekerim :D

Çok basit sen bile yaparsın :p püf noktası kaporta temiz olacak. Mamülü sürdün, kürleşmeye başladı bir dakika doluna sürdükten itibaren silip parlatıyorsun. Gözüne görüyorsun o sıvı bildiğin cam oluyor..

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Safak Acar
(düzenlendi)

538edb0df54c6b4e121babc00d57243f.jpg

8bb58f874ea31593accfa26307dd2110.jpg

e2cbb25438b9e6e73165e88fe0e710aa.jpg

d3fcbd34daa7323dc75b63134e5a7eb5.jpg

5ca64c8cfb9bac8c11560f556963f806.jpg

[emoji4] yaniyorsun fuat abi [emoji12]

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Maşallahı var Şafak. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Şafak; siyah mı bu :crazy:

siyaha çok taktın bu ara farkındayım, hayırlısı diyelim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

maşallah aracınız çok güzel, ne yakıyor ortalama

Teşekkürler, sakin kullanımda istanbul şehir içi trafikte 7-8 yakıyor, hızlı seri agresif kullanımda basmaya bağlı değişken oluyor. 

bu yaz ramazan bayramı, 5.1 lt gördüm uzun yolda 250 tl ye memlekete gittim 1.150 km  300tl ye geri döndüm :D 

Maşallahı var Şafak. Allah kaza bela vermesin.

Sağolasın abim..

Şafak; siyah mı bu :crazy:

Evet abi :D 

siyaha çok taktın bu ara farkındayım, hayırlısı diyelim :D

:unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...