Mehmet Yılmaz 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Merhaba arkadaşlar.Klimayı açtığımda, torpidonun şoför tarafında kalan kısmında aşırı bir ısınma gerçekleşiyor .Bu normal midir ?Araç fiesta 1.4 titanium 2009 lpgli. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Fiesta'ların bakır boruları o taraftaydı diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Yılmaz 23 Eylül 2013 Yazar Paylaş 23 Eylül 2013 Ben bunun normal olduğunu düşünüyordum aslında.Ama aracı sattığım arkadaş sorunca kesin cevabı öğrenmek istedim açıkcası.Bugün iş yerinden bir fiestası olan arkadaştan klimayla biraz gitmesini rica ettim .Bakalım ondan ne cevap gelecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Sani klima açılınca borulardan geçen gaz soğuk değilmi? Hatta terleme yapıyor ve durduğumuz zaman aracın altından su akıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yılmaz 23 Eylül 2013 Yazar Paylaş 23 Eylül 2013 Aslında doğru ama belkide orada başka bir ısınan parça var.Direkt klimayla ilgili olmayabilir. Fiesta cılardan cevap bekliyoruz ... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Sani klima açılınca borulardan geçen gaz soğuk değilmi? Hatta terleme yapıyor ve durduğumuz zaman aracın altından su akıyor. Hocam çok aradım forumda, şu an bulamadım. Oradaki borular ısınıyordu. Ancak sebebini hatırlayamadım. Forumda çok konuşuldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yılmaz 24 Eylül 2013 Yazar Paylaş 24 Eylül 2013 Bende cok aradım dostum acaba bir sorun mu varda ısınıyor merak ettim? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Hocam çok aradım forumda, şu an bulamadım. Oradaki borular ısınıyordu. Ancak sebebini hatırlayamadım. Forumda çok konuşuldu. Klima ile kalorifer borularını karıştırmışlardır. Klima boruları ısınmaz. Çoğunluk klima ile kaloriferin ayrı sistemler olduğunu bilmiyor. Evde kullandığımız klima gibi hem soğutup hem de ısıtıyor diye biliniyor. Arkadaşın sorusuna gelecek olursak, gerçi benim fiesta eski kasa, torpido ısınmıyor aksine soğuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yılmaz 24 Eylül 2013 Yazar Paylaş 24 Eylül 2013 Klima ile ilgili bir işlem yapıldı ve boruları yanlış montaj yapıldı diyorsunuz yani ... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Klima ile ilgili bir işlem yapıldı ve boruları yanlış montaj yapıldı diyorsunuz yani ... Yok öyle demek istemedim. Alıntı ile cevap verdiğim arkadaşa, daha önce bu konuyu konuşup klima borularının ısındığını söyleyenler, kontrol dereken klima borusu diye kalorifer borularına bakmış olabilirler demek istedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yılmaz 25 Eylül 2013 Yazar Paylaş 25 Eylül 2013 Şimdi anladım teşekkürler.Ama hala bir sonuç yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts