İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2-Çipli Anahtar Çoğaltma

M. Fethullah Akpınar

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Üstteki 2 anahtar orijinal alttaki yeni yaptırdığım sustalı. Focus tipi derken ne demek istediğinizi anlamadım.

Çivi anahtar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Güney

Eskisehir yada kutahyada bildiginiz bir anahtarci varmi acaba bu islerden anlayan

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Eskisehir yada kutahyada bildiginiz bir anahtarci varmi acaba bu islerden anlayan

bursa da varmı?

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Üstteki 2 anahtar orijinal alttaki yeni yaptırdığım sustalı. Focus tipi derken ne demek istediğinizi anlamadım.

Gönderilen Resim

Resimdeki en sagdaki anahtar. Buradaki usta o tip yapabilecegini soyledi. Bu yuvarlaktan sustaliya donusum yapilabiliyormu? Yoksa sifir anahtar ki gerekiyor?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

lzzn.jpg

Resimdeki en sagdaki anahtar. Buradaki usta o tip yapabilecegini soyledi. Bu yuvarlaktan sustaliya donusum yapilabiliyormu? Yoksa sifir anahtar ki gerekiyor?

Sustalı tipi var bu anahtarı, yedek varsa gönderelim anahtarı içindeki çipi çıkarıp sustalı anahtara takarsınız ucunu da her anahtarcı 5-10 liraya açar..

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Daha yaptirmadim anahtari merkezi kilit problemim var onu hallettikten sonra.

"Yedek varsa gonderelim" demissiniz eger bu isi yapiyorsaniz simdiden bir tane alip koyabilirim kenara zaten yapilacak bu..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Emre Arslan

Ali bey Bornova Baumax'in içerisinde bir anahtarcı var o yapıyor bilginiz olsun fiyatıda 150-175 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Mert bey sağolun uzun zamandır foruma girmediğimden teşekkür biraz geç geldi kusura bakmayın..

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Mert bey sağolun uzun zamandır foruma girmediğimden teşekkür biraz geç geldi kusura bakmayın..

Önemli degil umarım işe yaratmıştır.
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...

Ben de bir hort çekeyim bari

Benim anahtar da 2 tuslu olandan. Samsunda en unlu anahtarciya sordum ve sustali olmadigi cevabini aldim. 2006 mondeoda cok alismistim bu bagaj açma isine. Tam olarak nasil yapiliyor. Icindeki devre 2 tuslu. Tamamen yeni devre yapilip mi tanıtılıyor sisteme ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Benim yaptırdığım usta kumandayı kopyaladı eğer kumandada varsa yapılabilir. Yoksa yeni anahtar modülü takılmadan yapılamaz.

R12 lere yapılabiliyorsa illa ki yapılır ama iyi bir elektrikçi bulmanız gerekli.

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Rifat Lüleci

Ben de bir sürü anahtarcı gezdikten sonra sonuç alabildim. Tekrar o alışveriş merkezine gittiğimde sizin için sorayım.

Ben de bir sürü anahtarcı gezdikten sonra sonuç alabildim. Tekrar o alışveriş merkezine gittiğimde sizin için sorayım.

Anahtarcı İstanbulda hangi AVMde yazarmısın lütfen.Anahtarı alıp sonra tanıtabilirim.

Yorum bağlantısı
Rifat Lüleci

Güzel bir yenileme olmuş.Anahtarlarımız artık eskidi.İyi günlerde kullanmanı, problemsiz günler dilerim...

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Serkan Aydın

Bagaj acma olayi gayet guzelmis aslinda.. Benim kumanda hic calismiyor.. Gerci merkezi kilidim de calismiyor ama onu ilk vakit buldugumda yaptiricam o sirada yepyeni bir kumanda hic fena olmaz.. Tek sorun benim balikesir de olmam sanirim :D

Bagaji acmak icin anahtari kontaktan cikarmak filan olum oluyor..

s.a emre bey yaptırdınızmı . aceba merkezi kildi benimkide basıyorum almıyor bazen alıyor şöfor kapısından kitleyince merkezi kilit devreye girmiyor ama yan taraftan kilitleyince devreye giriyor sizinkide aynı şekildemiydi.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Sami Demirpaz

Bagajın çalışması süper olmuş

bagajın açılması çok ilginç orjinalde olmayan özellik?

Bende de çift tıklayınca bagaj açılıyor.  :exc1:  Sevinesim geldi.. 

Hatta tek basınca söför kapısı açılıyor, çift basınca diğer kapılar. Bu sonradan mı modlandı acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hatta tek basınca söför kapısı açılıyor, çift basınca diğer kapılar. Bu sonradan mı modlandı acaba ?

Anahtarın açma kapama tuşlarına basılı tutunca dörtlüler yanıp söner, tek kapı programı bozulur. Aynısını yapınca yine ilk basışta sürücü kapısı ikincide diğer kapılar açılır. Kullanışsız gereksiz bir sistem.. :D

Yorum bağlantısı
Devrim Kara

bende şaşırmıştım bağaj işine orjinal anahtarda olmayan bi özellik sonradan ortaya çıkıyor  :) süpriiz

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

bende şaşırmıştım bağaj işine orjinal anahtarda olmayan bi özellik sonradan ortaya çıkıyor :) süpriiz

Guzel supriz :)
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Hasan Belen

Mondeo 2kasa olanlar acaba imobilazer limi. ???? Anahtar çivi gibi. Kanalli .Değil yukardaki yazan arkadaşinkinden.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mondeo 2kasa olanlar acaba imobilazer limi. ???? Anahtar çivi gibi. Kanalli .Değil yukardaki yazan arkadaşinkinden.

İmmo var anahtarınızda..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İmmo var anahtarınızda..

Beyfendi fiyesta anektarına yedek yapak mı çipli ?
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Beyfendi fiyesta anektarına yedek yapak mı çipli ?

Fiesta anahtarla mı çalışıyor ? Öyleyse eğer oldu bu iş, model seçmen zor olacak şimdiden uyarayım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Fiesta anahtarla mı çalışıyor ? Öyleyse eğer oldu bu iş, model seçmen zor olacak şimdiden uyarayım..

Aslında dokanmatik ama arada anektar kullanmak gerek
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...