Emre Sutay 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Cip iptalini kim neden yapmis olabilir anlamak zor.. Acaba pil degisimi vs icin acarken dusurup kaybetmis olabilirlermi diye dusundum bu seferde cip yoksa calismamasi lazim.. En iyisi dediginiz gibi bir anahtarci ile goruseyim ben bu konuyu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 bazı arızalrda, anahtardaki çip çıkarılıp kontak gövdesine yakın yere takılır, yani aslında anahtarda çip kalmaz Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Cip iptalini kim neden yapmis olabilir anlamak zor.. Acaba pil degisimi vs icin acarken dusurup kaybetmis olabilirlermi diye dusundum bu seferde cip yoksa calismamasi lazim.. En iyisi dediginiz gibi bir anahtarci ile goruseyim ben bu konuyu. bazı arızalrda, anahtardaki çip çıkarılıp kontak gövdesine yakın yere takılır, yani aslında anahtarda çip kalmaz Bknz. Uzaktan kumanda ile arabayı çalıştırıp kışın sıcacık arabaya binin diye reklam yapanlar... 1 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 (düzenlendi) Harika bir yontem desene 6 Kasım 2013 tarihinde Emre Sutay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 (düzenlendi) arkadaşlar kayseri de veya yakın olanlar varsa bu anahtar ve immo işini çok ucuza yaptırırım bilginize fiyat almak isteyen olursa yazarım buradan mesela fetullah arkadaşımızın yaptırdığı kumandanın aynısı artı immo çipi kodlama filan dahil 100 tl yeni kasa fordunki de var oda 110 tl ve son olarakta Fetullah beyin anahtarı iye ile yapılmış yani takılma filan yapabilir benim ustanın yaptığı tamamen makina yapımı takılma filan yapmaz 7 Kasım 2013 tarihinde Fatih ALTINOLUK tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
M. Fethullah Akpınar 13 Kasım 2013 Yazar Paylaş 13 Kasım 2013 arkadaşlar kayseri de veya yakın olanlar varsa bu anahtar ve immo işini çok ucuza yaptırırım bilginize fiyat almak isteyen olursa yazarım buradan mesela fetullah arkadaşımızın yaptırdığı kumandanın aynısı artı immo çipi kodlama filan dahil 100 tl yeni kasa fordunki de var oda 110 tl ve son olarakta Fetullah beyin anahtarı iye ile yapılmış yani takılma filan yapabilir benim ustanın yaptığı tamamen makina yapımı takılma filan yapmaz Sustasına bastığımda takılma yapıyor. Ama sorun yapacak birşey değil. Bu arada verdiğiniz fiyatlar da çok iyi. Yalnız şu immo işine takıldım ben de. Benim araçta immo iptalimi yapılmış acaba Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Güle güle kullanın.Bu uygulamayı İzmirde yaptıracağımız bir yer varmı acaba yaptırdığınız yer belki bilir birilerini önerebilir.Ben bir kaç anahtarcıya sordum ama çözemediler olayı maalesef. Ali bey Bornova Baumax'in içerisinde bir anahtarcı var o yapıyor bilginiz olsun fiyatıda 150-175 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Sustasına bastığımda takılma yapıyor. Ama sorun yapacak birşey değil. Bu arada verdiğiniz fiyatlar da çok iyi. Yalnız şu immo işine takıldım ben de. Benim araçta immo iptalimi yapılmış acaba İkimizden baska herkeste durum normal sanirim. İmmo olayini baktirmak icinzamanim yok malesef oyuzden bahara kadar beklemek zorundayim.. Cumartesi tatil olan bir is istiyorum Yorum bağlantısı
Emre Sutay 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 (düzenlendi) Mesaji duzenlemeyi beceremedim telefondan oyuzden ardarda mesaj oldu kusura bakmayin.. Kumandam arizaliydi az once sirket elektrikcisine tamir ettirdim(pil baglantisinda tel kopuklugu varmis). Ancak bir gariplik var. Dugmeye basip cektigim zaman led yanmiyor 3 sn kadar basili tutunca led yaniyor. Kumandanin calisma prensibi bu sekildemi? Kapilari kilitleyip acmak icin 3 sn basili tutmak pek kullanisli gelmedi bana.. Arac ustunde denemedim sadece kumanda isigina gore yorum yapiyorum. Zaten surucu kapi kilidim de arizali oldugu icin merkezi kilit calismaz dediler. Dogrumudur? Edit:imla 19 Kasım 2013 tarihinde Emre Sutay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Mesaji duzenlemeyi beceremedim telefondan oyuzden ardarda mesaj oldu kusura bakmayin.. Kumandam arizaliydi az once sirket elektrikcisine tamir ettirdim(pil baglantisinda tel kopuklugu varmis). Ancak bir gariplik var. Dugmeye basip cektigim zaman led yanmiyor 3 sn kadar basili tutunca led yaniyor. Kumandanin calisma prensibi bu sekildemi? Kapilari kilitleyip acmak icin 3 sn basili tutmak pek kullanisli gelmedi bana.. Arac ustunde denemedim sadece kumanda isigina gore yorum yapiyorum. Zaten surucu kapi kilidim de arizali oldugu icin merkezi kilit calismaz dediler. Dogrumudur? Edit:imla Anahtarın çalışma prensibi bu şekilde.. Bir kez bastığınızda çok hafif ve hızlı yanıp soner. (dikkatli bakmazsanız anlayamazsınız) Basılı tuttugunuzda canlı yanıp soner. Anahtar ve arabayı eşleştirmek için kullanılır. Kapıları açıp kapatmayla ilgisi yoktur. Öncelikle, anahtar ile arabayı eşleştirmeniz gerekli. izlenecek yollar forumda mevcut. Kilitleriniz arızalıysa, (muhlemelen kapı kilit karşılığı bozuktur) iyi bir oto kilitçi işinizi çözecektir. Yorum bağlantısı
Tolga Alkan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Bagajı nasıl açıyor anlamış değilim daha önceden olmayan 1 tesisatı nasıl açar. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Bagajı nasıl açıyor anlamış değilim daha önceden olmayan 1 tesisatı nasıl açar. Anladigim kadariyla merkezi kilit beyninden hatti hazir bir sekilde var. Kendi aracimda daha uygulamadim ama kilit etrafini kurcalarken kilit motorunu kesfettim. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Ali bey Bornova Baumax'in içerisinde bir anahtarcı var o yapıyor bilginiz olsun fiyatıda 150-175 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Mert bizim fiestalarada yapıyormu sustalı olarak???? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Mert bizim fiestalarada yapıyormu sustalı olarak???? Yapılır hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Yapılır hocam.. Teşekkürler Serkan Bey.. Yorum bağlantısı
Hasen Kara 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Çok güzel olmuş darısı bana inşallah. bide 180 den 50 ye nasıl inmiş ya helal Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Çok güzel olmuş darısı bana inşallah. bide 180 den 50 ye nasıl inmiş ya hela nerde bu anahtarcı?kumandlı anahtar 50 lıra mı? Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 iyi günlerde kullanın aynısını polo için yaptırmıştım 3 yıl önce 180 tl idi indirimli şekilde 50 tl vermiştim fıyatı hala 5o tl mıdır?adresı varmı? Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 fıyatı hala 5o tl mıdır?adresı varmı? fiyatı 180 tl idi ama bana özel 50 tl ye yaptı yine 180 tl dir. Yorum bağlantısı
Hasen Kara 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 nerde bu anahtarcı?kumandlı anahtar 50 lıra mı? Ankara Ulus'da sebze hali diye bilinen merkezde sobacılar çarşısında anahtarcılar var. Geçen sene sormuştum 50 lira demişlerdi çipli anartan kopyalamaya. Yine o civardadır fiyat. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 18 Mart 2014 Paylaş 18 Mart 2014 Az once kilitciye gittim israrla sustali olmaz diyor.. Deli etti beni sonra sagda solda tanidiklara sordum daha iyi bir usta var mi diye 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 18 Mart 2014 Paylaş 18 Mart 2014 Aracımın sonradan takılan kumandasını kopyalayarak suatalı anahtarı 40tl yaptırdım. Yedek anahtarın çipini kullanarak. 2 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 18 Mart 2014 Paylaş 18 Mart 2014 Ben harici bir kumanda sistemi istemedim orjinal sistemi aktif hale getirmek istiyorum acikcasi. Focus tipi anahtar da sustaliya donusturulebiliyor mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 18 Mart 2014 Paylaş 18 Mart 2014 Üstteki 2 anahtar orijinal alttaki yeni yaptırdığım sustalı. Focus tipi derken ne demek istediğinizi anlamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts