Hakan Güngör 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 97 clx e sahibim, motor soğukken stop ediyor, ısınınca normal, 130 u geçmiyor, rampada çekişten çok düşüyor, 8 yıl öncede 96 clx e sahiptim hiç böyle sorunlar ile karşılaşmadım, yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum... Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 97 clx e sahibim, motor soğukken stop ediyor, ısınınca normal, 130 u geçmiyor, rampada çekişten çok düşüyor, 8 yıl öncede 96 clx e sahiptim hiç böyle sorunlar ile karşılaşmadım, yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum... kataletik konvertör tıkalı olabilir birde buji ve kabloları deneyin 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 lpg li ise önce lpg den başlayın (ayarları ), daha sonra baskı balataya baktırın. son olarak ta başıma geldiği için söylüyorum egzoz kurumları artmış olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 Bence önce subaplardan başlayın... 1 Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 Bence önce subaplardan başlayın... mehmet abi katalitik konvertör daha basit deneme imkanı olduğu için kapağı söktürmeden egsozcularda manifold dan söktürüp denemesi daha ucuza kaçmazmı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 130 konusuna hiç girmedim ben... önce rolantide stop ve gaz yememe sorunu çözülmeli.. O çözülürse bu da çözülebilir.. Ama katalitik tıkalı olsa rolanti bu şekilde etkilenmez.. sadece son hız düşer.. performans düşer.. Şüphe varsa bakılsın tabiki ama rolanti düzelmez.. Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 130 konusuna hiç girmedim ben... önce rolantide stop ve gaz yememe sorunu çözülmeli.. O çözülürse bu da çözülebilir.. Ama katalitik tıkalı olsa rolanti bu şekilde etkilenmez.. sadece son hız düşer.. performans düşer.. Şüphe varsa bakılsın tabiki ama rolanti düzelmez.. ben biraz fazla 130 olayına dalmışım haklısın abi Birde hakan bey yazdığınız sorunlar bir andamı oldu yoksa öncedende varmıydı bu sorunlar? Yorum bağlantısı
Hakan Güngör 27 Eylül 2013 Yazar Paylaş 27 Eylül 2013 aracı aldığımda varmış, tabi sonradan farkettim, yorumlarınız için teşekkürler, sırasıyla baktırmaya çalışacağım... lpg li ise önce lpg den başlayın (ayarları ), daha sonra baskı balataya baktırın. son olarak ta başıma geldiği için söylüyorum egzoz kurumları artmış olabilir. orta ve son egzosu değiştirdim, tıkalıysa öndeki tıkalıdır,sizin hangi kısım tıkalıydı. Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 (düzenlendi) Son kisimdi benimki usta iyiki on tarafi patlatmamis dedi.bu konuda anlayan ustaya denk gelmek lazim. Toyotada ilk calistirmadan sonra isinincaya kadar gaz pedalini takip etmez isem stop ediyordu. Ustalarin cogu siboplardan dedi. En sonunda gaz ayarina baktirirken emilator denen parcanin gorevini yapmadigi anlsildi ucretsiz degistirdiler sorun kalmadi. 28 Eylül 2013 tarihinde Ferhat Çengeloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 tabletten yazınca yanlış yazımlar oldu Yorum bağlantısı
Hakan Güngör 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 tabletten yazınca yanlış yazımlar oldu gayet anlaşılır, benim iyi bir ustam var ama izmirde ya bekleyeceğim yada söylediklerinizi dikkate alarak burada göstereceğim, yardımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts