Süha Demirtaş 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Ne yedik bee[emoji1] [emoji1] [emoji1] MK ellerine sağlık canım. ikincisi yok mu gelelim 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 ikincisi yok mu gelelim Mayıs ayında olacak inşallah. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 ikincisi yok mu gelelim Ikincisine gerek yok Sen ne zaman gelirsen Maraş ta bu tepsinin aynısı emrine amade olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 (düzenlendi) Mayıs'ta MK ile Niğde'ye gelip, söğürme yeyip bu konuya "iyi yedik haa" yazmak istiyoruz 16 Kasım 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Ikincisine gerek yok Sen ne zaman gelirsen Maraş ta bu tepsinin aynısı emrine amade olur. Sağol abi Allah razı olsun inşallah bir gün gelirim 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 16 Kasım 2014 Yazar Paylaş 16 Kasım 2014 Sağol abi Allah razı olsun inşallah bir gün gelirimBende her daim beklerim.... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Mayıs'ta MK ile Niğde'ye gelip, söğürme yeyip bu konuya "iyi yedik haa" yazmak istiyoruz Siz gelin bende sizinle beraber yazarım her daim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Şu saat itibari ile tuzağa düşmüş bulunuyorum,girmez olaydım buraya Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Şu saat itibari ile tuzağa düşmüş bulunuyorum,girmez olaydım buraya Ben sana dedim daha önce bu konuyu fazla canlandırma diye ama sen kaşınıyorsun Paşam Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Söğürme kebabının tiridi oluyormu Ağalar hakkantende iyi yemişsiniz Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 17 Kasım 2014 Yazar Paylaş 17 Kasım 2014 Söğürme kebabının tiridi oluyormu Ağalar hakkantende iyi yemişsiniz [emoji3]Olmaz dibi çok yağlı olur. Tirid kelle suyu ve yufka ekmek ile olur... Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Ulen arkadaş gece gece nerden bulur bu başlıklar beni... la havle 2 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 (düzenlendi) Olmaz dibi çok yağlı olur. Tirid kelle suyu ve yufka ekmek ile olur... Kemal bey tiridin kelle suyu oldugunu ilk defa sanden duyuyorum . benim bildiğim kuzuyu ister cevir istersen fırına sür onun akan suyuna tirid denir . kelle nin çorbası olur sirkeli sarımsaklı ya sabah sabah aklıma getirdin bak ya olsada içsek 18 Kasım 2014 tarihinde Zekeriya Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Turan 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Ulen arkadaş gece gece nerden bulur bu başlıklar beni... la havle Abi sen nerelerdesin ya hiç görünmüyorsun.. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Kemal bey tiridin kelle suyu oldugunu ilk defa sanden duyuyorum . benim bildiğim kuzuyu ister cevir istersen fırına sür onun akan suyuna tirid denir . kelle nin çorbası olur sirkeli sarımsaklı ya sabah sabah aklıma getirdin bak ya olsada içsek Bizim çocukluğumuzda Kelleyi Tandırın içinde Küpte pişirirlerdi küpün içindeki su başka bir kaba dökülür içine yufka ekmekler kırpıntı olarak konur tirid diye yerdik benim bildiğim bu yaklaşık 25 senedir hiç yemedim. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Abi sen nerelerdesin ya hiç görünmüyorsun.. Yerimdeyim bi değişiklik yok... Henüz ölmedim ama bu yıl kış gelmeden pek fırsat olmadı foruma uğramaya Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Şu gönüllerde taht kuran .... görüntüsü ve o dayanılmaz lezzeti ile bizleri kendine hayran bırakan 1 yıl geçmesine rağmen unutulmayan,unutturulmayan... bor söğürme toplantısına katılan arkadaşlar ...2. Bor söğürme toplantısının ne zaman düzenleneceğini sabırsızlıkla bekliyormuş ..... 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Yerimdeyim bi değişiklik yok... Henüz ölmedim ama bu yıl kış gelmeden pek fırsat olmadı foruma uğramaya Erciyes toplantısı yapacağım, inşallah ona gelirsin abi. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Erciyes toplantısı olursa,Mersin kulup üyeleri büyüklerim ,benide unutmayın.İnşallah iş güç uygun olursa gelmek çok isterim. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Erciyes toplantısı olursa,Mersin kulup üyeleri büyüklerim ,benide unutmayın.İnşallah iş güç uygun olursa gelmek çok isterim. Kafamda gün belirdi ay başı konu açacağım. Takibi bırakmayın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts