Yurdaer Elay 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Düserken cektim.. Başakşehir mi burası? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Kemal Korkmaz yazdı: Eskilerden kalmış sene bayağı eski ... Yiyebiliyorken yiyin arkadaşlar.. Bakın biz yemişiz. 3 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Yurdaer Elay yazdı: Başakşehir mi burası? Stadın yanındaki park 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Kemal Korkmaz yazdı: Abi tamam söğürme güzel falan ama Ben Maraşta YanYana (Eli Böğründe) yedim bizim söğürme'den çok çok daha güzeldi... Eliböğründe Can dır. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran Paylaş 2 Haziran yemek isimleri çok acaip ya. eliböğründe deyince direkt çok et yemekten gut olmuş gibi bir his oluyor. das is gut. söğürme deyincede "magnezyum eksikliğinden gözüm söğürüyor yieenim." gibi. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Doğan Arşiray yazdı: yemek isimleri çok acaip ya. eliböğründe deyince direkt çok et yemekten gut olmuş gibi bir his oluyor. das is gut. söğürme deyincede "magnezyum eksikliğinden gözüm söğürüyor yieenim." gibi. Şıllık tatlısı da var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Doğan Arşiray yazdı: oo çok tehlikeli sular bunlar Şırdan büryan yan oğlum yan Yorum bağlantısı
Recommended Posts