İçeriğe Yönlendir

Niğde/ Bor Söğürme Kebabı Toplantı Fotoğrafları

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Serkan Karadağ

Sabah sabah bu konuya yorum  yapmasak daha iyi olur. Şimdi ben nerden bulacam bu güzel kebabı.

Yorum bağlantısı
Misafir

Esp yok, on cam isiticisi yok,

Önerdiğin arabaya bak arkadaş :p

Sıcak iklim çocuğu bu abi nereden bilsin -20 leri  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Sıcak iklim çocuğu bu abi nereden bilsin -20 leri :biggrin:

-20 de şort la geziyoruz :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Esp yok, on cam isiticisi yok,

Önerdiğin arabaya bak arkadaş :p

Bu saydıkların benim arabamda da yok, nasıl oluyor da öyle oluyor şimdi? Sen babayın evinde öyle mi gördün bakem?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Mükremin Abi Mondi de onlar olmadan sıkıcı olur...

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kebap konusu üzerinden araba arayışı. ;) Tam bir forum gerçeği. Kebap ve araba. İkisi de bizler için kıymetli. :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Akşam yemeğinde tavuklusunu yedik biberler ne pişmiş ama...Gönderilen Resim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Akşam yemeğinde tavuklusunu yedik biberler ne pişmiş ama...

Afiyet olsun Kemal abi. Katılamadığım için çok üzüldüğüm toplantılardan biri bu. :(  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli
(düzenlendi)

Gece , gece nereden alayım ben şimdi söğürmeyi :) gerçi gece olmasa da bulamayacağız da işte.

tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Abi lütfen yemek resimleri koymayalım...! Canı isteyen var, rüyasında bile göremeyen var.... Birilerinin biryerleri şişer felan ayıptır günahtır, işkence etmeyin bizee...! :D

Hele ki o kişi Antepli bir kebapsever ise ve yurtdışında ise vay haline.  :p

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Aynen abi, dün yaptıkda..... :D

Kardeşim ben bu kadar kebap sever bi şehir başka görmedim. Her Anteplinin evinde yukarıdaki malzemeler var.  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

abi benim bir kebap yapmaya gidişim var, millet bana "ne kadar keyifçi adamsın.. Hiç rahatından ödün vermiyorsun "diyor.. :D Biz antebin suyunu içtik, bizde beyle..! Biz burda Balcan kebabını mangalda yaparık bilinmi abi..? :D :D ordan kalır yanım yoktur yanı.. :D

Ben Antep'e geldiğimden beri, netteki şifre hatırlatma sorum "en sevdiğin yemek?"  cevabı hiç unutmam ne de olsa "patlıcan kebabı"  :D

Sağ olsun bizim çocuklara bakan teyzemiz ve eşi ne zaman yapsalar bizi de davet ederler. 

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Mükremin Abi Mondi de onlar olmadan sıkıcı olur...

Kemal adamın derdi araba değil ki? Bir kaç mesaj üstte yine gitsek filan diyordu, ben de bahaneyi gösterdim. "Acaip bir konu 53" konusunda sabahın 9'unda yüklediği fotolara bakar mısın. Resmen "aşeriyor" :D

Ben Antep'e geldiğimden beri, netteki şifre hatırlatma sorum "en sevdiğin yemek?"  cevabı hiç unutmam ne de olsa "patlıcan kebabı"  :D

Sağ olsun bizim çocuklara bakan teyzemiz ve eşi ne zaman yapsalar bizi de davet ederler

Ali, "ne ballı adamsın" denir ya tam öylesiniz ha. MK ile sen... ;)

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kemal adamın derdi araba değil ki? Bir kaç mesaj üstte yine gitsek filan diyordu, ben de bahaneyi gösterdim. "Acaip bir konu 53" konusunda sabahın 9'unda yüklediği fotolara bakar mısın. Resmen "aşeriyor" :D

Sen sadece bakiyon resimlere yutkunuyon del mi ehtiyar :)

Senin yerine de yerim ben merak etme :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Vallahi öyle abi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlyas Baykal

Foruma üye olduğumdan beri ana sayfada sürekli kalan tek başlık, ne söğürmeymiş helal olsun :-).

Daha yediklerimizi sindiremedik tadıda damağımızdan gitmedi ondandır :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...