Misafir 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Gelesim geldi Bak Niğde de ne varmış? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-servis-bakimli-temiz-hesapli-mondeo-156377294/detay Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bak Niğde de ne varmış? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-servis-bakimli-temiz-hesapli-mondeo-156377294/detay Tam alınası ama 322.000 km Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Sabah sabah bu konuya yorum yapmasak daha iyi olur. Şimdi ben nerden bulacam bu güzel kebabı. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bak Niğde de ne varmış? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-servis-bakimli-temiz-hesapli-mondeo-156377294/detayEsp yok, on cam isiticisi yok, Önerdiğin arabaya bak arkadaş Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Esp yok, on cam isiticisi yok, Önerdiğin arabaya bak arkadaş Sıcak iklim çocuğu bu abi nereden bilsin -20 leri Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Sıcak iklim çocuğu bu abi nereden bilsin -20 leri -20 de şort la geziyoruz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 -20 de şort la geziyoruz Gelde bunu kerem'e anlat işte... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Iliman iklim insani boyle halimizden anlamiyor Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Esp yok, on cam isiticisi yok, Önerdiğin arabaya bak arkadaş Bu saydıkların benim arabamda da yok, nasıl oluyor da öyle oluyor şimdi? Sen babayın evinde öyle mi gördün bakem? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Mükremin Abi Mondi de onlar olmadan sıkıcı olur... Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Kebap konusu üzerinden araba arayışı. Tam bir forum gerçeği. Kebap ve araba. İkisi de bizler için kıymetli. 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 Akşam yemeğinde tavuklusunu yedik biberler ne pişmiş ama... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Akşam yemeğinde tavuklusunu yedik biberler ne pişmiş ama... Afiyet olsun Kemal abi. Katılamadığım için çok üzüldüğüm toplantılardan biri bu. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 (düzenlendi) Gece , gece nereden alayım ben şimdi söğürmeyi gerçi gece olmasa da bulamayacağız da işte. 9 Mart 2014 tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 (düzenlendi) Abi lütfen yemek resimleri koymayalım...! Canı isteyen var, rüyasında bile göremeyen var.... Birilerinin biryerleri şişer felan ayıptır günahtır, işkence etmeyin bizee...! Hele ki o kişi Antepli bir kebapsever ise ve yurtdışında ise vay haline. 9 Mart 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Aynen abi, dün yaptıkda..... Kardeşim ben bu kadar kebap sever bi şehir başka görmedim. Her Anteplinin evinde yukarıdaki malzemeler var. Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 abi benim bir kebap yapmaya gidişim var, millet bana "ne kadar keyifçi adamsın.. Hiç rahatından ödün vermiyorsun "diyor.. Biz antebin suyunu içtik, bizde beyle..! Biz burda Balcan kebabını mangalda yaparık bilinmi abi..? :D ordan kalır yanım yoktur yanı.. Ben Antep'e geldiğimden beri, netteki şifre hatırlatma sorum "en sevdiğin yemek?" cevabı hiç unutmam ne de olsa "patlıcan kebabı" Sağ olsun bizim çocuklara bakan teyzemiz ve eşi ne zaman yapsalar bizi de davet ederler. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 (düzenlendi) Mükremin Abi Mondi de onlar olmadan sıkıcı olur... Kemal adamın derdi araba değil ki? Bir kaç mesaj üstte yine gitsek filan diyordu, ben de bahaneyi gösterdim. "Acaip bir konu 53" konusunda sabahın 9'unda yüklediği fotolara bakar mısın. Resmen "aşeriyor" Ben Antep'e geldiğimden beri, netteki şifre hatırlatma sorum "en sevdiğin yemek?" cevabı hiç unutmam ne de olsa "patlıcan kebabı" Sağ olsun bizim çocuklara bakan teyzemiz ve eşi ne zaman yapsalar bizi de davet ederler. Ali, "ne ballı adamsın" denir ya tam öylesiniz ha. MK ile sen... 10 Mart 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Kemal adamın derdi araba değil ki? Bir kaç mesaj üstte yine gitsek filan diyordu, ben de bahaneyi gösterdim. "Acaip bir konu 53" konusunda sabahın 9'unda yüklediği fotolara bakar mısın. Resmen "aşeriyor" Ali, "ne ballı adamsın" denir ya tam öylesiniz ha. MK ile sen... Sen sadece bakiyon resimlere yutkunuyon del mi ehtiyar Senin yerine de yerim ben merak etme 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Kemal adamın derdi araba değil ki? Bir kaç mesaj üstte yine gitsek filan diyordu, ben de bahaneyi gösterdim. "Acaip bir konu 53" konusunda sabahın 9'unda yüklediği fotolara bakar mısın. Resmen "aşeriyor" Ali, "ne ballı adamsın" denir ya tam öylesiniz ha. MK ile sen... Vallahi öyle abi. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Iyi yedik de ondan Ne sogurduk arkadaş 1 Yorum bağlantısı
İlyas Baykal 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Foruma üye olduğumdan beri ana sayfada sürekli kalan tek başlık, ne söğürmeymiş helal olsun :-). Daha yediklerimizi sindiremedik tadıda damağımızdan gitmedi ondandır Yorum bağlantısı
Recommended Posts